Her abi bunun gibi değil, buna aile çok yüz verip tepelerine çıkarmış, oda kendini bir halt zannediyorAyy hep abim olsun isterdim iyiki yokmuş.
Kız babanla konuşsana o onayladiktan sonra abine laf mı düşer.
Daha uzatmayın ozaman.Defalarca denediler hatta bu akşam bile ama öyle yobaz öyle yobaz ki ;(
Maalesef burda 9 aydır yaşanan her şeyi uzun uzun anlatamıyorum, söylediğim günde bir çok problem yaşadık daha sonrasında da. Ama onun sorunu beni kıskanmaktan öte ondan önce evlenecek olmamı yedirememek. Keşke abartıyor kuruntu yapıyor olsaydım o kadar isterdim ki böyle olmasınıBana biraz konu sahibinin abartması gibi geldi. Genellikle erkek kardeşler bu tarz durumlarda kıskanıyorlar kabullenmekte zorluk çekiyorlar. Diyelim o kadar ayı, neden sevgilisini söylediğinde kırıp dökmemiş? Sanırım kabullenme sıkıntısı çekiyor. Konu sahibi öyle bir anlatmış ki abisini katil ilan edecekler neredeyse.
Bir hatasını görse bende anlayacağım bu yüzden istemiyor diyebilirdim en azından ama tanımaya bile tenezzül etmedi. aylardır yaşadığımı ben biliyorum abartıyor olmayı çok isterdimEş adayini İstememek icin hakli nedenler de olsa insan kardesini alir konusur en fazla.
Boyle saldirgan tepkiler kimseye iyi gelmez. Kardeş veya abla neyse illa istiyorsa da ortama gelmemek, agresif tavirlar sergilemek isleri daha kotu yapar sadece.
Bilmiyorum ben abartiyor diyemem, kiz niye durduk yere bu kadar strese girsin
Belkide dediğiniz gibidir ben çok toz pembe bakıyor olabilirim, babam sesini çıkarmayıp tatlı tatlı ikna etmeye çalışmaktansa ağırlığını koysaydı belki şu an evlilik hazırlığındaydıkAnne babanin, kizlarini istemeye gelmesi icin ogullarini ikna etmeye calistiklari , hem de 9 koca aydir , bir ev dusunemedim. Ortalama bir Turk ailesinde baba 'Sen kim oluyorsun, benim catim altinda benim kurallarim gecer' der ve abiyi susturur. Korkuyorlar falan demeniz gercekci degil, anne babanizi sevdiginiz icin sizin arkanizda durmayip ogullarini eylemeye calismalarina indirim yapiyorsunuz gibi geliyor.
yobaz değil bence kıskançDefalarca denediler hatta bu akşam bile ama öyle yobaz öyle yobaz ki ;(
Devamını yazmayı unutmuşum. Anne ve baba kızi öyle simartmis ki. Hoppp herkes oturuyor bu birşeyden alınıp kalkıyor. Kimse de kızım ne yapıyorsun demiyor. Sizin ki de o hesap anne, babanız zaptedecek.Benim eşimin ablasi bunun kadın versiyonu böyle. Kv bağnaz, baskıcı biri ama hep diyorum onu azdıran, gazlayan görümce diye. Resmen ailenin her mutlu anında birşeye alınıp ortalığı karıştırıyor. Anne, baba, eşim Bon Bon izliyor. O kadar alışmışlardiki. Tabi ben hiç umursamadım ortamı bozmaya calismasini. Bu daha da alevlendirdi.
Şükür çeyizini hallettim, eşyaları da erkek arkadaşımla birlikte halletmek için elimizden geleni yapıyoruz. Annem babamda elinden gelenden fazlasını yapacak insanlar ama abim bunlar için de yapmadığını bırakmaz onu da biliyorum. Onun borçlarını şu an ödemiyorlar kendisi ödeme çalışıyor ama zamanında yeterince ödediler orası ayrı. Hatta beni rahat bırakması için onun borçlarını ödemeyi de teklif ettileryobaz değil bence kıskanç
sizin ondan önce olacak ya yuvanız.. bana öyle geldi
çalışıyor musunuz? siz evlenirken çeyiz vs işi olacak ya aileniz destek çıkacak diye korkuyordur onun borçlarını ödüyorsalar
kesilecek diye korkuyordur
ateş olsa cürmü kadar yer yakar unutmayın!!
Aynen dediğiniz gibi kimse sesini çıkaramıyor, tatlı dille halletmeye çalışıyorlar ama böyle insanlara işlemiyor. Size de Allah kolaylık versin gerçekten çok çok zorDevamını yazmayı unutmuşum. Anne ve baba kızi öyle simartmis ki. Hoppp herkes oturuyor bu birşeyden alınıp kalkıyor. Kimse de kızım ne yapıyorsun demiyor. Sizin ki de o hesap anne, babanız zaptedecek.
