- 1 Eylül 2014
- 26.137
- 30.500
- 798
- 35
- Konu Sahibi Melegimizzz
-
Ee aynı Kapıya çıkmıyor mu ? Konu sahibine şiddet uyguladı diye kızıyorsunuz , Kızın ailesi de zorla şiddet uygulasa zorla boşatsa diyorsunuz.Keşke kızın ailesi duysa da namus meselesi diye hepinizi evire çevire dövse. Abinizi zorla boşatıp kızlarıyla evlendirse.
Ben kıza acımadım ki. Ona her şey mübah.Ee aynı Kapıya çıkmıyor mu ? Konu sahibine şiddet uyguladı diye kızıyorsunuz , Kızın ailesi de zorla şiddet uygulasa zorla boşatsa diyorsunuz.
Biraz önceki yorumda konu sahibi için vicdansız yazmışsınız. Sizin yorumunuz daha da vicdansız değil mi ?
Olay o kadini savunmak degil, sehir eskiyaligi.
Ha bana sorarsaniz yalan bu konu,bir konusmayla bebek aldirmaya ikna olmaz kimse 2 aylik bebek zaten 10 haftaliktir kimse kurtaj yapmaz.
Ortalikta dayak yiyen bir insan her ne olursa olsun haksizdi da dayak yedi diye bir sey de olamaz. Herkesin cani kiymetli,namussa herkesin namusu. Zina mina ben inanmam oyle seylere,her zina yapani doveceksek olay farkli boyutlara geliyor cunku.
Şu metresi de savunanı anlamıyorum. Adam ne kadar pezeven.se Kadın da o kadar oros.u! Kimse kusura bakmasın. Günah iki taraflı. Bile isteye belli ki para icin koşturuyor.
Benim gözümde evli adamdan peydahlanan çocuk da ne kadar masum olursa olsun p.çtir! Kadının aklı yok mu? Kandırılmış diyorlar bir de. Gelin boşasın o erkek müsveddesi kocasını sonra da iki namussuz evlenip mutlu olsunlar.
Bizim de aşka saygımız var. Ama evli biriyse öğrendikten sonra pekala yoluna bakabilir. Adam iradesiz kadın kandırılmış mı oluyor?
Bunu savunan ya kendi de ikinci kadındır ya da empati yağamıyordur.
Ben kendisine bırakırım tabi hayat onu ya pes eder yada mücadele.Tabi dogru soyluyorsunuz. Kocasindan deger gormeyen, sevilmeyen, aldatilan, saygi duyulmayan kadinlar evliliklerine istenmediklerini bildikleri halde,cocuklari icin devam edince o cocuklara cok buyuk iyilik etmis oluyor. O cocuklar tum bunlara ragmen anne babalarinin sadece kagit uzerinde evli olmalarindan, sevgisi saygisizda olsa ayni cati altinda olmalarindan acayip mutlu oluyorlar. Hatta yapilan arastirmalara gore psikolojisi en saglikli cocuklar bu tur fedakar annelerin cocuklari oluyor..
Sizin kiziniz Boyle bir durum yasasa mesela, annelik fedakarliktir kizim otur kocaninin yaninda der misiniz?
Dövmeniz gereken kişi o kadın değil abiniz. Evli olan kadın değil. Başkasına sözü olan kadın değil. Bunları yapan abiniz. Yani siz abinizin yediği halt yüzünden masum bir meleğe kıydınız, resmen can aldınız. Abiniz yerine o kadına psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladınız. Bu arada yengenizi de enayi yerine koydunuz herşeyi saklayarak. Biliyorum bu yorumdan sonra ban yerim ama o canını aldirdiginiz melek rüyalarınıza giriyor mu. Öz yeğeninizdi sonuç olarak.Merhaba kk uyeleri,
Cok dertliyim çok, yazimi okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkürler..
Evet bir abim var benden birbucuk yas buyuk evli ve dunyalar guzeli bir kizi ve eşi var..
Ama gel gelelim ki 7 aydir başka bir kizla ilişkisi oldugunu öğrendik ve hemen olaya müdahale ettik,gelinimiz duymadan bu konu kapansin istedik..
Öncelikle ben ve annem abimin arkasina birini takip kizi bulduk ve kiza guzelce bu adamin evli oldugunu onu birakmasini yoksa kötü şeyler olacagini soyledik.
