• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim evlenmeden ben evlenemem...

Bak bu bi atansın zaten kendisi ödemez paranın hepsini öyle düşünmüş olabilir de yaşı biraz büyüsün o da soracaktır kendine neden ben diye... Şu anda kendini ailesine borçlu hissediyor, onu okuttular bu yaşa getirdiler, e haklı tabi borçlu ama abisi de ödeyecek tıpış tıpış, sen bu yüzden ayrılırsan haksızlık olmaz mı , ayıp olmaz mı kaç yıldır birliktesin arada sevgi, saygı var. Maddi konular çalışılıp halledilir canım önemli olan karakteri , kişiliğidir. Bence çok iyi düşün , yaşın genç hata yapma.
Nereye okutmuslar hep kendi okudu okul basladi bir gun bile para gondermdiler simdi sorun etmiyorum zaten benim icin sorun ilerisi degiemez diyo herkes ama kaldirabilir miyim kafam karisik bilmiuorum su an

Evet bu durumda karisma hakkin yok,
Ama bu ilerisi için gayet acik bir mesaj. Okuman da fayda var :)

Nereye okutmuslar hep kendi okudu okul basladi bir gun bile para gondermdiler simdi sorun etmiyorum zaten benim icin sorun ilerisi degiemez diyo herkes ama kaldirabilir miyim kafam karisik bilmiuorum su an
Ailesi bencil diyorsun yani. Ailesinin iyi olması çok önemli tabi ki ama sırf ailesi yüzünden 3 yıldır beraber olduğu insanı bırakma, gerekirse ilerde aranıza mesafe koyarsınız. Kendini onun yerine koy, senin ailenle böyle bir ilişkin olsaydı ve o senden bu yüzden ayrılsaydı ne hissederdin ?

Kızım bu aile anormal. Para verecekleri yerde öğrenci çocuğu sömürüyorlar
.
At kadar adam kardeşinden evlilik parası bekliyor ben mi yanlış anladım??? Kendi çalışsın yapsın abi ruh hastası mı ne anlamadım.

Sevgilin aptal mı saf mı ne karın ağrısıysa sen bu aileyle başa çıkamazsın bu çocuk kazandığını bunlara verir. Evlenseniz bile 2 yakanız bir araya gelmez.

Hiç uzatma arkana bakmadan kaç bence.

Boyle bir tiple evlenmezdim ben, saniyormusun evlenince hersey bitecek hayir. Yine yok aileme yardim bilmem kime yardım ailesine para yedirip duracak.Burada kendisi kiradayken ailesine ev alıp borca tipler gordum ben seninkide aynı sey ogrenci haliyle kendi sıkısıkken hayir diyemiyorsa çekecegin var .Bu adam ailemde ailem diye ömrünü yer sen sene hesaplayacagina önce bunu dusun 10 seneye kim öle kim kala

+1
Böyle parazit aile bireyleri, kendini sömürten bir adam....ömür törpüsü. Göre göre evlenmek durduk yere başa bela almak.

Ailesi bencil diyorsun yani. Ailesinin iyi olması çok önemli tabi ki ama sırf ailesi yüzünden 3 yıldır beraber olduğu insanı bırakma, gerekirse ilerde aranıza mesafe koyarsınız. Kendini onun yerine koy, senin ailenle böyle bir ilişkin olsaydı ve o senden bu yüzden ayrılsaydı ne hissederdin ?
Ailesiyle hayatta mesafe koyamayiz anne kuzisudur biraz annesi oglu universite kazandi alissin diye 3 ay yaninda kaldi hemde teyzesinin evimde kaliyodu

Bitmez mi peki resti cekemez mi
Sence rest cekebilecek gibi duruyor mu ?
Benim esiminde abisi var kimse kimseyi evlendirmedi herkes kendi evlendi.Kaldı ki seninkinin abisinde daha aday bile yokken seni arka plana itebiliyor. Bile isteye kendisini ailesine adayan insan o resti cekmez ustune siz kavga edersiniz bu konular yuzunden.
Evlilige okadar odaklanmissin ki sonrasini goremiyorsun tek derdin "evlenemiyoruz" biraz aç bence gözlerini ..

Oooo iyi hep ailesi borç yapsın bu da ödesin. Herşey buna bakıyor anlaşılan. İlerde çok problem olur.

Sence rest cekebilecek gibi duruyor mu ?
Benim esiminde abisi var kimse kimseyi evlendirmedi herkes kendi evlendi.Kaldı ki seninkinin abisinde daha aday bile yokken seni arka plana itebiliyor. Bile isteye kendisini ailesine adayan insan o resti cekmez ustune siz kavga edersiniz bu konular yuzunden.
Evlilige okadar odaklanmissin ki sonrasini goremiyorsun tek derdin "evlenemiyoruz" biraz aç bence gözlerini ..
Haklısınız

peki neden abisini evlendirmek istiyor

hani küçük kardeşini evlendiren abi çoktur da abisini evlendirmek ?

ben memur olacağım onun mesleği yok duygusu ile mi yoksa bizim bilmediğimiz bir minnet duygusu mu var ?

bir de aceleniz ne

bitsin okul atanın gidin sonra düşünürsünüz evlenecek misiniz evlenmeyecek misiniz

Bence evlenmeye varmaz bu ilişki
sen başka birini bulur evlenirsin gibi zamane kızlar kariyerden çok evlenme merakında

peki neden abisini evlendirmek istiyor

hani küçük kardeşini evlendiren abi çoktur da abisini evlendirmek ?

ben memur olacağım onun mesleği yok duygusu ile mi yoksa bizim bilmediğimiz bir minnet duygusu mu var ?

bir de aceleniz ne

bitsin okul atanın gidin sonra düşünürsünüz evlenecek misiniz evlenmeyecek misiniz
Abisi calismiyor cunku su an askerden gelince asgari ücretle masil evlensin diyor minnet falan yok babasi abisini sacma sapan bi bolumde okuttu 2 yil buna gelince bekliyorlar bundan iste evlenmek zaten su an mümkün degil

Back
X