Abim evlenecek fakat gelin adayı ...

ee birşey namahremse namahremdir. kısaca babayı erkek olarak namahrem görüyorsa ağabeyde erkek olarak öyle olmalı. banada tuhaf gelirdi bu hareket.
dipnot. objektif baktım

ee birşey namahremse namahremdir. kısaca babayı erkek olarak namahrem görüyorsa ağabeyde erkek olarak öyle olmalı. banada tuhaf gelirdi bu hareket.
dipnot. objektif baktım
ama abisiyle arasında olanları bilemez ki.
Hem bilmesine de gerek yok ki.
belki nikah kıydılar.

dipnot. objektif baktım
bunu bende düşündüm eğer olaylara çok günah sevap olarak bakan insanlar abisine el ele tutuşmaya zorlanırdı
ne gelinim şimdilik ne görümce

gizli nikah olmaz ama İpek.. nikah duyurmak için yapılır yani..
valla yapılmadığını kimse söyleyemez herhalde.
kaldı ki insanlar çeşit çeşit dini de çekebiliyorlar istediği yöne.
kızın dine bakış açısı böyleyse bundan konu sahibine ne?

Var Acım Derim no problem canım once ıkı ınsan yuva kurarken zaten stresliyken herseye kulp bulmamayı ogrenecekler kadını kadında ezemez
nişan carsisina gittigimizde bi cok seyi pahali oldugundan birakmistim, gerekce olarak da gulumseyerek cok begenmedigimi soylemistim, pahali desem almaya calisacaklardi biliyordum..
arkamdan cikan dedikodular 'hic bi seyi begenmiyo, burun kiviriyo, vs vs' seklindeydi

hayır bu kızın dine bakış açısı falan değil.. dinde "bana göre" diye bir kavram yok.. birinin elini "namahrem" diye öpmüyorsa nişanlıysa sarmaş-dolaş olması kim olsa dokunur.. öpmeyi sevmiyordur dürüstçe söyler ama belki nikah kıymıştır, belki yalan söylemiştir bence gereksiz savunma olur..

Ben de görümceyim abim de birkaç haftaya nişanlanacak. İnan hiçbir şeyine karışmam.
Bana şu böyle olsun mu diye sorsalar bile siz bilirsiniz diyorum. Ben de kendi işime karışılmasını istemem.
Gelinimiz beni her seferinde çok sevdiğini söyler hem abime hem bana. İnşallah da öyledir ben de onu çok seviyorum çünkü.
Fikriniz sorulsa bile pek karışmayın derim ben.

neden ne. ağabeyisi oda.
garip gelmiş. banada garip geldi. onuda paylaşmış. garip ayrıca.
nikahyapılsa nolur geçerli değilki

ya ne düşünüyorsam sen yazıyorsun. olmuyor bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…