Abim,evliligi ve metresi

Keşke kızın ailesi duysa da namus meselesi diye hepinizi evire çevire dövse. Abinizi zorla boşatıp kızlarıyla evlendirse.
Ee aynı Kapıya çıkmıyor mu ? Konu sahibine şiddet uyguladı diye kızıyorsunuz , Kızın ailesi de zorla şiddet uygulasa zorla boşatsa diyorsunuz.
Biraz önceki yorumda konu sahibi için vicdansız yazmışsınız. Sizin yorumunuz daha da vicdansız değil mi ?

abinizi dövün esas

abiniz istemese bunlar olmaz bu kız gider başkası gelir

yok mu akrabalar toplansın dövsünler abinizi

kendini padişah sanıyor haspam herhalde

gelininize anlatın kimse bu kadar kandırılmayı hak etmiyor aldatılıp kimsenin söylemediği bi kadın olarak en çok canımı yakan kimsenin bana söylememesi oldu eminim bilen çok kişi vardı söylemediler

Ben kıza acımadım ki. Ona her şey mübah.
Bebeğe üzüldüm.

Adam kansız anlıyorum ki bence de. Şerefsizin önde gideni. Ama evli bir adamla ilişki yasamak ne yani? Sokakta erkek mi kalmadı! Umarım böyle tiplerle asla karşılaşmazsınız. Çünkü ben bu metres gibi bir kadın tanıdım. Kene gibi yapısmıstı. En sonunda adam öldü de karısı kurtuldu.
Dayak şiddet kesinlikle karşı olduğum seyler ama bence bu kadın hak ediyor. He asıl dayaklık abiydi o ayrı bir durum.
Umarım konu gerçek olmaz zaten.

Hic bir sucu gunahi olmayan bebegede ofke kusmussunuz ya, pes! Picmis. Kim anne babasini secebiliyor ya, anne babanin hatalarindan dolayi daha dogmamis bir bebegi boyle kotu bir sifatla etiketlemek nasil bir ofkenin sonucu hayret ediyorum.

Kızı neden dövdünüz onu anlamadım. Abiye nasıl bir yaptırımınız oldu? Aynı şiddeti ona da uyguladınız mı? Bu çifte standarta sinir oluyorum. Hem abinin zevki için bir cana kıydınız (bu nasıl insanlik o ayrı konu) hemde kızı dövdünüz. Hala o kızı bırakmayacağını anlayamadıysanız oda sizin saflığınız. Abi kadar sizde ailecek suçlusunuz. Hem yaptırımınız yok hem gelininizi kandırıyorsunuz.

Ben kendisine bırakırım tabi hayat onu ya pes eder yada mücadele.
Ama eşi için değil çocukları için.Ayrılmış eşlerin çocukları çokmu mutlu?Bir anne çekiştiriyor bir baba iki arada bir derede kalıyorlar

Dövmeniz gereken kişi o kadın değil abiniz. Evli olan kadın değil. Başkasına sözü olan kadın değil. Bunları yapan abiniz. Yani siz abinizin yediği halt yüzünden masum bir meleğe kıydınız, resmen can aldınız. Abiniz yerine o kadına psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladınız. Bu arada yengenizi de enayi yerine koydunuz herşeyi saklayarak. Biliyorum bu yorumdan sonra ban yerim ama o canını aldirdiginiz melek rüyalarınıza giriyor mu. Öz yeğeninizdi sonuç olarak.

Her tipten insanla karsilasiyoruz ama ben boyle durumlarda aile birligine sadakatsizlik edeni sucluyorum,diger kadin beni hic baglamaz ki, aldatilsam bilmek isterim,yenge acaba boyle pis bir kocayla evli kalmak istiyor mu ki her sey ondan saklaniyor? Konu gercekse tek muhatabi yenge. O cani ne istiyorsa onu yapmali. Dunyaya gelecek cocuktan veya kadindan hirs almak tamamen barbarlik ve medeniyetsizlik

Anne karnına kendi isteğiyle mi geliyor da piç olsun?
Bu ne saçma bakış açısı.
Kadın ve erkeğe her hakaret ve küfüre varım ama masum bebeğe asla.

