- Konu Sahibi Melegimizzz
-
Siz ne biçim insanlarsınız karaktersizin önde gidenisiniz. Tam bir şehir eskiyalarisiniz. Belki de mafyasinizdir ? 1.si abinin yasak ilişkisinden sanane yengene söyle o naparsa yapsın karısını aldatmış birini utanmadan aklamaya çalışıyosunuz beyninizce. 2.si çocuk aldirtip insan dövmek ne o kıza mı gücünüz yetiyo günahsız bebeğe mi yetiyo. Ayrıca noldu bu hareketleri yapınca olmayan evlilikleri mi düzeldi aklı olan insan yengesine söyler boşanırlar evliliği kurtarmaya çalıştığınızı sanıp arkasından ne dalavereler dondurmussunuz kadının . Bi de utanmadan burda fikir aliyo şuna bak hele. Insallah o kadın sizi şikayet etmistir de ceza alırsınız. Hadsizler
Neden insafsız olsunlar ki pamukannesi ?
Kızla kaç kere konuşmuşlar. Defalarca bir daha olmayacak Demiş. Memlekette tonla bekar adam varken evli barklı çocuklu biriyle değil ev tutmak ona bakmak bile etik değil bence.
Ha bir kere bilmiyordur adam kaldırmıştır ama defalarca konuşmuşlar. Kadın da en az abisi kadar Ahlaksız değil mi ?
abilerine de kızmışlardır illa ki ama kadın da Dayağı hak etmiş bence konu sahibi ve ailesi zıvanadan çıkmış baksana empati yap biraz aynı senin basına gelseydi sende o kadını parçalamak istemez miydin ?
Bazı insanlar cumhuriyet ülkesinde degil kabilede yasiyo malesefDayagi haketmis ne demek ya?! Bu sekilde konusurak siddeti mesrulastirmayin lutfen. Insanlar sorunlarini siddet disindaki seceneklerlede cozuyorlar hanimefendi, her probleminde siddete basvuran insanlar yuzunden herkes birbirinden korkar olmus zaten. Toplumun curumesi demek bu hastalikli fikirler ve davranislar yuzunden. Ilkel bir kabilede degil, bir cumhriyet ulkesinde yasiyorsunuz.
Tamamda abiye ne yapılmış tek suçlu kadin mi? Ikiside ayni halt ama tek dövülen kadın cezalandırılan kadin adam günü gün ediyor.Evli adamlar nede kıymetli pırlanta mübarek!!Bukadarmı yokluk var kıranmı girmiş köklerine!!Kıza madalya takacaklar nerdeyse kimse kıza laf etmiyor!??E boşuna dememişler insanın fikri neyse zikri de o die! Kızı vuran elleriniz dert görmesin kardeşim ellerinize sağlık yalnız abiyede bir ayar çekin ortada toplu suç var orasıda ayrı yani.
Konuşmuşlar ve çözememişler !Dayagi haketmis ne demek ya?! Bu sekilde konusurak siddeti mesrulastirmayin lutfen. Insanlar sorunlarini siddet disindaki seceneklerlede cozuyorlar hanimefendi, her probleminde siddete basvuran insanlar yuzunden herkes birbirinden korkar olmus zaten. Toplumun curumesi demek bu hastalikli fikirler ve davranislar yuzunden. Ilkel bir kabilede degil, bir cumhriyet ulkesinde yasiyorsunuz.
+1Okuyunca yaşadığım siniri tarif edemem herhalde. Abin şerefsizin önde gideni ve böylelerinin bu dünyada nefes alması yaşaması bile benim canımı sıkıyor. Umarım bir gün sizden de böyle önemli konular saklanır ve enayi yerine konulursunuz tez zamanda.
