- 1 Aralık 2014
- 305
- 301
- 53
- 37
- Konu Sahibi Kadifepembe
-
Evli olmadan anlaşılmaz böyle şeyler. Varsa bir sorun anneniz konuşabilir en iyi ihtimalle. Sen kendi hayatına bak boşver.Doğru tabii ki.Çok iyi bir abi,çok iyi bir evlat olabilir ama eş durumunu bilemeyiz haklısınız.
Ben sadece onun için yapabileceğim bir şey varsa sizlere danışmak istedim.İyi ki de danışmışım.
Ben de bundan korkuyorum açıkçası.Ama abime hiç kıyamıyorum.Abim asker bu arada.Biraz arkadaşlarımla çıkıp kafa dağıtayım diyorum ama izin vermiyor,esir gibiyim diyor
Kuzen kim ya, öyle vıcık şeyler görüyorum ki ben. Mesela gorumcemin eşi kuzenleri ile sarmas dolaş oturuyor. Ben olsam rahatsız olurum. Tamam otur kalk sınırını bil.
Eşim küçükken eltim gelmiş gelin olarak, beraber uzun sure kalmışlar, eşim askere gittiğinde eltim hıçkıra hıçkıra ağlıyordu, o zaman nisanliydik çok çok uyuz olmustum.
Bu kadar değildi yani biz de görüyorduk.Hatta çok sevimli kıskançlıklar yapardı yani şakayla karışık ama bu kadar uzatmazdıAbiniz flört sürecinde yengenizin böyle bir karakterde olduğunu fark etmedi mi?
Diğer konudaysa bence asla karışmayın. Onlar iki gün sonra iyi olur, siz kötü olursunuz. Bu konuşmayı bizzat abinizin kendisi yapmalı bence.
Allah razı olsun..Hepimizi inşallah doğru insanlarla karşılaştırsın Rabbim.
Evli olmadan anlaşılmaz böyle şeyler. Varsa bir sorun anneniz konuşabilir en iyi ihtimalle. Sen kendi hayatına bak boşver.
Bir keresinde esimle kavga ettik gorumcem ile dertlesmis . Esimin ona söylemesini mesajlasmasini unuttum gitti de gorumcemin ona yazdığı mesajları unutamadım hala. :)
Haklısınız..Aileler pek karışmamalı.
Sık sık aynı şeyleri tekrarlıyorum kusura bakmayın ama tekrardan belirteyim.Kuzenim ve abim çok yakın oldukları için ister istemez göze battı bu ayrılıkları.Halamlar ve biz biraz sıkıştırınca söyledi
Yanlışınız var ben tacize uğrayanlar için böyle bir ifade kullanmadım. Bu kızın böylesine kuzenimi annesinden ablasından kıskanmasının nedeninin bu olabileceğini belirrtim. Yoksa bir insanın ablasından dahi bu yönden kıskanmasını aklım almadı çünkü. Bu cümlemden " tacize uğrayanlar psikolojiyi dağıtır" çıkarımını nasıl yaptınız bilmiyorum. ( tokat attı çünkü sinirlendi ifadesi ile tüm sinirlenenler tokat atar ifadesi aynı değil örneğin)Olay örgüsündeki eleştirel yönünüz haklı olmakla beraber yukarıda bold olarak işaretlediğim yorumunuz nedeni ile sizi kınıyorum. İsterlerse de banlasınlar, umurumda değil. Böyle bir taciz vakasına uğrayan insanlar olabilir aramızda, ya da yakınları uğramış olanlar olabilir. Ne çirkin bir üslup... Bu tarz olaylara maruz kalan mağdurlar için psikolojiyi dağıttı demişsiniz ya, umarım bir gün bu veya benzeri bir durumla yüzleşmek zorunda kalmazsınız...
Aynen katılıyorum size. İlk başlarda beni eşime dolduruyordu . Şimdi beni eşime karşı doldurmaya çalışıyor.Aynısını bende yaşadım. Benimde eşim gitmiş kardeşin e dert yanmış ama haksız olduğunu da kabul etti sonradan. He girumcem olacak kişi ne yaptı dersiniz direkt eşini benden boşanması için ısrarla eşini doldurmuş bizzat kendim okudum yazılanları. Bu yüzden bur daha hayatına asla giremez o görünce kişisi. O yüzden görümceler dışarıda kalmalı ac kurt gibi iki problemde dalmamalı evliliklerin içine.
Arada yas farkı yoktu iki yaş var. Erken evlenmiş .Elinde buyumustur ya, kardesi bilmistir kucucuk cocugu..
bu kadar icinizi karartmak ne derece dogru?
Aynen katılıyorum size. İlk başlarda beni eşime dolduruyordu . Şimdi beni eşime karşı doldurmaya çalışıyor.