Peki evlendiği kadın ve çocukları ne olacak?
Günümüzde herseyi böyle normalleştirdiğimiz icin bu haldeyiz. İkisi de bekar insanlar olsun ister çocuk yapsın ister yapmasın. Saygı duyarım. Ama evli bir adamla kapatmasının meydana getirdiği çocuk masum da olsa adı bellidir. Bu da benim görüşüm.
Size Saçma gelsin gelmesin.
Madem herkes birbirinin fikrine saygı duymak zorunda. Ben de bu fikri savunuyorum.

Bence her iki taraf da suçlu bu konuda bir ayırım yapılamaz ne hakediyorlarsa her iki tarafa da yapılmalı.

Masum bir çocuğa piç damgası vurma cehaleti hala devam ediyor mu ya? Yaşamaya bile hakkı yok yani bu piç grubunun öyle mi?

Hic bir sucu gunahi olmayan bebegede ofke kusmussunuz ya, pes! Picmis. Kim anne babasini secebiliyor ya, anne babanin hatalarindan dolayi daha dogmamis bir bebegi boyle kotu bir sifatla etiketlemek nasil bir ofkenin sonucu hayret ediyorum.

Ne dememi beklersiniz?
Bir de altın gönderseydim dogunca tebrik icin! Bugün boşanıyorum hamileyşm diyen bir kadın olsa yerden yere vurursunuz dimi neden hamile kaldın vs diye! E bu durumda kadının hamile kalması çok mu akıllıca? Ne olacak yani?

Konu sahibi acaba aynısını gelininiz yapsa yine pek kıymetli abiciğinizin yuvasını düşünüp aynı şeyleri mi yapacaktınız? Hayır dimi gelin yaparsa namussuz olur abinize yakışmaz ama abiniz malum organı tüm şerefsizliklerin üstünü kapatmaya yeter değil mi?

Masum bir çocuğa piç damgası vurma cehaleti hala devam ediyor mu ya? Yaşamaya bile hakkı yok yani bu piç grubunun öyle mi?

Mesele ortadaki çocuk değil hanımefendi. Madem öyle yapmasalarmış. Burada herkes herkesin düşüncesine saygı duymak zorunda. NE bekliyorsunuz çocuk doğunca adam kılıklı aratık karışını boşayıp metresi mi alacak?
Burada hamileyken boşanacak kadınlara bile gömüyorlar da bu mu meşrulaşıyor? Bunu savunmayınca mı cahil oluyor insan?

Ben mi yerden yere vururum bugun hamileyim bosaniyorum diyen kadini? Taniyor musunuz beni? Kadinin iliskiside, hamile kalmasida aptalca, bana gore de ahlaksizca. Zaten ben bunlarin aksi bir sey yazmadim, herkes anne babasinin hatalarinin bedelini, toplumun yapistirdigi cirkin sifatlara maruz kalarak odesin o zaman. Cok kotu bir zihniyet ya, kendinize iyilik edin ve bu kirli dusuncelerden arinin. Kimin bebegi olursa olsun, bebekler bu dunyanin en savunmasiz, en masum canlilari. Nasil eliniz variyorda pic yaziyorsunuz, hincinizi cikartiyorsunuz. Bebek yahu.

Ya bir konu vardı;
Eskiydi sanırım 1 yıl falan önceydi.
Aynı bu konuya benziyordu,onun birkaç şeyi alıp değiştirilmiş gibi,çok benziyor. Eski üyelerden hatırlayan olur belki.
Mialle miydi neydi üyenin adı
Aynı iş yerindeki kızla ilişkisi vardı abisinin
Kendi eşi de 1998 doğumluydu en son askere falan gidecekti ağlaşıyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…