• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim evlenmeden ben evlenemem...

So
ailesinin borçlarına yardım etmek istemesini anlarım da, komple abisini evlendirmek nedir?
memur olmayacak mı bu?yoksa şirketin başına mı geçiyor bu bolluk nerden..
bence restini çek baştan, yoksa da zamanını harcama boşa.
Soyledim zaten ben evlenmeden senin paranla mi evlenecek dedim valla dedim okul bitip ataninca gelip isteyecekler nereye kadar hayir diyebilirim ki kucuk bir yerde

Selam kızlar benim 3 yillik bir iliskim var iyi kotu bi sekilde gidiyoruz. Ikimizde ayni siniftayiz ve 21 yaşındayız. Sinava hazırlanıyoruz. Erkek arkadasimin ailesinin borclari var ve ataninca bu odemek istiyor. Buraya kadar sorun yok cunku ben zaten bunu en basindan beri biliyordum. Sorun su ki atancam borc odiycem abimi evlendircem cok isim var dedi. Bemde sinirlendim niye sen evlendiriyosun dedim o da para mi var askerden gelince ise gircek sonra da evlenecek tabi dedi. Ben dedim ortada aday bile yok ben 3 senesir bekliyorum daha kac yil bekliycem borcudlydu para biriktirmeseiydi bide onu evlendirmeni mi beklim dedim evlensin kendi kendine dedim sen olsan kardesini evlendirmez misin dedi bende kendine guveniyosa bi ise kalkissin yoksa evlenmesin dedim ben ailelerin bile yardim etmesine karsiyim dedim oldu dedi ya alah askona siz soyleyin okul bitecek 22 borc 3 sene odenecek 1 yil para biriktirecek zaten yas 26 olouor 10 senelik iliskiden sonra anca evlenecektik bide abisini araya soluyor 2 senede onun icin beklerim dedim sende gelir benim 2. Cocuga takarsin altini takarsin dedim. Neyse ya sinav a bakalim bunlari sonra dusunuruz dedi. Simdi ben ne yapayim yani

Sizle evlenmeyi düşünmüyor.:KK14:
Ailemin borçlarını ödeyeceğim, abimi evlendireceğim bunlar sizi oyalamak için söylenmiş bahaneler.
Abisinin ne zaman evleneceği bile belli değil dediğiniz gibi aday bile yok.
Evlilik beklentiniz varsa ayrılmanız hayırlısı.
Onu evlenmeye ikna etmeye çalışmayın, değersiz olursunuz iyice.

Siz onu seviyor musunuz ? Onunla beraber olmaktan mutlu musunuz ? Ondan emin misiniz ? O zaman niye bu kadar sorun ediyorsunuz evliliği. Belki de size zarf atmıştır beni bekler mi beklemez mi diye . Diyelim ki gerçekten de uzun zaman sonra evlenebileceksiniz. Çok mu önemli yani evlenmek. Ondan ayrıldınız diyelim mutlu olabilecek misiniz başkasıyla evlenseniz? Bence amacınız evlenmekten çok , bir gün mutlaka hayatınızın sonuna kadar beraber yaşamak istediğiniz adamla evlenmek olsun. Böyle şeyleri kafanıza takmayın.
Cunku memlekete donunce illa gelecekler benim de elimde biseyler olsun bana guven versin ki hayir benim bekledigim biri var nasil diycem aileme bekledigim biri vara ama ne kadar beklerim bilmiyorum mu diyim

Ailemin borçlarını ödeyeceğim, abimi evlendireceğim bunlar sizi oyalamak için söylenmiş bahaneler.
cok haklısın

Öğrenciden para istemekte neyin kafasıysa. Fikrim bu yönde ama sizin müdahale hakkınız yok maalesef. Sizi ilgilendirmez çünkü. İlişkinizi etkiliyorsa konuşun bana yansıtma deyin.

Arkana bakmadan kaç. Ailesi öğrenci oğullarının cebindeki paraya bile göz dikmiş, atanınca kanınızı emerler.

Ben bu ilişkiyi sürdürmezdim. Baştan neyin ne olacağını söylemiş. Sizin planlarınız çok ayrı. Zaten ailesi belli ki sömürücü bir tip. Ailesine de ağzıma geleni söyler bitirirdim.

Cunku memlekete donunce illa gelecekler benim de elimde biseyler olsun bana guven versin ki hayir benim bekledigim biri var nasil diycem aileme bekledigim biri vara ama ne kadar beklerim bilmiyorum mu diyim

Hiçbir şey demeyin istesinler. Atanmayı bekliyorum şu an düşünmüyorum falan diye reddedin ama beklediğim biri var demeyin.
Beklediğiniz kişi sizi isteseydi çoktan parmağınıza yüzüğü takardı.

yok evlenmek istiyor hatta ilk çıktığımız gun soyledi bunu bana ileriyi dusunuyorum diye 25 yasinda da evleniriz diyor ama sartlari olusturmuyor

Bence evliliği falan düşündüğü yok işi yokuşa sürme zamanı uzatma yolu bu
O zamana kadar da kim öle kim kala
Ayrıca öğrenciyken bu kadat beklenti varsa atanınca beklenti nerelere varır bilemiycem

yok evlenmek istiyor hatta ilk çıktığımız gun soyledi bunu bana ileriyi dusunuyorum diye 25 yasinda da evleniriz diyor ama sartlari olusturmuyor

İlk çıktığınız gün öyle söyler tabii ne diyecek başka... ben evlenmek istemiyorum gezip tozacam mı diyecekti...
Lafa söze bakmayın yaptıklarına bakın derim. Evlenmek isteyen erkek şartları oluşturur.

