Abim Evleniyor Kendini Ateşe Atıyor

Amiiiiiinnnnn..

Kizin acik olmasi kapanmak istememesi sizi ilgilendirmez abiniz kabul ettikden sonra diger herseyde iki kisiyi ilgilendiren seyler kizin sizi sosyal mecralarda kabul etmemeside sizin bu tavriniz olsa gerek kizi kendinize gore degistirmek istiyorsunuz mecbur sanki

Kızı yürüyen banka olarak görmüş bu aile..bilezik takacaklar gösteriş için ve geri alacaklar,kizin maaşı ile ev aldiricaklar birde herşeye tamam dedirtip üstüne ana babaya hizmet ettirecekler..Ayy birde kizin bası da açık örtünmek zorunda hemde Allah için degil sizin için yapacak bunu..çünkü siz kapalı bir ailesiniz..
Amannnn uzak ol benden ya..tam delirmelik bir konu mayflower git ya git..

Neden bu kadar üstüme geliyorsunuz hiç mi benim gibi düşünen yok azıcık tutumlu olsa ne olur maaşını eve verse abime yardım etse kötü bişi mi istedim

Kiz hakli. Ben yakinmalarinizda ciddi bir durum goremedim. Hem aileniz de razi.Birakin evlensinler zaten biseyi varsa cikar ozaman.

Neden bu kadar üstüme geliyorsunuz hiç mi benim gibi düşünen yok azıcık tutumlu olsa ne olur maaşını eve verse abime yardım etse kötü bişi mi istedim
Muhtemelen gerçek değilsin de sanane yav, başka meşgale bulsan ya kendine

Bence içten içe onu kıskanıyorsunuz değil mi itiraf edin. Kapanmayı kendi iç iradesi ile ancak olabileceğini dusunen, dejenere bir tesettürlü olmak yerine kötü örnek olmak yerine kendisi ile hesaplaşarak kapanmayı düşünen bir açık kadını kiskandiniz. Belki de siz de sarı saçlı olmak istediniz degil mi? Allah'ın belki de onu daha çok sevdigini dusunseniz çıldırirsiniz mesela. Ama bence öyle. Haset insanları Allah sevmez. Haset kötü bir günahtır. Ben gelin adayinin Allah'ın sevgili kulu olduğunu düşünüyorum helal olsun abinize tam bir Karadenizli hemsehrimmiş delikanlı adammış.

Sana ne yahu abinin hayatından onlar nasıl mutluysa öyle yasarlar sen kimsin ki burnunu sokuyorsun herşeye küçük cadı??

okuyup okuyup gülüyorum ya gelinlerin öcü :)))

yav mercan bak hamsili pilav hatrına sus ne diyorsun bunca yıl abin mi okuttu da onu kız maaşı abine versin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…