Abim evlenmemi istemiyor

En ufak bir sorunda polise sikayet edeceksiniz varsa baska bir aile buyugu habersizce onlrin evinde yapabilirsiniz soz nisan olaylarini yada abinizi birileri alikoyabilir dayi amca vs yada oncesinde tehtit edin en ufak sorunda polise gideceginizi varsa baska pislikleri onlarida anlatacaginizi falan soyleyin babaniz nasil bir baba hicmi otoritesi yok

Maalesef burda 9 aydır yaşanan her şeyi uzun uzun anlatamıyorum, söylediğim günde bir çok problem yaşadık daha sonrasında da. Ama onun sorunu beni kıskanmaktan öte ondan önce evlenecek olmamı yedirememek. Keşke abartıyor kuruntu yapıyor olsaydım o kadar isterdim ki böyle olmasını

Bir hatasını görse bende anlayacağım bu yüzden istemiyor diyebilirdim en azından ama tanımaya bile tenezzül etmedi. aylardır yaşadığımı ben biliyorum abartıyor olmayı çok isterdim

Belkide dediğiniz gibidir ben çok toz pembe bakıyor olabilirim, babam sesini çıkarmayıp tatlı tatlı ikna etmeye çalışmaktansa ağırlığını koysaydı belki şu an evlilik hazırlığındaydık

Defalarca denediler hatta bu akşam bile ama öyle yobaz öyle yobaz ki ;(
yobaz değil bence kıskanç
sizin ondan önce olacak ya yuvanız.. bana öyle geldi
çalışıyor musunuz? siz evlenirken çeyiz vs işi olacak ya aileniz destek çıkacak diye korkuyordur onun borçlarını ödüyorsalar
kesilecek diye korkuyordur

ateş olsa cürmü kadar yer yakar unutmayın!!

Devamını yazmayı unutmuşum. Anne ve baba kızi öyle simartmis ki. Hoppp herkes oturuyor bu birşeyden alınıp kalkıyor. Kimse de kızım ne yapıyorsun demiyor. Sizin ki de o hesap anne, babanız zaptedecek.

Şükür çeyizini hallettim, eşyaları da erkek arkadaşımla birlikte halletmek için elimizden geleni yapıyoruz. Annem babamda elinden gelenden fazlasını yapacak insanlar ama abim bunlar için de yapmadığını bırakmaz onu da biliyorum. Onun borçlarını şu an ödemiyorlar kendisi ödeme çalışıyor ama zamanında yeterince ödediler orası ayrı. Hatta beni rahat bırakması için onun borçlarını ödemeyi de teklif ettiler

Devamını yazmayı unutmuşum. Anne ve baba kızi öyle simartmis ki. Hoppp herkes oturuyor bu birşeyden alınıp kalkıyor. Kimse de kızım ne yapıyorsun demiyor. Sizin ki de o hesap anne, babanız zaptedecek.
Aynen dediğiniz gibi kimse sesini çıkaramıyor, tatlı dille halletmeye çalışıyorlar ama böyle insanlara işlemiyor. Size de Allah kolaylık versin gerçekten çok çok zor

Ne saçma şey. Babanızın lafı geçmiyor mu? Gün geçmiyor ki yeni bir şeye daha sasirayim. Evlen git de kurtul bu manyaktan
Evlenmeden ondan kurtulamayacağım gerçekten, gerçi bir kurtuluş olarak da görmüyorum gerçekten doğru kişiyle birlikte olduğuma inandığım için artık evlenmek istiyorum. Herkes normal yollarla evlenirken ben bu kadar sancılı bir süreç geçirdiğim için de üzülüyorum

sevgilin biliyor mu bu olanları
mümkün olduğu kadar anlatma

Bu ne ya şaka gibi , defolsun gitsin siz niye sesinizi çıkarmıyorsunuz sizi döver mi öldürür mü? Ne münasebet evde cinnet geçirir yine de karışmasına izin vermem o kim oluyor hasta ruhlu defolur gider hakkı yok karışmaya , gidin polise üstünüzü başınızı yırtın kendi kendinizi dövün uzaklaştırma aldırın bu hayvana. Bundan anlar çünkü bir anda kendinizi yerden yere atın önünde yetişin öldürüyor beni diye sizi psikopat görsün elini çeker emin olun. Ailecek el pençe divan olmuşsunuz höd höd tepenize s*çıyor.
Bunun gibi tipler kavga olsa elini ayağını öpeyim abi ayağı çekiyor bunun afra tafrası size sadece.

Çok saçma
Neden abinizin onayını bekliyosunuz?
Benimde annem babam eşimle tanışmıştı seviyorlardı çokça
Ablama soylememistim sorun çıkarır diye
Ki öylede olmuştu
İstemeye gelinecegi zamanda Bı hafta odasından çıkmadı hatta
E banane abi
Geldiler istediler nisanlandim 15 güne de evlendim

Tutumunuz böyle olmalı bence

İlk söylediğim gün aynen bu şekilde sinir krizi geçirdim ve ben bir başkası için ona böyle davranmışım diye alınmış paşam, her şeye bir bahanesi var artık canıma tak etti ya bir anda çıkıp gideceğim ya da gerçekten karakolluk olacağız

şanslısınız aslında bende odadan çıkmayacağını bilsem bir an bile düşünmem asla abi olarak görmüyorum ama sağı solu belli olmadığı için ister istemez tedirgin oluyorum

Aynen dediğiniz gibi kimse sesini çıkaramıyor, tatlı dille halletmeye çalışıyorlar ama böyle insanlara işlemiyor. Size de Allah kolaylık versin gerçekten çok çok zor
Ben hallettim. Önce sakin durdum, anlayış gosterdim olmadı. Mesafe koydum. Sonra baktım zaten kv zorba, cahil bir tip bu da iyice gazliyir ortami. Onlardan daha kaprisli, daha arsız oldum. Eşim de arsız zapetmeye çocukluktan alışkın olduğu için onlar yerine beni zaptetmeye başladı. Acı ama bir nevi onlara dönüşmeden bu işi cozemedim. Siz de ondan daha arsız olacaksınız ya da ordan kacacaksiniz. Orta yol yok.

Ya canım yanlış anlama ama bu yazdıkların çok garip. Eğer ailede böyle bir sorun varsa bunu senin söylememen gerekir. Neden abine söylediğini anlamadım. Babana anana söyle geç.

Abin bir şey derse baban " ben babası olarak müsade ediyorum sen kes sesini, evimizde sorun çıkaracaksan kapı orada güle güle. Kızımı huzursuz edemezsin" diyecek.

Bak bu hayatı sana abin değil babanlar zehir ediyor. Adam madde bağımlısı değil, anlattığına göre 29 yaşında çalışan adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…