Abim Evleniyor Kendini Ateşe Atıyor

Söyleyecek çok şey var da hangi birini söyleyim bilemedim.sadece diyorum ki tüm yorumlara aynen katılıyorum.insallah abi de değişmez evlenince.yoksa vay gelinin haline.

ne saçma bi düşünce sistemi
abin size karşı savunmasa senden mutlusu olmuycak dimi?
ben de görümceyim, asla ve asla gelinimize tek kelime etmedim ettirmem de, kimsenin haddi değil, bileziği vermicekmiş yok anama babama bakmıycakmış, bakmak zorunda da değil ksra bakma, ablanlar ve sen varken elin kızına mı kaldı annene babana bakmak!!! bence sen abini net bi şekilde "kıskanıyorsun" caanımmm

Gerçekten kendinizi haklı mı görüyorsunuz?Abiye de helal olsun ne de guzel haddinizi bildiriyor

Abinizin hayatına karışma hakkınız yok o yüzden herkes size karşı bi de gelini açık diye yargılama hakkınız yok.yani bilezikler de gelinin onun izni olmadan alınmaz.bu konular neden sizi ilgilendiriyor anlamıyorum.ben de görümceyim ama abimin geliri neye ne harcadıkları beni ilgilendirmez ben kendi hayatıma bakıyorum siz de kendi hayatınıza bakın bence

Ne söz ne nişan var sen kimsin de takip isteğini kabul etsin. Sen şimdi onun başı açık fotoğraflarını görüp günaha girme diye kabul etmemiştir.. tövbe yarabbim tövbe.
Ayrıca bütün bu olanlardan sizene. Ben okuyup öğretmen olacağım köye gidip kaynana kayınpeder mi bakacağım. Başka bir isteğiniz var mı?
Ayrıca takılan bileziğin geri alınması ne münasebet. Takı gelinin hakkıdır. Bi trabzon gelini olarak eminim siz hiç takı istememissinizdir .
Inşallah cevval bi gelindir de hepinizin hakkından gelir.

Öncelikle muhafazakarlık kapanmakla olmuyor,insanın içindedir. Abin size karşı neden değişti ? Çünkü sevgilisine hep önyargı ile bakıyorsunuz.Kız okumuş,kendini geliştirmiş neden senin anne babana köyde kalıp baksın ? Asıl annene babana sen bakacaksın,sen evladısın !
Kız kendi ayakları üzerinden duruyor,kendi parasını kazanıyor çatır çatır harcar tabi ki.Size ne kızın bileziğinden,harcamasından ? Kıza acırım valla size gelin gelirse.

Son düzenleme:
Herkes sizin ailenize uymak zorunda degil ki, kızın kendi kararları alabilme sansı var ve eş adayıda bunu onaylıyosa reddetmiyorsa kimseye bişey demek düşmez bence..

Evlenince size para vermezmiymiş?
Maaşını kendi mi harcayacakmış?
İçinden geldiği için mi kapanacakmış?
Altınları size vermeyecek miymiş?
Hem bide sarışınmış..

Vay terbiyesiz
Artı anne ve babasina bakmazmis gorumcenin..
Terbiyesizin önde gideni ya.oysaki konu sahibi bunların hepsini yapan tam örnek bir gelin yani
(Onun zihniyetine göre yani bu ornek gelinlik)

Çok üzülerek okudum yazdıklarınızı, gercekten kendinizi haklı gorüyorsunuz... Evet sizin abiniz ve iyi niyetle biseyler yapmaya çabaliyorsunuz ama düsündüğünüz ve dile getirdiğiniz şeyler çok çok acı, sizi ilgilendiren konu değil hicbirisi. Onlar bir aile kurmaya çalışıyor, ne demek maddi konuları dillendirmek, ne demek başı açık kapalı yorum yapmak yani gerçekten hayret verici... tamam o abiniz ama sevdigi kadın da eşi olacak, kadının kadına yaptığı eziyet nedir yahu! Abiniz üzerine titriyor, mutlu olsunlar diyerek mutlu olsaniz keşke... kadın arkadan iş çevirmemiş, kötülüğü yok, onlarin kendi düzenini kendi doğrularınıza göre yargılıyorsunuz gibi hissettim. Yarın bir gün sizinle gorüşmwk istemezse cok haklı, Allah kurulacak güzel ailesini böyle insanlardan korusun.

Artı anne ve babasina bakmazmis gorumcenin..
Terbiyesizin önde gideni ya.oysaki konu sahibi bunların hepsini yapan tam örnek bir gelin yani
(Onun zihniyetine göre yani bu ornek gelinlik)
Köleliği öyle benimsemiş ki yazık hep öyle olacak sanıyor.
Karadenizli biriyle evliyim, henüz böylesini hiç görmedim.
Numunelik insanları bulmuş kızcağız yazık. Kader işte

Konuyu şikayet edip raporlayabilir misiniz? Gerçek bir Laz kardeşiniz için rica ediyorum bynu lütfen.

Ne diyorsun sen ya kafan mı güzel. Sanane millet 2 maaş geçinir 3 maaş geçinir işinize bakın. Kendi evinizle ilgilenin . Eviyle kocasıyla mutlu olmayan , kocasına istediğini yaptıramayan kadınlar , sözünü dinletebilen kadınlara nedir bu kininiz. Çok açık ve net anlaşılıyor ki kıskançsınız mutsuzsunuz ve mutsuzluğunuzla herkesi mutsuz etmeye çalışıyorsunuz. Umarım gelin akıllıdır da sizi takmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…