Abim,evliligi ve metresi

Yani sirf kadin ortada kalsin diye, onu belkide yillarca aldatan, aldirilmasaydi cocuguda olacak olan,onu sevmeyen, saygi duymayan adamdan ayrilmasin oyle mi?

Abinde öyle pislik olmaya devam ettikce siz daha cok cocuk aldırırsınız korunsun bari sucsuz masumların gğnahına girmesin siz abini akıllanması için bişey yapmamıssınız ki

Konuşmuşlar ve çözememişler !

Bence konu sahibi olan biteni anlat yengene o kadına da abine de ayrı ayrı dava açsın.

Konusmanin fayda etmedigi yerde dayak mubah diyorsunuz yani.
sizde bir gun sizin zihniyetinizdeki biriyle bir sorun yasayip, laftan anlamadiginiz gerekcesiyle siddete maruz kalmazsiniz umarim.

Daha önce burda bir konu açılmıştı kadın evli üçüncü çocuğa hamileydi bakamam die düşünüyordu burdakilerden fikir istiyordu çoğunluk aldır gitsin diyordu ozaman neden bir canı düşünmüyordunuzda şimdi yanlış bir beraberlikten meydana gelen için zavallı yavrucak diyorsunuz nekadarda samimiyetsizsiniz! O kadın evli değil ortada sabit bir baba yok acaba o ne yapacaktı aldırmayıp??Kendisininde tercihi bu yönde olurdu bence kimse kimseye zorla çocuğunu aldırtamaz varmı aranızda birilerinin zoruyla çocuk aldırtan?????

Anne karninda henuz yeni olusmaya baslamis bir bebek,suan 4,5 yaslardaki bir cocugun hayatini kotu yonde etkileyecekse alinmasinda bir problem goremiyorum ben
Tövbe haşa ona canı veren siz misinizde bunun kararını verebiliyorsunuz? Ne kadar cahilce konuşmalar bunlar utanın kendinizden.

O günahsızın canına kıyacağınıza gelininize herşeyi anlatırdınız, abinize tekmeyi basar ne olursa olsun yenge ile yeğene sahip çıkardınız.

Ama siz kolay yoldan giderek minnacık bir cana kast etmişsiniz. Katilsiniz!

Yani sirf kadin ortada kalsin diye, onu belkide yillarca aldatan, aldirilmasaydi cocuguda olacak olan,onu sevmeyen, saygi duymayan adamdan ayrilmasin oyle mi?
Annelik fedakarlık ister zor bir durum olabilir ama her çocuğa değer kendinden ödün vermektir Annelik

Anne karninda henuz yeni olusmaya baslamis bir bebek,suan 4,5 yaslardaki bir cocugun hayatini kotu yonde etkileyecekse alinmasinda bir problem goremiyorum ben
Çünkü gayrı meşru ilişki yaşayan, yuva yıkan, ihanet eden o bebekti.
Öldürüp kutsal yuvayı kurtardınız. Abiniz temiz ahlaklıydı çünkü. El kızı ayarttı. O kızı da öldürürdünüz de cezası var malum, yemedi. Dövmekle yetindiniz.

Konuyu nereden tutsam vicdansızlık, insafsızlık, şerefsizlik.
Yazıklar olsun.

Konusmanin fayda etmedigi yerde dayak mubah diyorsunuz yani.
sizde bir gun sizin zihniyetinizdeki biriyle bir sorun yasayip, laftan anlamadiginiz gerekcesiyle siddete maruz kalmazsiniz umarim.
Benim Yazdığım gayet açık hanımefendi laflarımı cımbızla çekip saptırmayın.

Kürtaja zorlayan/ikna eden sizsiniz.
Sizi de bulacak o ah.
Hiç merak etmeyin.

