Abim,evliligi ve metresi

10 11 aydır üyeyim kkne hep yorumları okuyordum uzaktan uzağa tebrik ediyordum katıldım ilk konu sizi tebrik ediyorum okadar muazzam bir yorumki anlatamam

Suç bireyseldir! Ama siz o masuma piç dediğinizde annesinin suçunu çocuğa yüklemiş oluyorsunuz. Çocuğa piç demeden de gayet kınanabilir asıl suçlular! Acaba siz namuslu bir anneden doğmak için nasıl bir uğraşı verdiniz anlatır mısınız?

Ben şeyi merak ettim. İkisi bekarken yaptıkları çocuk piç olmuyor mu? O çocuk nasıl kurtuluyor damgadan? Adam ikisinde de istese soyadını verir.

Kimsenin sizin duyacağınız saygıya ihtiyacı yok. Hele hele bebeklerin tırnağı olamazsınız. O piç şimdi cennete gitti mesela. Allah’ın adaleti pek sizinkine uymuyor.

Yengeniz abinizi aldatsa aynı şekilde olayı abinizden saklayıp yuva yıkılmasın diye diğer adamı döver miydiniz?

10 11 aydır üyeyim kkne hep yorumları okuyordum uzaktan uzağa tebrik ediyordum katıldım ilk konu sizi tebrik ediyorum okadar muazzam bir yorumki anlatamam

Yani sırf bu yüzden cahil diyen filan olmuşda! Hiç umurumda değil açıkcası. Bunu yapan ben bile olsam aynı itham benim icin de geçerli. Bazı şeyler toplumun temel taşlarıdır. Ahlaksızlıgı normal göremem! Onu normal gör buna saygı duy sonuç bu!
Bebek tabiki dünyanın en masum canlısı da yapmasın kardeşim. Çoğu karısın boşar beni alır diye bile isteye hamile kalıyor. Adama sözüm zaten yok midesizin teki yani. Ona bedduaların en alasını gönderiyorum.

Ah geldi duyar kasıcılarımız sizi dikkate almayacagım hanımefendi.

Evet bunlari anlattik ve ikna oldu ama aldirmama secenegide vardi istemiyorsan seni zorlayamayiz sonucta doktora istemiyorum dersin olur biter dedik ama o aldirmaya karar verdi
Aldırmasaydı döverdiniz.
Malum abinizi bıraksın diye dövdünüz.

Cahil olmak o..u olmaktan iyi değilmi yaa.Valla yaşasın cahillik ozaman

Çocuğun suçu ne? Onu bi açıklar mısınız? O masum yavru söylediğiniz sıfatı hak edecek ne yaptı?

bende öyle bir kadın tanıdım kene gibi yapıştı en son adamı karısından boşattı iki güzeller güzeli bebesi de vardı adamın.. şimdi nikahsız beraber yaşıyorlar.. üstelik karısı da o kadını tanıyordu masum arkadaşlar ayağına.. şimdi de zaman geçmesini bekliyorlar evlenmek için yoksa karısı şimdi duyarsa ne olur bilemiyorumm hoş ileride duyarsa ne olur onu da bilmiyorum heerr ne isee evli erkekle beraberlik kuran her kadın iğrençtir. ben de diyorum memeleket bekar erkek kaynıyor uzak durun evli erkeklerden.. inanın bir kadın yol vermediği sürece erkek kolay kolay öle dadanamazzz onu istemeyen kabul etmeyen bir kadına. kadının en büyük düşmanı kadındır ne yapıyorsa kadınlar yapıyor..

Ahırınızdaki öküze sahip çıkamıyorsunuz diye komşunun ineğini mi kestiniz siz şimdi? Ne demek evire çevire dövmek, elinizi sürmeye hakkınız yok.

Dayak yiyen kız, eğer burayı okuyorsan bu aileye dava aç. Hem çocuğunu zorla aldırmışlar, hem de seni dövmüşler. Eminim kamera kayıtları vardır. Donlarına kadar al tazminatını ellerinden.

Abinizin cezasını vereceğinize gücünüz bir kadına yetiyor demek ki. Gelinin de haberi olmaması çok acı, bu hikayedeki en masum kişi o gelin!

Tabiki bebeğin alınmasına sebep olmak çok yanlış birşey günah ama bu bebek doğduğund olacaklarda var. Yenge ve kızının hayatı mahvolacak ama o bebeğinde hayatı mahvolacak. Abi yengeyi boşasa kıza yengeye günah,diğeriyle evlense veya evlenmese toplumda maalesef ki dışlanacak hele hele ki küçük bi ilçede yaşıyolrsa . Sizce bu kadar fikirsiz ve bencil abi iki çocuğa da sağlıklı babalık yapacak zihniyette ve yetide mi sizce?

Olayı annelere getirirseniz ili. Boyutu değişir! Haddinizi bilin. Savunduğunuz şeyler benim umurumda değil. Siz anlatın kendi annenizi biz de dinleyip aydınlanalım madem. İşinize bakın hanımefendi. Konu sahibini muhatap alın. Şu savunduğunuz seyler kadar terbiye de önemli olsaydı keşke. Asıl cahiller burada belli oluyor. Başkasının düşüncesine saygı duymaktan aciz kendini bir halt sananlar.

bebeğin aldırılması kısmı olmamış. aşağı sakal, yukarı bıyık olayları

Yetişkinler her şeyi yapma/yapmama iradesine sahip.
O yüzden iyi kötü her şeyin sorumluluğunu yüklenmek zorundalar.
Ancak meşru veya gayrı meşru bir hayata doğmak bebeklerin elinde değil ki.
O yüzden o sadece bebek. Hiçbir çirkin sıfatı haketmiyor.

Hakettiğini düşünmek gerici ve insanlık dışı bakış açısıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…