Mesafeli duruyorum eskisi gibi değilim. Mecbur kalmadıkça gorusmuyorum. Aman herkes yerinde mutlu olsun derler eskiler. Ne kadar takmamaya calissam da arada aklıma geliyor işteÇok komik gerçekten. Abiyi doldurdu sonuç alamadı şimdi de sizi doldurup almaya çalışıyor. Onun için her yol mübah yani. Allah ıslah etsin. Islah olmuyorsa da Allah ona başka dertler versin de uzak kalsın sizden
Arkadaşlar,herkese merhaba :)
Yazacaklarım benim için çok önemli.Sizlere de danışmak istedim yengemle konuşmadan önce.
Abim 4 ay önce 1 senelik kız arkadaşıyla evlendi.Açıkçası,yengeme ne ben ne annem çok fazla ısınamadık ama yine de kabul ettik tabii ki abim sevdikten sonra bizlik bir durum yok diye düşündük.
Asıl meselemiz ise şu.Yengem zaten kıskanç bir yapıya sahipti.Evlendikten sonra daha kötü bir hal aldı.Halamızın çocukları ile kelimenin tam anlamıyla kardeş gibiyiz.Yıllardır beraberdik.Her gün mutlaka telefonlaşır,konuşur,görüşürdük.Aramız asla limoni bile olmamıştır yıllardır.
Halamızın abimle aynı yaşta bir kızı var.Sessiz,sakin.O kadar da ürkek bir kız.Ve yaşıt oldukları için abimle çok yakınlar,birbirlerine hiç kıyamazlar.
Gelin görün ki yengem abimin hayatına girdiğinden beri her şey mahvoldu aralarındaki.Yengem ilk önce abimin tüm arkadaşlarını uzaklaştırdı çevresinden.Kuzenimiz,abimi aradığında ise telefonlara bizzat kendisi cevap verdi ve"x seninle görüşmek istemiyor" diyip suratına kapatmış.(Bunu kuzenim bize yeni anlattı.)Bir kaç kere de yine mesaj atıp "gurursuz olma bu kadar" yazmış kıza.Bizler de sanıyorduk ki abim ve kuzenim kendi özel meselelerinden ötürü bozuştular,o yüzden konuşmuyorlar.Zamanla sosyal medyadaki tüm hesaplarından engellemiş kızı ve en fenası da gidip abimin numarasını üstüne almış.Ona mesaj atan herkese o şekilde cevap veriyor.
2.En kötüsü ise şu.Abimin erkek arkadaşlarıyla bile görüşmesine izin vermiyor yengem.Sadece benimle ol,benimle otur mantığında.Abimin ilk defa şikayetçi olduğunu gördüm.Henüz 4 aylık evliler ama hayatı bana zindan ediyor,bunalıyorum,sıkılıyorum diyor.Ben yengemle konuşmayı düşünüyorum ama beni de pek hoş karşılayacağını düşünmüyorum..Sizce ne yapmalıyım?
Yengenixzin tavırları yanlış ama SİZENE onların hayatı onların evliliğiArkadaşlar,herkese merhaba :)
Yazacaklarım benim için çok önemli.Sizlere de danışmak istedim yengemle konuşmadan önce.
Abim 4 ay önce 1 senelik kız arkadaşıyla evlendi.Açıkçası,yengeme ne ben ne annem çok fazla ısınamadık ama yine de kabul ettik tabii ki abim sevdikten sonra bizlik bir durum yok diye düşündük.
Asıl meselemiz ise şu.Yengem zaten kıskanç bir yapıya sahipti.Evlendikten sonra daha kötü bir hal aldı.Halamızın çocukları ile kelimenin tam anlamıyla kardeş gibiyiz.Yıllardır beraberdik.Her gün mutlaka telefonlaşır,konuşur,görüşürdük.Aramız asla limoni bile olmamıştır yıllardır.
Halamızın abimle aynı yaşta bir kızı var.Sessiz,sakin.O kadar da ürkek bir kız.Ve yaşıt oldukları için abimle çok yakınlar,birbirlerine hiç kıyamazlar.
Gelin görün ki yengem abimin hayatına girdiğinden beri her şey mahvoldu aralarındaki.Yengem ilk önce abimin tüm arkadaşlarını uzaklaştırdı çevresinden.Kuzenimiz,abimi aradığında ise telefonlara bizzat kendisi cevap verdi ve"x seninle görüşmek istemiyor" diyip suratına kapatmış.(Bunu kuzenim bize yeni anlattı.)Bir kaç kere de yine mesaj atıp "gurursuz olma bu kadar" yazmış kıza.Bizler de sanıyorduk ki abim ve kuzenim kendi özel meselelerinden ötürü bozuştular,o yüzden konuşmuyorlar.Zamanla sosyal medyadaki tüm hesaplarından engellemiş kızı ve en fenası da gidip abimin numarasını üstüne almış.Ona mesaj atan herkese o şekilde cevap veriyor.
2.En kötüsü ise şu.Abimin erkek arkadaşlarıyla bile görüşmesine izin vermiyor yengem.Sadece benimle ol,benimle otur mantığında.Abimin ilk defa şikayetçi olduğunu gördüm.Henüz 4 aylık evliler ama hayatı bana zindan ediyor,bunalıyorum,sıkılıyorum diyor.Ben yengemle konuşmayı düşünüyorum ama beni de pek hoş karşılayacağını düşünmüyorum..Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?