Evlenmeden ondan kurtulamayacağım gerçekten, gerçi bir kurtuluş olarak da görmüyorum gerçekten doğru kişiyle birlikte olduğuma inandığım için artık evlenmek istiyorum. Herkes normal yollarla evlenirken ben bu kadar sancılı bir süreç geçirdiğim için de üzülüyorumNe saçma şey. Babanızın lafı geçmiyor mu? Gün geçmiyor ki yeni bir şeye daha sasirayim. Evlen git de kurtul bu manyaktan
sevgilin biliyor mu bu olanlarıŞükür çeyizini hallettim, eşyaları da erkek arkadaşımla birlikte halletmek için elimizden geleni yapıyoruz. Annem babamda elinden gelenden fazlasını yapacak insanlar ama abim bunlar için de yapmadığını bırakmaz onu da biliyorum. Onun borçlarını şu an ödemiyorlar kendisi ödeme çalışıyor ama zamanında yeterince ödediler orası ayrı. Hatta beni rahat bırakması için onun borçlarını ödemeyi de teklif ettiler
Çok saçmaArkadaşlar merhaba, 2 yıllık çok güzel giden bir ilişkim var, annem ve babamın da onayladığı bir ilişki. Fakat çocukluğumdan beri bana hep problem yaratan bir türlü abi-kardeş statüsüne erişemediğimiz sadece kan bağım olan bir abim var. Kendisi evli değil, çalışıyor ve muhtemelen bol bol borcu var(öyle tahmin ediyorum). O 29 yaşında ben 24 yaşındayım Ağustos 2022’de karşıma alıp hayatımda biri olduğunu ve tanıştırmak istediğimi söyledim. Hatta söylemeden önce eğer senin hayatında biri varsa beklerim öncelik senin fakat yoksa ben bir adım atmak istiyorum diye de belirttim. Gel gelelim o günden bu güne yaklaşık 9 aydır tek kelime konuşmuyoruz. Normalde şiddete de inanılmaz meyilli bir insan. 9 aydır evlenmemi kabul etmiyor ve biz paşa gönlü olsun diye bekliyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım onu görmezden gelip söz nişan için adım atmak istiyorum fakat dediğim gibi şiddete meyilli sağı solu belli olmaz acaba bir şey yapar mı diye düşünüp duruyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Bir kısmını biliyor yani en azından nasıl bir insan olduğunu bilmeli diye düşündüm bir anda damdan düşer gibi nereye düştüm desin istemiyorum.sevgilin biliyor mu bu olanları
mümkün olduğu kadar anlatma
İlk söylediğim gün aynen bu şekilde sinir krizi geçirdim ve ben bir başkası için ona böyle davranmışım diye alınmış paşam, her şeye bir bahanesi var artık canıma tak etti ya bir anda çıkıp gideceğim ya da gerçekten karakolluk olacağızBu ne ya şaka gibi , defolsun gitsin siz niye sesinizi çıkarmıyorsunuz sizi döver mi öldürür mü? Ne münasebet evde cinnet geçirir yine de karışmasına izin vermem o kim oluyor hasta ruhlu defolur gider hakkı yok karışmaya , gidin polise üstünüzü başınızı yırtın kendi kendinizi dövün uzaklaştırma aldırın bu hayvana. Bundan anlar çünkü bir anda kendinizi yerden yere atın önünde yetişin öldürüyor beni diye sizi psikopat görsün elini çeker emin olun. Ailecek el pençe divan olmuşsunuz höd höd tepenize s*çıyor.
Bunun gibi tipler kavga olsa elini ayağını öpeyim abi ayağı çekiyor bunun afra tafrası size sadece.
şanslısınız aslında bende odadan çıkmayacağını bilsem bir an bile düşünmem asla abi olarak görmüyorum ama sağı solu belli olmadığı için ister istemez tedirgin oluyorumÇok saçma
Neden abinizin onayını bekliyosunuz?
Benimde annem babam eşimle tanışmıştı seviyorlardı çokça
Ablama soylememistim sorun çıkarır diye
Ki öylede olmuştu
İstemeye gelinecegi zamanda Bı hafta odasından çıkmadı hatta
E banane abi
Geldiler istediler nisanlandim 15 güne de evlendim
Tutumunuz böyle olmalı bence
Ben hallettim. Önce sakin durdum, anlayış gosterdim olmadı. Mesafe koydum. Sonra baktım zaten kv zorba, cahil bir tip bu da iyice gazliyir ortami. Onlardan daha kaprisli, daha arsız oldum. Eşim de arsız zapetmeye çocukluktan alışkın olduğu için onlar yerine beni zaptetmeye başladı. Acı ama bir nevi onlara dönüşmeden bu işi cozemedim. Siz de ondan daha arsız olacaksınız ya da ordan kacacaksiniz. Orta yol yok.Aynen dediğiniz gibi kimse sesini çıkaramıyor, tatlı dille halletmeye çalışıyorlar ama böyle insanlara işlemiyor. Size de Allah kolaylık versin gerçekten çok çok zor
İlk söylediğim gün aynen bu şekilde sinir krizi geçirdim ve ben bir başkası için ona böyle davranmışım diye alınmış paşam, her şeye bir bahanesi var artık canıma tak etti ya bir anda çıkıp gideceğim ya da gerçekten karakolluk olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?