Oda bize abimin onu boşanacagim diye kandirdiğini ve artik abimle ilişkisini keseceğini soyledi bizde inandik tabiyki.
Ayni konusmayi abimlede yaptik abimde eşini sevdigini ve bir hata yapip pişmsn oldugunu söyledi ve konu orda kapandi.
Gel gelelim bu olay olduktan iki ay sonra abimden biz yine şüphelendik ve takip ettirmemizin sonunda o kiza ev tuttugunu ve işe diye evden çikip o kizla buluştuğunu hatta kizin 2 aylik hamile olduğunu ögrendik.tabi tüm bunlardan gelinimize hiç bir şekilde bahsetmedik..
Abimi alip karşimiza annemle birlikte konustuk dedik ki karinla ilgili bi problemin varsa karinla konus boşan sonra ne istiyorsan yap dedik.
Ama bizim paşa ne karisini birakmak istiyormus nede sevgilisini birakmaya niyeti varmis yani tam bir öküz..
Neyse biz kizi aldik karşimiza abimin onu metres gibi kullanacağini karisini asla bosamayacağini anlattik ve bebeği aldirmaya ikna ettik sonucta bebek alindi.
Bu kizda bizim önümüzde hattini falan kirdi artik abimle hic bir ilişkisi kalmadiğini anlatti ve biz yine inandik aldi kendini gitti..
Vee aradan 2 ay geçti,bugün alişveris icin gittiğimde ne göreyim o kiz yine dönmüs ve alişveris yapiyor.Normalde kiz bizden 10 saat uzakta oturuyor ve ben kizi burda görünce yine anladim ayrilmadiklarini..
Hemen annemi babami aradim o markete geldiler ve biz kizi evire çevire dövdük..sonra kalabalikta bir şekilde elimizden kaçirdik..
Şimdi sizlere sorum bu konuyu gelinimize anlatirsam hemen evini terkeder ve kizcagizin gidecek yeride yok mahfolup üzulup duracak..
Sizce bu konuyu ona anlatmali miyiz?
Yardim edin lutfen..
Not:abim kizdan ayrilacagina yemin ediyor,esini sevdigini bu konuyu eşine anlatmamamizi istiyor..
Her tipten insanla karsilasiyoruz ama ben boyle durumlarda aile birligine sadakatsizlik edeni sucluyorum,diger kadin beni hic baglamaz ki, aldatilsam bilmek isterim,yenge acaba boyle pis bir kocayla evli kalmak istiyor mu ki her sey ondan saklaniyor? Konu gercekse tek muhatabi yenge. O cani ne istiyorsa onu yapmali. Dunyaya gelecek cocuktan veya kadindan hirs almak tamamen barbarlik ve medeniyetsizlikAdam kansız anlıyorum ki bence de. Şerefsizin önde gideni. Ama evli bir adamla ilişki yasamak ne yani? Sokakta erkek mi kalmadı! Umarım böyle tiplerle asla karşılaşmazsınız. Çünkü ben bu metres gibi bir kadın tanıdım. Kene gibi yapısmıstı. En sonunda adam öldü de karısı kurtuldu.
Dayak şiddet kesinlikle karşı olduğum seyler ama bence bu kadın hak ediyor. He asıl dayaklık abiydi o ayrı bir durum.
Umarım konu gerçek olmaz zaten.
Boşuna üzülmeyin bence konu çok kopuk gerçek olmayabilirBen kıza acımadım ki. Ona her şey mübah.
Bebeğe üzüldüm.
Anne karnına kendi isteğiyle mi geliyor da piç olsun?
Bu ne saçma bakış açısı.
Kadın ve erkeğe her hakaret ve küfüre varım ama masum bebeğe asla.
Bence her iki taraf da suçlu bu konuda bir ayırım yapılamaz ne hakediyorlarsa her iki tarafa da yapılmalı.Merhaba kk uyeleri,
Cok dertliyim çok, yazimi okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkürler..
Evet bir abim var benden birbucuk yas buyuk evli ve dunyalar guzeli bir kizi ve eşi var..
Ama gel gelelim ki 7 aydir başka bir kizla ilişkisi oldugunu öğrendik ve hemen olaya müdahale ettik,gelinimiz duymadan bu konu kapansin istedik..
