Abim,eşi ve kuzeni.

Kuzen kim ya, öyle vıcık şeyler görüyorum ki ben. Mesela gorumcemin eşi kuzenleri ile sarmas dolaş oturuyor. Ben olsam rahatsız olurum. Tamam otur kalk sınırını bil.
Eşim küçükken eltim gelmiş gelin olarak, beraber uzun sure kalmışlar, eşim askere gittiğinde eltim hıçkıra hıçkıra ağlıyordu, o zaman nisanliydik çok çok uyuz olmustum.

Doğru tabii ki.Çok iyi bir abi,çok iyi bir evlat olabilir ama eş durumunu bilemeyiz haklısınız.
Ben sadece onun için yapabileceğim bir şey varsa sizlere danışmak istedim.İyi ki de danışmışım.
Evli olmadan anlaşılmaz böyle şeyler. Varsa bir sorun anneniz konuşabilir en iyi ihtimalle. Sen kendi hayatına bak boşver.
Bir keresinde esimle kavga ettik gorumcem ile dertlesmis . Esimin ona söylemesini mesajlasmasini unuttum gitti de gorumcemin ona yazdığı mesajları unutamadım hala. :)

Ben de bundan korkuyorum açıkçası.Ama abime hiç kıyamıyorum.Abim asker bu arada.Biraz arkadaşlarımla çıkıp kafa dağıtayım diyorum ama izin vermiyor,esir gibiyim diyor

Koskoca adam cocuk gibi izin almayacak ama..
Madem kadin abine dunyayi dar ediyor, o da koysun postayi zira bu evliligin zaten bu sekilde sonu gelmez.
Sen konusup karisma.

Elinde buyumustur ya, kardesi bilmistir kucucuk cocugu..
bu kadar icinizi karartmak ne derece dogru?

Bu kadar değildi yani biz de görüyorduk.Hatta çok sevimli kıskançlıklar yapardı yani şakayla karışık ama bu kadar uzatmazdı

Aynısını bende yaşadım. Benimde eşim gitmiş kardeşin e dert yanmış ama haksız olduğunu da kabul etti sonradan. He girumcem olacak kişi ne yaptı dersiniz direkt eşini benden boşanması için ısrarla eşini doldurmuş bizzat kendim okudum yazılanları. Bu yüzden bur daha hayatına asla giremez o görünce kişisi. O yüzden görümceler dışarıda kalmalı ac kurt gibi iki problemde dalmamalı evliliklerin içine.

Siz içinizi iyilikle doldurun. Bakin ne güzel farkına varmışsınız. Evlilik böyle bir şey işte. Eskisi gibi olmaz artık. Abiniz eskiden bekardı ama şimdi evli. Ve evlilik çok büyük bir sınav hem eşler için hem o eşlerin çevresindeki kişiler için. Çok yazdım ama bir de şu acıdan bakmanızı tavsiye ederim. Tam tersi olsaydı yengeniz bakarken çok samimi olduğu kuzenleri ve arkadaşlarıyla evlendikten sonra da aynı samimiyeti sürdürse idi bu sefer hem abiniz hem siz yengem artık evli ilk önceliği evliliği olmalıydı diye düşünmez miydiniz. Bunu iyi düşünün ve herşey güzel olur inşallah zamanla. Allah yolunuzu açık etsin

Yanlışınız var ben tacize uğrayanlar için böyle bir ifade kullanmadım. Bu kızın böylesine kuzenimi annesinden ablasından kıskanmasının nedeninin bu olabileceğini belirrtim. Yoksa bir insanın ablasından dahi bu yönden kıskanmasını aklım almadı çünkü. Bu cümlemden " tacize uğrayanlar psikolojiyi dağıtır" çıkarımını nasıl yaptınız bilmiyorum. ( tokat attı çünkü sinirlendi ifadesi ile tüm sinirlenenler tokat atar ifadesi aynı değil örneğin)
Allah kimseyi öyle bir durumda bırakmasın. Ülkede sapık çok,Allah korusun.

Konuyla ilgili tek yorumum ne kadar kötü olursa olun yol göstermeyin, olan size olur.

Bir diğer konu da evlenince erkekleri tekeline alma durumunu anlamıyorum gerçekten. Kuzen de kimmiş, görümce olmasın, kaynana aramasın, etliye sütlüye karışmasın. İsteniyor ki kocama en yakın ben olayım, en çok beni sevsin, en fazla benimle ilgilensin bana tapsın en en en benim...Etrafa ayar çekeceğinize kocalarınıza çekin. Benim kardeşim bana sürekli dert yansa karısıyla ilgili mutsuzsan boşan veya bana anlatma derim. Ne bekliyorsunuz kardeşini mutsuz göre göre hiç bir şey yapmadan otursunlar mı?

Aynen katılıyorum size. İlk başlarda beni eşime dolduruyordu . Şimdi beni eşime karşı doldurmaya çalışıyor.

Elinde buyumustur ya, kardesi bilmistir kucucuk cocugu..
bu kadar icinizi karartmak ne derece dogru?
Arada yas farkı yoktu iki yaş var. Erken evlenmiş .
Şekerim canım birtanem diye mesajlar atıyordu. O yüzden o zaman öyle düşünmüştüm içimi kararmıştm. Şimdi öyle düşünmüyorum tabiki

Aynen katılıyorum size. İlk başlarda beni eşime dolduruyordu . Şimdi beni eşime karşı doldurmaya çalışıyor.

Çok komik gerçekten. Abiyi doldurdu sonuç alamadı şimdi de sizi doldurup almaya çalışıyor. Onun için her yol mübah yani. Allah ıslah etsin. Islah olmuyorsa da Allah ona başka dertler versin de uzak kalsın sizden

Mesafeli duruyorum eskisi gibi değilim. Mecbur kalmadıkça gorusmuyorum. Aman herkes yerinde mutlu olsun derler eskiler. Ne kadar takmamaya calissam da arada aklıma geliyor işte

Bencede hiç karışma
Yengenizde ki kıskançlık biraz alırı abini fazla sıkıyo bir iki derken abin de anlar sonunda ve boşanırlar
Bide kuzen konusunda haklı biraz yengen ben olsam bende bekar bir kuzeniyle eşimin dertleşmesine izin vermezdimm

Sen ne alaka konuşacaksın . Görümcelik yapma :) Karı koca arasına girilmez . Abin de pasif biri değilse birak kendi işini kendi çözsün .

Yengenixzin tavırları yanlış ama SİZENE onların hayatı onların evliliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…