Abim evlenecek fakat gelin adayı ...

Namahrem mi? Kayınpederinin yanında başını bile açabilirsin. Bu hiç Kuran okumamış mı? Bence doğru davranıyorsun. Mesafeli olmakta fayda var.
Babamda alınıyor haliyle o benim kızım olacak diye. Abime de söylemiyor üzülmesin diye.

O zaman sizde saka yapmayın gelin adayına. Ve evet uzak durun mumkunse onların ıyılıgı icin.

lafi kivirma bence 'babama namahrem diyo, abimle sarmas dolas' bu ne cirkin bi cumle? smdi de 'ay onlar nisanli, tabiki oyle olacaklar' diyorsun, bravo benim degil de senin acın oldugu ortada.. 'elini opmek istemiyorum' dese normal karsilayacaksiniz oyle mi? sen bi kendi bakis acini sorgulamayi dene

Bence karısmayın, kizin babaniza namahrem deyip abinle sarmas dolaş olmasi hoş degildir belki.Bende el opmem sevmedigim birsey ,kimseye aciklama yapmadim bunun icin.. tek nedeni sevmiyorumdur
Ama onun karakteride oyleymis kizla ugrasmayi,yuzunu abine gostermeye calismayi filan kafandan at sadece gerekli mesafeleri koyun aşilir bu durum

Neden el öpme opmeme meselesine takinti yapildi ki o bir ornekti.babamın elini opmuyor mahrem diyor bu kadara dikkat ediyor ama saygı.konusunda dikkat etmiyor.anlamında söylemiş.

Elini opmuyorsa en azından saygısı da olsun demek istemiş.

Abisiyle kendi aralarında ssarmaş dolaş olabilirler sonuçta evleneceği insan ama isine gelince mahrem deniyor da herkesin yaninda abiye çok yakınlık gösteriyorsa buda dikkat çekiyor demek ki

4 gorumcem var yakin gecmise kadar ben de gorumceydim (bosandilar) kisisel deneyimimden yola cikarak sadece sunu diyebilirim asla asla hicbir islerine karisma. Sonunda sen gorumcelik yapmis olursun. Benim abim daha evleniyorken beni evlerini gostermeye goturduler ben de baktim her sey cok guzel olmus gule gule oturun dedim ciktim. Arkamdan gelin aglamis umursamadi hicbir fikir vermedi diye :) halbuki şu olmus bu olmamış deseydim bu kez de yaptigimi begenmedi diye aglar yirtinirdi. Gorumceye onyargili olan tipler var maalesef ve onlardan olabildiğince uzak duracaksin, agzinla kus tutsan yaranamazsin.

ben konu sahibinin geline taktigi kanaatindeyim canimcim.. 'babamin elini opmuyor, abimle SARMAS DOLAS' nasil cirkin bi cumledir?
bir de bunu diyen diyor ki, 'opmek istemiyorum dese anlardik' peh! kizin gozunu cikartirlardi eminim bunu dese..

Hahaha aynen ya.. Görümcelik yapmış olsam neysee. Bende evleneceğim ilerde ama eşim olacak insanın ailesine biraz güler yüz tatlı dille davranırım. Ki yardımcı oluyorlarsa daha ne ?
Sende goreceksin o guleryuzlu bile olsan yaranmayacaksın. Olma bence daha iyi cunuu sen verdikce daha fazlasını ısteyecekler

Kıvıran belli. Suçlu bulmak için çabalayan. Ki kimse ona öyle demedi abime öpmem namahrem demiş . Sen kendini sorgula önce. Sadece susmaya devam etmelimiyim diye sordum ben. Hoşcakalınnn.

Kıvıran belli. Suçlu bulmak için çabalayan. Ki kimse ona öyle demedi abime öpmem namahrem demiş . Sen kendini sorgula önce. Sadece susmaya devam etmelimiyim diye sordum ben. Hoşcakalınnn.

tatlım sen yanlış geldin.. buradakiler hep kötü k.valideleri olan mikemmel gelin, mikemmel görümceler.. geleceğin de mikemmel kaynana adayları tabi..

yardım falan etmeyin eğer kız kardeşiniz söyleyemiyorsa ya siz söyleyin ya anneniz söylesin
çok yüz göz olmayada gerek yok
bizim evde bugün temizlik var desin göndermesin
çok yüz göz olmaya gerek yok

yine isine gelmeyince kacan veya yorum yapani 'acısı olmak' la suclayan bi tip..
ne denir, Allah o kiza kolaylik, sana da iyi niyet versin

ben konu sahibinin geline taktigi kanaatindeyim canimcim.. 'babamin elini opmuyor, abimle SARMAS DOLAS' nasil cirkin bi cumledir?
bir de bunu diyen diyor ki, 'opmek istemiyorum dese anlardik' peh! kizin gozunu cikartirlardi eminim bunu dese..

ben kanaat getiremedim konu sahibi takmış mı takmamış mı, hangisi haklıdır, belki söylediğin doğrudur
fakat ben, dini bahane ederek hareketlerini meşrulaştırmaya çalışan insanlara sinir oluyorum
o açıdan baktım namahrem meselesine...

bu konuda yapabileceğin tek şey kendi mesafenizi koymak. Abinle olan ilişkisi onları bağlar. Madem yardım etmesin kardeşin de..Belki işine karışılmasını da istemiyor. Kendi rahat rahat yapmayı tercih ediyor ama söyleyemiyor falan.
İş bu noktaya geldikten sonra daha ne yapabilirsin ki?

bir laf var tam olarak hatırlamıyorum ama :) oğlum var deme yar koynuna girmeden diye ..

Valla olayın ayrıntıları nedir bilinmediği için burdan yorum yapmak da saçma olur sanki siz yine de karışmayın bence onlar iyi olur siz kötü olursunuz :)

insanların bakış açısını yargılaman doğru mu sence?
O öyle inandığı için öpmüyor demek ki.
Ha uydurma ya da kılıfsa öpmemek için bunun için de yapacak bir şey yok maalesef.

onyargisiz yaklasmaya calistim ama cumleleri beni rahatsiz etti.. o az once yazdigim ozellikle.. dusunup, kiyas edip, takacak bsy bulmus resmen.. 'namahrem demeyip opmuyorum dese anlardik' diyor bi de! biz de yedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…