- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi Polyannaaaa
-
Var Acım Derim no problem canım
dikkat et, simdi seni de suclayabilir 'kuyruk aciniz mi var' diyerek.. dogru soyleyeni dokuz koyden meselesi..
ee birşey namahremse namahremdir. kısaca babayı erkek olarak namahrem görüyorsa ağabeyde erkek olarak öyle olmalı. banada tuhaf gelirdi bu hareket.her gelin aynı zamanda bir görümce olabilir.
Ben de hem gelin hem görümce olarak konu sahibini ön yargılı buldum.
Babasının elini öpmeyen kızın abisiyle sarmaş dolaş olmasını eleştiriyor. Belki sevişiyordur da abisiyle ona ne ki!
Bu gerçekten çok mu objektif bir yaklaşım?
bi ara benim de aklima geldi, milletin sinirlerini germek icin mi acilmis acaba dedim.. cinsellik icermeyince, inanayim bari dedimneden bu konuda fake demeyin bugün hangi konuya yorum atsam fake çıktı
ama abisiyle arasında olanları bilemez ki.ee birşey namahremse namahremdir. kısaca babayı erkek olarak namahrem görüyorsa ağabeyde erkek olarak öyle olmalı. banada tuhaf gelirdi bu hareket.
dipnot. objektif baktım
sarmaş dolaşsa gözünün önünde bunu demesi gayet doğal. o zaman bu hareket yapmacık gelir banaama abisiyle arasında olanları bilemez ki.
Hem bilmesine de gerek yok ki.
belki nikah kıydılar.
ama abisiyle arasında olanları bilemez ki.
belki nikah kıydılar.
Ya nikah olmasa bile gunahı sevabı kendineama abisiyle arasında olanları bilemez ki.
belki nikah kıydılar.
aynen..gizli nikah olmaz ama İpek.. nikah duyurmak için yapılır yani..
uydurduysa o ayrı. oda kızın kişiliğini gösterir işteYa nikah olmasa bile gunahı sevabı kendine
İstemiyordur opmek ve ıstemiyorum dıyemediginden bunu uydurmustur
bunu bende düşündüm eğer olaylara çok günah sevap olarak bakan insanlar abisine el ele tutuşmaya zorlanırdıee birşey namahremse namahremdir. kısaca babayı erkek olarak namahrem görüyorsa ağabeyde erkek olarak öyle olmalı. banada tuhaf gelirdi bu hareket.
dipnot. objektif baktım
valla yapılmadığını kimse söyleyemez herhalde.gizli nikah olmaz ama İpek.. nikah duyurmak için yapılır yani..
nişan carsisina gittigimizde bi cok seyi pahali oldugundan birakmistim, gerekce olarak da gulumseyerek cok begenmedigimi soylemistim, pahali desem almaya calisacaklardi biliyordum..Var Acım Derim no problem canımonce ıkı ınsan yuva kurarken zaten stresliyken herseye kulp bulmamayı ogrenecekler kadını kadında ezemez
valla yapılmadığını kimse söyleyemez herhalde.
kaldı ki insanlar çeşit çeşit dini de çekebiliyorlar istediği yöne.
kızın dine bakış açısı böyleyse bundan konu sahibine ne?
neden ne. ağabeyisi oda.valla yapılmadığını kimse söyleyemez herhalde.
kaldı ki insanlar çeşit çeşit dini de çekebiliyorlar istediği yöne.
kızın dine bakış açısı böyleyse bundan konu sahibine ne?
ya ne düşünüyorsam sen yazıyorsun. olmuyor bakhayır bu kızın dine bakış açısı falan değil.. dinde "bana göre" diye bir kavram yok.. birinin elini "namahrem" diye öpmüyorsa nişanlıysa sarmaş-dolaş olması kim olsa dokunur.. öpmeyi sevmiyordur dürüstçe söyler ama belki nikah kıymıştır, belki yalan söylemiştir bence gereksiz savunma olur..
Konu sahibi banlanmıs bile sahte konuyla yordu bizi demek kiuydurduysa o ayrı. oda kızın kişiliğini gösterir işte
ya ne düşünüyorsam sen yazıyorsun. olmuyor bak
aynen kaderdaşımsın sen benim:)hahah sürgün arkadaşıyız biz birbirimize benzedik iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?