Ben metrese de abiye de üzülmem ikisinin de hakkı dayaklık. Kadını bile bile gelmiş sonuçta. Tek suçlu abi filan diyen olmuş da ikinci kadın olmayı kabul etmiş sonuçta iki şerefsizin de kendi iradesiyle. Ben tek masum gelin hanımı gördüm. Arkadasında durmanız çok güzel. Erkek eşinin kiri dememiş kendinizce abinizi düzeltmeye çalışmışsınız. Ama bu şerefsizliği bilmek yengenin hakkı. Yarın öğrenirse size de kırılabilir.

Ki kadının hamile olduğu ne malum belki de ortaya bi yalan Attı.
Hem defalarca konuştuğu halde birkaç kişinin sözüyle iliskisini bitiremeyen kadın çocuğunu mu aldırır ?
Bence ortada kopuk bşyler var.

Şu metresi de savunanı anlamıyorum. Adam ne kadar pezeven.se Kadın da o kadar oros.u! Kimse kusura bakmasın. Günah iki taraflı. Bile isteye belli ki para icin koşturuyor.
Benim gözümde evli adamdan peydahlanan çocuk da ne kadar masum olursa olsun p.çtir! Kadının aklı yok mu? Kandırılmış diyorlar bir de. Gelin boşasın o erkek müsveddesi kocasını sonra da iki namussuz evlenip mutlu olsunlar.
Bizim de aşka saygımız var. Ama evli biriyse öğrendikten sonra pekala yoluna bakabilir. Adam iradesiz kadın kandırılmış mı oluyor?
Bunu savunan ya kendi de ikinci kadındır ya da empati yağamıyordur.

Son düzenleme:
Annelik fedakarlık ister zor bir durum olabilir ama her çocuğa değer kendinden ödün vermektir Annelik

Tabi dogru soyluyorsunuz. Kocasindan deger gormeyen, sevilmeyen, aldatilan, saygi duyulmayan kadinlar evliliklerine istenmediklerini bildikleri halde,cocuklari icin devam edince o cocuklara cok buyuk iyilik etmis oluyor. O cocuklar tum bunlara ragmen anne babalarinin sadece kagit uzerinde evli olmalarindan, sevgisi saygisizda olsa ayni cati altinda olmalarindan acayip mutlu oluyorlar. Hatta yapilan arastirmalara gore psikolojisi en saglikli cocuklar bu tur fedakar annelerin cocuklari oluyor..
Sizin kiziniz Boyle bir durum yasasa mesela, annelik fedakarliktir kizim otur kocaninin yaninda der misiniz?

Şu metresi de savunanı anlamıyorum. Adam ne kadar pezeven.se Kadın da o kadar oros.u! Kimse kusura bakmasın. Günah iki taraflı. Bile isteye belli ki para icin koşturuyor.
Olay o kadini savunmak degil, sehir eskiyaligi.

Ha bana sorarsaniz yalan bu konu,bir konusmayla bebek aldirmaya ikna olmaz kimse 2 aylik bebek zaten 10 haftaliktir kimse kurtaj yapmaz.

Ortalikta dayak yiyen bir insan her ne olursa olsun haksizdi da dayak yedi diye bir sey de olamaz. Herkesin cani kiymetli,namussa herkesin namusu. Zina mina ben inanmam oyle seylere,her zina yapani doveceksek olay farkli boyutlara geliyor cunku.

Kızı evire çevire dövdük kısmından sonra bende ipler koptu. Abinizin yediği b.klar yüzünden başkasını cezalandıracağınıza abinizi cezalandırın.
valla bir kadın istemesin dünya alem gelsin önünde duramaz.. katılmıyorum.

Keşke kızın ailesi duysa da namus meselesi diye hepinizi evire çevire dövse. Abinizi zorla boşatıp kızlarıyla evlendirse.

Anne karnına kendi isteğiyle mi geliyor da piç olsun?
Bu ne saçma bakış açısı.
Kadın ve erkeğe her hakaret ve küfüre varım ama masum bebeğe asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…