Ailesine ne sıfatla ağzına geleni sayacak? Kocam sizin yüzünüzden evine mi bakmıyor diyecek? Sevgilisi alt tarafı. Böyle bir hakkı yok konu sahibinin.

Sinirlerime hakim olamaz sevgilime ailesi ve kendisi hakkında kötü kötü konuşurdum yani. Sen karaktersizsin ailen de ş..siz gibi :) böylece ipleri iyi e koparırdım :)

Bak canım (benden küçüksün ondan böyle hitap ettim) burada herkes sana ayrıl falan demiş ama bence 3 yıldır beraber olduğun adamın karakterini en iyi sen bilirsin. Eğer gerçekten sen onunla hayatını sürdürmek istiyosan tabiki sonuna kadar gideceksin pes etmeyeceksin. Ondan bu zamana kadar neler öğrendin o senden neler öğrendi birbirinizin hayatına neler kattınız değil mi ? bunu düşün öncelikle. Duygularını kapatma mantıklı olacağım diye. Ben burada serseri bir çocuk görmedimki ayrıl diyebileyim sana.Burada gerçekten sorumlulukları olan bir insan gördüm. Sorumluluk almayı bilen bir insan gördüm ve seninle geleceği düşünüyor, daha yaşınız çok genç yarın ne olacağınız belli değilken yılların hesabını yapmayın.Görücü usulüyle evlenenlere tabiki saygı duyarım ama bence bir insanı tanımak ona ısınmak onu sevmek ve ona sahip olmak daha farklı bir his. Emek var işin ucunda. Beraber büyüyorsunuz ve beraber olgunlaşıyorsunuz ne kadar güzel bir duygu bu değil mi ? Bunları yaşadığım için sana söylüyorum. Benim erkek arkadaşımda ilk çıktığımızda ben 10 seneye falan anca evlenmeyi düşünürüm dedi bana ben hay hay dedim bu benim için bir nihayet değil dedim. Şu anda da hergün ne zaman evleneceğiz diyor ben atanmayı bekliyorum mesela.

Bak canım (benden küçüksün ondan böyle hitap ettim) burada herkes sana ayrıl falan demiş ama bence 3 yıldır beraber olduğun adamın karakterini en iyi sen bilirsin. Eğer gerçekten sen onunla hayatını sürdürmek istiyosan tabiki sonuna kadar gideceksin pes etmeyeceksin. Ondan bu zamana kadar neler öğrendin o senden neler öğrendi birbirinizin hayatına neler kattınız değil mi ? bunu düşün öncelikle. Duygularını kapatma mantıklı olacağım diye. Ben burada serseri bir çocuk görmedimki ayrıl diyebileyim sana.Burada gerçekten sorumlulukları olan bir insan gördüm. Sorumluluk almayı bilen bir insan gördüm ve seninle geleceği düşünüyor, daha yaşınız çok genç yarın ne olacağınız belli değilken yılların hesabını yapmayın.Görücü usulüyle evlenenlere tabiki saygı duyarım ama bence bir insanı tanımak ona ısınmak onu sevmek ve ona sahip olmak daha farklı bir his. Emek var işin ucunda. Beraber büyüyorsunuz ve beraber olgunlaşıyorsunuz ne kadar güzel bir duygu bu değil mi ? Bunları yaşadığım için sana söylüyorum. Benim erkek arkadaşımda ilk çıktığımızda ben 10 seneye falan anca evlenmeyi düşünürüm dedi bana ben hay hay dedim bu benim için bir nihayet değil dedim. Şu anda da hergün ne zaman evleneceğiz diyor ben atanmayı bekliyorum mesela.
Kotu degil iyi niyetli evet cocukluktan beri calismis sorumluluk sahibi ailesi de iyi insanlar onlarla ilgili degil sorun mesela neden borcu iki kardeş paylasip odemiyolar yeter oglum diyemiuolar onlara da kiziyorum bana gelince kisiyor ama

Sen bi evlenicek yaşa o duruma gel okulun bitsin ozaman Allah yardım eder bulunur bir çaresi.
Öğrencisiniz daha önce bi okul bitsin..
Belkide başka bir sebepten ayrılıcaksınız.. hayat bu belli olmaz.

Kotu degil iyi niyetli evet cocukluktan beri calismis sorumluluk sahibi ailesi de iyi insanlar onlarla ilgili degil sorun mesela neden borcu iki kardeş paylasip odemiyolar yeter oglum diyemiuolar onlara da kiziyorum bana gelince kisiyor ama
Bak bu bi atansın zaten kendisi ödemez paranın hepsini öyle düşünmüş olabilir de yaşı biraz büyüsün o da soracaktır kendine neden ben diye... Şu anda kendini ailesine borçlu hissediyor, onu okuttular bu yaşa getirdiler, e haklı tabi borçlu ama abisi de ödeyecek tıpış tıpış, sen bu yüzden ayrılırsan haksızlık olmaz mı , ayıp olmaz mı kaç yıldır birliktesin arada sevgi, saygı var. Maddi konular çalışılıp halledilir canım önemli olan karakteri , kişiliğidir. Bence çok iyi düşün , yaşın genç hata yapma.

Back
X