Iyi de gelininiz hint kumasi abine cok mu bayiliyor sanki haberi olsa o gelin abinden ayrilir uc gun uzulur ama beni ve cocugunu dusunmeyen adam icin niye uzuluyorum der toparlanir yoluna bakardi abinde digeriyle evlenir cocukta dogar en fazla gelininiz abine hakkini helal etmez ve duzgun olmuyan insanla hayatini gecirmezdi siz anne ve babanizin yanlis yonlendirmeleriyle herseyi mahvetmissiniz.Babam zaten oturduklari evi daha en basinda gelinin uzerine verdi.ayrica biz yegenimin alacagi nafakadan korkmayiz aksine onu nafakaya muhtac etmez gul gibi her ihtiyacini alir karsilariz.tam aksine gelinin ve yegenimin zor durumda kalmamasi icin yaptik onca seyi abim zerre kadar kimsenin umurunda degil.
Kızı evire çevire dövdük kısmından sonra bende ipler koptu. Abinizin yediği b.klar yüzünden başkasını cezalandıracağınıza abinizi cezalandırın.Merhaba kk uyeleri,
Cok dertliyim çok, yazimi okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkürler..
Evet bir abim var benden birbucuk yas buyuk evli ve dunyalar guzeli bir kizi ve eşi var..
Ama gel gelelim ki 7 aydir başka bir kizla ilişkisi oldugunu öğrendik ve hemen olaya müdahale ettik,gelinimiz duymadan bu konu kapansin istedik..
Öncelikle ben ve annem abimin arkasina birini takip kizi bulduk ve kiza guzelce bu adamin evli oldugunu onu birakmasini yoksa kötü şeyler olacagini soyledik.
Oda bize abimin onu boşanacagim diye kandirdiğini ve artik abimle ilişkisini keseceğini soyledi bizde inandik tabiyki.
Ayni konusmayi abimlede yaptik abimde eşini sevdigini ve bir hata yapip pişmsn oldugunu söyledi ve konu orda kapandi.
Gel gelelim bu olay olduktan iki ay sonra abimden biz yine şüphelendik ve takip ettirmemizin sonunda o kiza ev tuttugunu ve işe diye evden çikip o kizla buluştuğunu hatta kizin 2 aylik hamile olduğunu ögrendik.tabi tüm bunlardan gelinimize hiç bir şekilde bahsetmedik..
Abimi alip karşimiza annemle birlikte konustuk dedik ki karinla ilgili bi problemin varsa karinla konus boşan sonra ne istiyorsan yap dedik.
Ama bizim paşa ne karisini birakmak istiyormus nede sevgilisini birakmaya niyeti varmis yani tam bir öküz..
Neyse biz kizi aldik karşimiza abimin onu metres gibi kullanacağini karisini asla bosamayacağini anlattik ve bebeği aldirmaya ikna ettik sonucta bebek alindi.
Bu kizda bizim önümüzde hattini falan kirdi artik abimle hic bir ilişkisi kalmadiğini anlatti ve biz yine inandik aldi kendini gitti..
Vee aradan 2 ay geçti,bugün alişveris icin gittiğimde ne göreyim o kiz yine dönmüs ve alişveris yapiyor.Normalde kiz bizden 10 saat uzakta oturuyor ve ben kizi burda görünce yine anladim ayrilmadiklarini..
Hemen annemi babami aradim o markete geldiler ve biz kizi evire çevire dövdük..sonra kalabalikta bir şekilde elimizden kaçirdik..
Şimdi sizlere sorum bu konuyu gelinimize anlatirsam hemen evini terkeder ve kizcagizin gidecek yeride yok mahfolup üzulup duracak..
Sizce bu konuyu ona anlatmali miyiz?
Yardim edin lutfen..
Not:abim kizdan ayrilacagina yemin ediyor,esini sevdigini bu konuyu eşine anlatmamamizi istiyor..
Peki siz aldirma cocuga kiyma biz destek oluruz deseydiniz eminim aldirmazdi yani siz sebepsiniz.Evet bunlari anlattik ve ikna oldu ama aldirmama secenegide vardi istemiyorsan seni zorlayamayiz sonucta doktora istemiyorum dersin olur biter dedik ama o aldirmaya karar verdi
Babam dövdü dediya konu sahibi.Tamamda abiye ne yapılmış tek suçlu kadin mi? Ikiside ayni halt ama tek dövülen kadın cezalandırılan kadin adam günü gün ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?