- 29 Mayıs 2021
- 14.362
- 93.429
- 548
- 36
Bu da tam senlik katip.Ben uzaktan sakinleştirici tabancası ile fiçuu diye bayıltılmasını düşünüyorum, arkadaş naifmiş yine.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da tam senlik katip.Ben uzaktan sakinleştirici tabancası ile fiçuu diye bayıltılmasını düşünüyorum, arkadaş naifmiş yine.
çocukluğundan beri peşinden koşuyorlar, en ufak kavga sesinde acaba o mu diye balkonlara koşuyorlar. Nasıl yaptı bilmiyorum ama ipleri eline almış çoktan. Onlara da üzülüyorum bir yandan da kızıyorum, çıkamıyoruz bu işin içindenanneniz babanız neden müdahele etmiyor bu duruma. kimin evinde kimle kavga edecekmiş.
kendi evinde yaşadığı zaman karışır kim gidecek kim gelecek
çocukluğundan beri peşinden koşuyorlar, en ufak kavga sesinde acaba o mu diye balkonlara koşuyorlar. Nasıl yaptı bilmiyorum ama ipleri eline almış çoktan. Onlara da üzülüyorum bir yandan da kızıyorum, çıkamıyoruz bu işin içinden
Aynen kesinlikle kıskançlık, birde babanemle dedemde dolduruyodu, bak onu daha çok seviyolar diye, aslında alakası yoktu… çocuk kayırılmaz sevgi her çocuğa aynı olur..Bü tür abilerin sorunu kıskanclık sanırım, bende her şeyin altında yatan sorunun kıskanclık olduğunu düşünüyorum. Çünkü beni daha çok sevdiklerini düşünüyor. Bu saatten sonra özel gününde beni bulamaz zaten
Sorun baya büyük ozmanBu seviyeye gelemeyeceğim kadar problemli bir abiye sahibim diye düşünüyorum umarım yanılıyorumdur.
Bence Begüm konu sahibinin abisinin kafasını paket etsin pabucunu ters giydirir valla kızcağızda güzel güzel evlensin Begüm şutlar sonra abiyiOo yine harika fikirler geliyor sizden.![]()
Ona neki anne babaniza deseydiniz ya . Benim abim de o ayar. Tenezzül edip tanıştırmadım bile nişan ömcesi esimle. Anne babanız sizin hakkınızı gözetsin biraz bir zahmet.Arkadaşlar merhaba, 2 yıllık çok güzel giden bir ilişkim var, annem ve babamın da onayladığı bir ilişki. Fakat çocukluğumdan beri bana hep problem yaratan bir türlü abi-kardeş statüsüne erişemediğimiz sadece kan bağım olan bir abim var. Kendisi evli değil, çalışıyor ve muhtemelen bol bol borcu var(öyle tahmin ediyorum). O 29 yaşında ben 24 yaşındayım Ağustos 2022’de karşıma alıp hayatımda biri olduğunu ve tanıştırmak istediğimi söyledim. Hatta söylemeden önce eğer senin hayatında biri varsa beklerim öncelik senin fakat yoksa ben bir adım atmak istiyorum diye de belirttim. Gel gelelim o günden bu güne yaklaşık 9 aydır tek kelime konuşmuyoruz. Normalde şiddete de inanılmaz meyilli bir insan. 9 aydır evlenmemi kabul etmiyor ve biz paşa gönlü olsun diye bekliyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım onu görmezden gelip söz nişan için adım atmak istiyorum fakat dediğim gibi şiddete meyilli sağı solu belli olmaz acaba bir şey yapar mı diye düşünüp duruyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Bir tarafını kaldırmıssınız çünkü boyleleri bos tenekedirÇünkü herhangi bir nişan söz durumunda problem çıkarmasından korkuyoruz. Gönlü olsun istiyoruz ama bir türlü gönlü de olmuyor![]()
Ne diyorDefalarca denediler hatta bu akşam bile ama öyle yobaz öyle yobaz ki ;(
Bana biraz konu sahibinin abartması gibi geldi. Genellikle erkek kardeşler bu tarz durumlarda kıskanıyorlar kabullenmekte zorluk çekiyorlar. Diyelim o kadar ayı, neden sevgilisini söylediğinde kırıp dökmemiş? Sanırım kabullenme sıkıntısı çekiyor. Konu sahibi öyle bir anlatmış ki abisini katil ilan edecekler neredeyse.Canım yanlış anlama yazdığın şeyleri abin yaparsa zaten şikayetçi olunacak hale gelirsiniz. Evde hiç babanın, annenin sözü geçmiyor? Dağ ayısı mı bu? Masallar diyarındaki canavar mı? Hani baban bunu yapsa anlarım ama abini anlamadım. Abinin yaşı da çok büyük değil.
Abin hiç mi evlenmen konusunda bir şey demedi? Siz gerçekten üçünüz bu adamın ağzından çıkacak söze göre mi hareket ediyorsunuz evde?
