Abim,eşi ve kuzeni.

Kıskançlığı evlendiği gün ortaya çıkmadı ya bencede kuzenle olan bu derece samimiyet çok gereksiz bende rahatsız olurdum kardeş olsa onunda adı kardeş olurdu kuzen olmazdı ha böyle davranır mıydım tabiki hayır eşim durumu anlatır uzaklaştırdı.Ama erkek arkadaşlarıyla görüştürmemesi saçma Allah kolaylık versin...

Karısmayın bide sonra kadın gelio burda görümce şöyle böyle konuları açmasın nolur

Bence de karışma bende eşimi çok seviyorum ve kıskanç bir insanım ilk evlendiğimiz de kuzenlerinden falan kıskanıyordum git gide alıştım siz gidip konuşursanız ortalık daha karışır bu sefer size de düşman kesilir ben olsam görümcemin karışmasını istemem evliliklerde böyle kıskançlıklar olur eşler kavga ederler barışırlar Yen’i evlilerimiş çok çok normal ilk bir yıl ztn kavga etme dönemi ben kimsenin canım cicim li olduğuna inanmıyorum bir yıl birbirine anca alışıyorsun

Bence karışma sonuçta abim vermiş bu kararı ve onun hayatı. İkisi de yetişkin insanlar problemi kendileri cozsunler. Cozemiyolarsa da bu onların sorunu. Sana tavsiyem hiçbir şekilde aralarındaki ilişkiye müdahil olma. Sonunda en kotu sen olursun.

Hiç karışma. Ama abinin de buna müsade etmesi ne bileyim biraz tuhaf değil mı? Evlendik diye esir mı düştük hayret birşey. Iş abinde bitiyor güzelim. Bu kadarina müsade etmeyecek.

Abinizde onu kısıtlamali anneni babanı bn istersem görürsün kuzenlerinin dugunune dahi gitmeyeceksin gibi.. valla ipleri abin vermiş kızın elinde o da baya fırsatciymis sonuna kadar kullanmis.siz hiç karismayin yenge diktatör sizinle gorusturmez

Bence karışma. Abin bunu cozebilecek yaşta bir insan. Sen karışınca yengen daha da saldırgan olur abinin başı ağrır

Sakın karışmayın... karı koca ikisi çözsün problemlerini. abin şikayetçiyse kendisi karısıyla konuşup çözecek. ayrica abinizde yeterince olgun ve sorun çözmeye odakli değil anladığım kadariyla. aile içi sorunlar ne olursa olsun kimseye anlatilmadan aile içinde çözülmeli bence. size dert yanarak bile hata etmiş abiniz.

Sizin yapacağınız ne var ki?
İnsanlar evliliklerindeki problemleri kendileri çözmeliler.
İnsan üzülmeden edemiyor ama siz yine de pek takmamaya çalışın, herkes kendi tercihini yaşar ve bu tercihler yüzünden üçüncü kişilerin üzülmesi çok kötü.

kendim bireysel tecrübe edindim. sakın karışma. abin evlenmeyi aklına getirdiyse boşanmayı da getirir elbet kendisi

Dominant yenge!
Sen karışma, senlik bir durum yok. Onların evliliği, yanlışta varsa kendileri halletmeliler.

Siz Karışmayın.abiniz bilerek evlenmis.ne o veli gibi siz mi konuşacaksınız.bunu kendi aralarında halletmeliler.çok fazla taviz vermiş.yengeniz de tedavi olmalı

Burada sizi alakadar edecek bir şey görmüyorum. Karışmayın eşi yani abiniz halletsin.

Yengeye gidip ne diyeceksiniz ki?
Yengenizin abinize saygısı yok, sizin de mi yok?
Söyleyecek sözünüz varsa abinize söyleyin. Seçip beğenip evlenen o, size karışmak düşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…