- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi Polyannaaaa
-
Bunu tam olarak bilemezsin ki.ben kanaat getiremedim konu sahibi takmış mı takmamış mı, hangisi haklıdır, belki söylediğin doğrudur
fakat ben, dini bahane ederek hareketlerini meşrulaştırmaya çalışan insanlara sinir oluyorum
o açıdan baktım namahrem meselesine...
Arkadasım En basından Gelin adayınıza saldırıyorsun zaten bkn; abim nasipse bu yaz evlenecek bir ay içinde evlenme kararı aldılar.Merhabalar kızlar, abim nasipse bu yaz evlenecek bir ay içinde evlenme kararı aldılar. Fakat gelin adayı kız kardeşimle ilgili saçma sapan konularda abimi dolduruşa getiriyor. Kız kardeşim kızın çeyizine bile yardım ediyor. Fakat teşekkür etmek yerine her defasında olanları çarpıtarak anlatıyor. Ben şahit olduğum için doğrusunu anlatıyorum ama bir hafta geçmiyor ki yine aynısını yapıyor. Biz bir kez evleniyorlar istedikleri olsun dedikçe daha fena oluyor. Abimle aramız çok iyiyken konuşmuyoruz şuan. Ben şuana kadar hiçbir şeye karışmadım fakat kız çok ukala, kardeşime böyle yapınca bende konuşmuyorum. Demek ki bende kızla sohbet etsem aynısını bana da yapacak. Şimdi böyledir diyerek hep susuyorum ama nereye varır hiç bir fikrim yok. Ayrıca anneme babama da pek saygı gösterecek gibi değil. Babamın elini namahrem diye öpmeyen kız abimle sarmaş dolaş. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. Zamanla düzelir diyoruz ama yapılan küçük bir şakayı bile abartarak abime anlatıyor. Evin huzurunu bozmuş durumda. Ne yapabilirim yine karışmamaya devam mı edeyim. Kardeşimi savunurum konuşursam haliyle. Bu da daha büyük sorunlara yol açabilir.
Arkadasım En basından Gelin adayınıza saldırıyorsun zaten bkn; abim nasipse bu yaz evlenecek bir ay içinde evlenme kararı aldılar.
Burada mesela 1 ay ıcınde karar almıs olmaları ve sizi cok mudahil etmemiş olmaları size dokunmuş.
Siz simdiden bu gelin adayını sahıplenmemıssınız kız diye bahsedip duruyorsunuz.
Kimbilir ne dedi kardesinizde Gelin adayınız abinize anlattı olanları.
Saygı dediginiz el opmekle olmaz sayın gorumce ayrıca onlar mutlu olsun siz kenarda durun sarmas dolas olması sizi hic ilgilendirmez ki. Babanız rahatsızsa durumdan abinize soylesin gelin adayınıza degil. Evin huzuru gelin adayınız kendini kole gibi kullandırtmayacagı ıcın bozuk.
Evet Karısmayın lutfen.
Büyük ihtimalle kız eşinin ailesi ile samimi olmak istemiyor. .Merhabalar kızlar, abim nasipse bu yaz evlenecek bir ay içinde evlenme kararı aldılar. Fakat gelin adayı kız kardeşimle ilgili saçma sapan konularda abimi dolduruşa getiriyor. Kız kardeşim kızın çeyizine bile yardım ediyor. Fakat teşekkür etmek yerine her defasında olanları çarpıtarak anlatıyor. Ben şahit olduğum için doğrusunu anlatıyorum ama bir hafta geçmiyor ki yine aynısını yapıyor. Biz bir kez evleniyorlar istedikleri olsun dedikçe daha fena oluyor. Abimle aramız çok iyiyken konuşmuyoruz şuan. Ben şuana kadar hiçbir şeye karışmadım fakat kız çok ukala, kardeşime böyle yapınca bende konuşmuyorum. Demek ki bende kızla sohbet etsem aynısını bana da yapacak. Şimdi böyledir diyerek hep susuyorum ama nereye varır hiç bir fikrim yok. Ayrıca anneme babama da pek saygı gösterecek gibi değil. Babamın elini namahrem diye öpmeyen kız abimle sarmaş dolaş. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. Zamanla düzelir diyoruz ama yapılan küçük bir şakayı bile abartarak abime anlatıyor. Evin huzurunu bozmuş durumda. Ne yapabilirim yine karışmamaya devam mı edeyim. Kardeşimi savunurum konuşursam haliyle. Bu da daha büyük sorunlara yol açabilir.
aynen. ilk defa farklı bir konu oldu. görümce taşlanıyordu genelde. ama yine taşlanır. istedikleri kadar haklı olsunlar. gelin çok kkdatatlım sen yanlış geldin.. buradakiler hep kötü k.valideleri olan mikemmel gelin, mikemmel görümceler.. geleceğin de mikemmel kaynana adayları tabi..
ohh benim gibi dusunen biri dahaOhoo sizde kızın herşeyine takmış gibisiniz. Yok namahrem dedi yok saçma falan. Bu sözlerden sonra birde karşı tarafı dinleyelim demek geldi içimden. O onun düşüncesi ve siz bunu yargılama haddine sahip değilsiniz. Bence kızı çok fazla mercek altına almışsınız o da sınırlarını korumaya çalışıyor. iyi de yapıyor en başından önlemini alsın.
yine kandırıldık sanırım.bu arada konu sahibi niye ban aldı ki
kesinlikle bunu bende fark ettim görümce olunca kafadan haksızsın bu forum daaynen. ilk defa farklı bir konu oldu. görümce taşlanıyordu genelde. ama yine taşlanır. istedikleri kadar haklı olsunlar. gelin çok kkda
doğru anlamışsınızbence konu sahibi demek istiyor ki:
babamın elini öpmemek için namahrem diye bahane uyduruyor
namahremi, kayınpederinin elini öpmeyecek kadar önemseseydi abimle bu kadar samimi davranamazdı herkesin yanında...
ben mi yanlış anladım?
neden bu konuda fake demeyin bugün hangi konuya yorum atsam fake çıktıyine kandırıldık sanırım.
her gelin aynı zamanda bir görümce olabilir.aynen. ilk defa farklı bir konu oldu. görümce taşlanıyordu genelde. ama yine taşlanır. istedikleri kadar haklı olsunlar. gelin çok kkda
kesinlikle bunu bende fark ettim görümce olunca kafadan haksızsın bu forum da
kaynana konu açsa gömerler sanırım buraya
insan neden böyle komik bir konuda fake bir şey açar ki?neden bu konuda fake demeyin bugün hangi konuya yorum atsam fake çıktı
okycim inan onyargisiz yaklasmaya calistim, bazen cok tatli kizlar yaziyolar yengeleriyle anlasamadiklarini.. ama konu sahibinin kurdugu cumleler yanlis geldi.. o yuzden dusuncem degisti.. yani sirf gorumce diye ataga kalkmadimaynen. ilk defa farklı bir konu oldu. görümce taşlanıyordu genelde. ama yine taşlanır. istedikleri kadar haklı olsunlar. gelin çok kkda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?