Öncelikle ben ve annem abimin arkasina birini takip kizi bulduk ve kiza guzelce bu adamin evli oldugunu onu birakmasini yoksa kötü şeyler olacagini soyledik.
Oda bize abimin onu boşanacagim diye kandirdiğini ve artik abimle ilişkisini keseceğini soyledi bizde inandik tabiyki.
Ayni konusmayi abimlede yaptik abimde eşini sevdigini ve bir hata yapip pişmsn oldugunu söyledi ve konu orda kapandi.
Gel gelelim bu olay olduktan iki ay sonra abimden biz yine şüphelendik ve takip ettirmemizin sonunda o kiza ev tuttugunu ve işe diye evden çikip o kizla buluştuğunu hatta kizin 2 aylik hamile olduğunu ögrendik.tabi tüm bunlardan gelinimize hiç bir şekilde bahsetmedik..
Abimi alip karşimiza annemle birlikte konustuk dedik ki karinla ilgili bi problemin varsa karinla konus boşan sonra ne istiyorsan yap dedik.
Ama bizim paşa ne karisini birakmak istiyormus nede sevgilisini birakmaya niyeti varmis yani tam bir öküz..
Neyse biz kizi aldik karşimiza abimin onu metres gibi kullanacağini karisini asla bosamayacağini anlattik ve bebeği aldirmaya ikna ettik sonucta bebek alindi.
Bu kizda bizim önümüzde hattini falan kirdi artik abimle hic bir ilişkisi kalmadiğini anlatti ve biz yine inandik aldi kendini gitti..
Vee aradan 2 ay geçti,bugün alişveris icin gittiğimde ne göreyim o kiz yine dönmüs ve alişveris yapiyor.Normalde kiz bizden 10 saat uzakta oturuyor ve ben kizi burda görünce yine anladim ayrilmadiklarini..
Hemen annemi babami aradim o markete geldiler ve biz kizi evire çevire dövdük..sonra kalabalikta bir şekilde elimizden kaçirdik..
Şimdi sizlere sorum bu konuyu gelinimize anlatirsam hemen evini terkeder ve kizcagizin gidecek yeride yok mahfolup üzulup duracak..
Sizce bu konuyu ona anlatmali miyiz?
Yardim edin lutfen..
Not:abim kizdan ayrilacagina yemin ediyor,esini sevdigini bu konuyu eşine anlatmamamizi istiyor..
Şu metresi de savunanı anlamıyorum. Adam ne kadar pezeven.se Kadın da o kadar oros.u! Kimse kusura bakmasın. Günah iki taraflı. Bile isteye belli ki para icin koşturuyor.
Benim gözümde evli adamdan peydahlanan çocuk da ne kadar masum olursa olsun p.çtir! Kadının aklı yok mu? Kandırılmış diyorlar bir de. Gelin boşasın o erkek müsveddesi kocasını sonra da iki namussuz evlenip mutlu olsunlar.
Bizim de aşka saygımız var. Ama evli biriyse öğrendikten sonra pekala yoluna bakabilir. Adam iradesiz kadın kandırılmış mı oluyor?
Bunu savunan ya kendi de ikinci kadındır ya da empati yağamıyordur.
Hic bir sucu gunahi olmayan bebegede ofke kusmussunuz ya, pes! Picmis. Kim anne babasini secebiliyor ya, anne babanin hatalarindan dolayi daha dogmamis bir bebegi boyle kotu bir sifatla etiketlemek nasil bir ofkenin sonucu hayret ediyorum.
Masum bir çocuğa piç damgası vurma cehaleti hala devam ediyor mu ya? Yaşamaya bile hakkı yok yani bu piç grubunun öyle mi?
Ne dememi beklersiniz?
Bir de altın gönderseydim dogunca tebrik icin! Bugün boşanıyorum hamileyşm diyen bir kadın olsa yerden yere vurursunuz dimi neden hamile kaldın vs diye! E bu durumda kadının hamile kalması çok mu akıllıca? Ne olacak yani?
Mialle miydi neydi üyenin adıYa bir konu vardı;
Eskiydi sanırım 1 yıl falan önceydi.
Aynı bu konuya benziyordu,onun birkaç şeyi alıp değiştirilmiş gibi,çok benziyor. Eski üyelerden hatırlayan olur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?