- 28 Kasım 2010
- 42.513
- 141.202
- 798
- Konu Sahibi Melegimizzz
-
Babam dövdü dediya konu sahibi.
Konu sahibi yengen olurda duyarsada affeder kocasını affetsin yani ortada bir çocuk var?giden çocuk gitti! Bu tip kadınlarda ziyan olduklayla kalsınlar onlara zerre üzülmem kadınsa kadın!! Kime göre kadın neye göre kadın b..k gibi kadın bence.!!
Konuşmuşlar ve çözememişler !
Bence konu sahibi olan biteni anlat yengene o kadına da abine de ayrı ayrı dava açsın.
Tövbe haşa ona canı veren siz misinizde bunun kararını verebiliyorsunuz? Ne kadar cahilce konuşmalar bunlar utanın kendinizden.Anne karninda henuz yeni olusmaya baslamis bir bebek,suan 4,5 yaslardaki bir cocugun hayatini kotu yonde etkileyecekse alinmasinda bir problem goremiyorum ben
Annelik fedakarlık ister zor bir durum olabilir ama her çocuğa değer kendinden ödün vermektir AnnelikYani sirf kadin ortada kalsin diye, onu belkide yillarca aldatan, aldirilmasaydi cocuguda olacak olan,onu sevmeyen, saygi duymayan adamdan ayrilmasin oyle mi?
Çünkü gayrı meşru ilişki yaşayan, yuva yıkan, ihanet eden o bebekti.Anne karninda henuz yeni olusmaya baslamis bir bebek,suan 4,5 yaslardaki bir cocugun hayatini kotu yonde etkileyecekse alinmasinda bir problem goremiyorum ben
Benim Yazdığım gayet açık hanımefendi laflarımı cımbızla çekip saptırmayın.Konusmanin fayda etmedigi yerde dayak mubah diyorsunuz yani.
sizde bir gun sizin zihniyetinizdeki biriyle bir sorun yasayip, laftan anlamadiginiz gerekcesiyle siddete maruz kalmazsiniz umarim.
Kürtaja zorlayan/ikna eden sizsiniz.Beddua sahibini bulurmus .senin beddua etmeye hakkin yok bir kere fikrini soyle gecgit.baskalari bile bile yanmak isterse yanarlar bu kadar basit.ortalik orospu kayniyo iyi o zaman her hamile kalan dogursun gunah diye.gunah ne biliyor musun zina yaparak o bebege masum bebege hamile kalmak.bir gunah varsa abim ve o kizi bulsun bizi degil
Ki kadının hamile olduğu ne malum belki de ortaya bi yalan Attı.Daha önce burda bir konu açılmıştı kadın evli üçüncü çocuğa hamileydi bakamam die düşünüyordu burdakilerden fikir istiyordu çoğunluk aldır gitsin diyordu ozaman neden bir canı düşünmüyordunuzda şimdi yanlış bir beraberlikten meydana gelen için zavallı yavrucak diyorsunuz nekadarda samimiyetsizsiniz! O kadın evli değil ortada sabit bir baba yok acaba o ne yapacaktı aldırmayıp??Kendisininde tercihi bu yönde olurdu bence kimse kimseye zorla çocuğunu aldırtamaz varmı aranızda birilerinin zoruyla çocuk aldırtan?????
Annelik fedakarlık ister zor bir durum olabilir ama her çocuğa değer kendinden ödün vermektir Annelik
Olay o kadini savunmak degil, sehir eskiyaligi.Şu metresi de savunanı anlamıyorum. Adam ne kadar pezeven.se Kadın da o kadar oros.u! Kimse kusura bakmasın. Günah iki taraflı. Bile isteye belli ki para icin koşturuyor.
valla bir kadın istemesin dünya alem gelsin önünde duramaz.. katılmıyorum.Kızı evire çevire dövdük kısmından sonra bende ipler koptu. Abinizin yediği b.klar yüzünden başkasını cezalandıracağınıza abinizi cezalandırın.
Keşke kızın ailesi duysa da namus meselesi diye hepinizi evire çevire dövse. Abinizi zorla boşatıp kızlarıyla evlendirse.Herseyi dandan konusmak ne kadarda basit
Bende biliyorum onun gunah oldugunu ve ben kendim cok zor tup bebek yontemiyle hamile kaldim ne kadar degerli birsey oldugunu biliyorum.ama eger o coxuk alinmasaydi daha kotu seyler olacakti.kiIn ailesi doguda yasiyor boyle evlilik dışi bir bebekten haberleri olsa hepimizi mahfederlerdi kac kisinin hayati sönerdi.karsidan konusmasi cok kolay icine girmeden hic birseyi bilemez goremezsiniz
Anne karnına kendi isteğiyle mi geliyor da piç olsun?Şu metresi de savunanı anlamıyorum. Adam ne kadar pezeven.se Kadın da o kadar oros.u! Kimse kusura bakmasın. Günah iki taraflı. Bile isteye belli ki para icin koşturuyor.
Benim gözümde evli adamdan peydahlanan çocuk da ne kadar masum olursa olsun p.çtir! Kadının aklı yok mu? Kandırılmış diyorlar bir de. Gelin boşasın o erkek müsveddesi kocasını sonra da iki namussuz evlenip mutlu olsunlar.
Bizim de aşka saygımız var. Ama evli biriyse öğrendikten sonra pekala yoluna bakabilir. Adam iradesiz kadın kandırılmış mı oluyor?
Bunu savunan ya kendi de ikinci kadındır ya da empati yağamıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?