Bana biraz konu sahibinin abartması gibi geldi. Genellikle erkek kardeşler bu tarz durumlarda kıskanıyorlar kabullenmekte zorluk çekiyorlar. Diyelim o kadar ayı, neden sevgilisini söylediğinde kırıp dökmemiş? Sanırım kabullenme sıkıntısı çekiyor. Konu sahibi öyle bir anlatmış ki abisini katil ilan edecekler neredeyse.
Aynı bu tripleri kız kardeşimde yaşadım. Yapısal olarak sert biriyim. Başta biri var falan dedi fazla önemsemedim oralı da olmadım. Aynı zamanda sevmedim de haklı sebeplerim de vardı (şuan ayrıldılar)Eşimin ablalari var suan cok merak ettim boyle bir his duymuş mu, duymamistir bence ya. Uyandirip soracagim simdi duydum derse bir miktar soğuyacagim gercekten.
Ne alaka ablasini vs kiskanacakmiş ki o nasil şey öyle.
Umarim cevap verir uyku sersemi.![]()
Aaaa valla sana destek olacağına köstek oluyor ama son söz anne babanın sonuçta anne baban varken abinin hükmü geçmemesi lazım . Ben olsam anne babamla konuşurdum bu konuyuArkadaşlar merhaba, 2 yıllık çok güzel giden bir ilişkim var, annem ve babamın da onayladığı bir ilişki. Fakat çocukluğumdan beri bana hep problem yaratan bir türlü abi-kardeş statüsüne erişemediğimiz sadece kan bağım olan bir abim var. Kendisi evli değil, çalışıyor ve muhtemelen bol bol borcu var(öyle tahmin ediyorum). O 29 yaşında ben 24 yaşındayım Ağustos 2022’de karşıma alıp hayatımda biri olduğunu ve tanıştırmak istediğimi söyledim. Hatta söylemeden önce eğer senin hayatında biri varsa beklerim öncelik senin fakat yoksa ben bir adım atmak istiyorum diye de belirttim. Gel gelelim o günden bu güne yaklaşık 9 aydır tek kelime konuşmuyoruz. Normalde şiddete de inanılmaz meyilli bir insan. 9 aydır evlenmemi kabul etmiyor ve biz paşa gönlü olsun diye bekliyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım onu görmezden gelip söz nişan için adım atmak istiyorum fakat dediğim gibi şiddete meyilli sağı solu belli olmaz acaba bir şey yapar mı diye düşünüp duruyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Aynı bu tripleri kız kardeşimde yaşadım. Yapısal olarak sert biriyim. Başta biri var falan dedi fazla önemsemedim oralı da olmadım. Aynı zamanda sevmedim de haklı sebeplerim de vardı (şuan ayrıldılar)
Neyse tanışmaya gelecekleri zaman kız kardeşim onlara ablam sizin yanınıza çıkmazsa kusura bakmayın demiş. Onlar da kıskandığımı ya da sert davranacağımı düşünmüşler. Neyse geldiler bı yalakalık bı sevgi gösterileri. Sırf kardeşimin salaklıği yani. Her birine ayrı ayrı ilgi gösterdim. Giderken demişler bize böyle demişti ablası ne kadar iyi falan. Tabi biz bunu iş bozulduktan sonra duyduk. Adamlar başımıza kalktı bunu.
Kalıbımı basarım konu sahibinin kuruntusundan başka bir şey değil. Sert biri olabilir ama ne yapabilir ki elin adamına. ? Kafayı yemediyse en fazla söylenir.
Annen ve baban raziysa abin fazla karışmamali.Kotu bulur uyarır en fazla.Kendisi bekar olduğu için belki istemiyordur.Arkadaşlar merhaba, 2 yıllık çok güzel giden bir ilişkim var, annem ve babamın da onayladığı bir ilişki. Fakat çocukluğumdan beri bana hep problem yaratan bir türlü abi-kardeş statüsüne erişemediğimiz sadece kan bağım olan bir abim var. Kendisi evli değil, çalışıyor ve muhtemelen bol bol borcu var(öyle tahmin ediyorum). O 29 yaşında ben 24 yaşındayım Ağustos 2022’de karşıma alıp hayatımda biri olduğunu ve tanıştırmak istediğimi söyledim. Hatta söylemeden önce eğer senin hayatında biri varsa beklerim öncelik senin fakat yoksa ben bir adım atmak istiyorum diye de belirttim. Gel gelelim o günden bu güne yaklaşık 9 aydır tek kelime konuşmuyoruz. Normalde şiddete de inanılmaz meyilli bir insan. 9 aydır evlenmemi kabul etmiyor ve biz paşa gönlü olsun diye bekliyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım onu görmezden gelip söz nişan için adım atmak istiyorum fakat dediğim gibi şiddete meyilli sağı solu belli olmaz acaba bir şey yapar mı diye düşünüp duruyorum. Sizce ne yapmalıyım?