- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Polyannaaaa
-
Babamda alınıyor haliyle o benim kızım olacak diye. Abime de söylemiyor üzülmesin diye.Namahrem mi? Kayınpederinin yanında başını bile açabilirsin. Bu hiç Kuran okumamış mı? Bence doğru davranıyorsun. Mesafeli olmakta fayda var.
O zaman sizde saka yapmayın gelin adayına. Ve evet uzak durun mumkunse onların ıyılıgı icin.Merhabalar kızlar, abim nasipse bu yaz evlenecek bir ay içinde evlenme kararı aldılar. Fakat gelin adayı kız kardeşimle ilgili saçma sapan konularda abimi dolduruşa getiriyor. Kız kardeşim kızın çeyizine bile yardım ediyor. Fakat teşekkür etmek yerine her defasında olanları çarpıtarak anlatıyor. Ben şahit olduğum için doğrusunu anlatıyorum ama bir hafta geçmiyor ki yine aynısını yapıyor. Biz bir kez evleniyorlar istedikleri olsun dedikçe daha fena oluyor. Abimle aramız çok iyiyken konuşmuyoruz şuan. Ben şuana kadar hiçbir şeye karışmadım fakat kız çok ukala, kardeşime böyle yapınca bende konuşmuyorum. Demek ki bende kızla sohbet etsem aynısını bana da yapacak. Şimdi böyledir diyerek hep susuyorum ama nereye varır hiç bir fikrim yok. Ayrıca anneme babama da pek saygı gösterecek gibi değil. Babamın elini namahrem diye öpmeyen kız abimle sarmaş dolaş. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. Zamanla düzelir diyoruz ama yapılan küçük bir şakayı bile abartarak abime anlatıyor. Evin huzurunu bozmuş durumda. Ne yapabilirim yine karışmamaya devam mı edeyim. Kardeşimi savunurum konuşursam haliyle. Bu da daha büyük sorunlara yol açabilir.
lafi kivirma benceAcınız mı var bilmiyorum ama onlar nişanlı oyle olmaları normal. Birbirlerini seviyolar. O yüzden sarmaş dolaş dedim zaten. Babama öyle demesi anormal değilmi. Öpmek istemiyorum der olur biter . Namahrem nedir. Bence once iki taraftan bakmayı öğreniniz.
ben konu sahibinin geline taktigi kanaatindeyim canimcim.. 'babamin elini opmuyor, abimle SARMAS DOLAS' nasil cirkin bi cumledir?bence konu sahibi demek istiyor ki:
babamın elini öpmemek için namahrem diye bahane uyduruyor
namahremi, kayınpederinin elini öpmeyecek kadar önemseseydi abimle bu kadar samimi davranamazdı herkesin yanında...
ben mi yanlış anladım?
Sende goreceksin o guleryuzlu bile olsan yaranmayacaksın. Olma bence daha iyi cunuu sen verdikce daha fazlasını ısteyeceklerHahaha aynen ya.. Görümcelik yapmış olsam neysee. Bende evleneceğim ilerde ama eşim olacak insanın ailesine biraz güler yüz tatlı dille davranırım. Ki yardımcı oluyorlarsa daha ne ?
Kıvıran belli. Suçlu bulmak için çabalayan. Ki kimse ona öyle demedi abime öpmem namahrem demiş . Sen kendini sorgula önce. Sadece susmaya devam etmelimiyim diye sordum ben. Hoşcakalınnn.lafi kivirma bence'babama namahrem diyo, abimle sarmas dolas' bu ne cirkin bi cumle? smdi de 'ay onlar nisanli, tabiki oyle olacaklar' diyorsun, bravo benim degil de senin acın oldugu ortada.. 'elini opmek istemiyorum' dese normal karsilayacaksiniz oyle mi? sen bi kendi bakis acini sorgulamayi dene
Kıvıran belli. Suçlu bulmak için çabalayan. Ki kimse ona öyle demedi abime öpmem namahrem demiş . Sen kendini sorgula önce. Sadece susmaya devam etmelimiyim diye sordum ben. Hoşcakalınnn.
yine isine gelmeyince kacan veya yorum yapani 'acısı olmak' la suclayan bi tip..Kıvıran belli. Suçlu bulmak için çabalayan. Ki kimse ona öyle demedi abime öpmem namahrem demiş . Sen kendini sorgula önce. Sadece susmaya devam etmelimiyim diye sordum ben. Hoşcakalınnn.
Bencede sorduğuma pişman ettiler susalım biz de mutlu olsunlarr :)tatlım sen yanlış geldin.. buradakiler hep kötü k.valideleri olan mikemmel gelin, mikemmel görümceler.. geleceğin de mikemmel kaynana adayları tabi..
ben konu sahibinin geline taktigi kanaatindeyim canimcim.. 'babamin elini opmuyor, abimle SARMAS DOLAS' nasil cirkin bi cumledir?
bir de bunu diyen diyor ki, 'opmek istemiyorum dese anlardik' peh! kizin gozunu cikartirlardi eminim bunu dese..
insanların bakış açısını yargılaman doğru mu sence?Gelin adayı yazıyor kardeşime işi düştükçe . Zaten konuştuk yardım etmeyecek artık. Hayır saygısızlık değil ama namahrem demesi saçma. Öpmüyorsa öpmesin. Nikah yok henüz. Biz onu kardeş olarak görüyoruz babamında kızı olacak haliyle.
onyargisiz yaklasmaya calistim ama cumleleri beni rahatsiz etti.. o az once yazdigim ozellikle.. dusunup, kiyas edip, takacak bsy bulmus resmen.. 'namahrem demeyip opmuyorum dese anlardik' diyor bi de! biz de yedik..ben kanaat getiremedim konu sahibi takmış mı takmamış mı, hangisi haklıdır, belki söylediğin doğrudur
fakat ben, dini bahane ederek hareketlerini meşrulaştırmaya çalışan insanlara sinir oluyorum
o açıdan baktım namahrem meselesine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?