Abim,evliligi ve metresi

Kürtaj yaptırarak namus mu temizlediniz? Konuyu hemen yengenize anlatın. Madem kimi kimsesi yok bi zahmet bir ev tutunda orda yaşasın.

Bence kIin yaninda abinizide dovseydiniz zira ikiside birbirinden b.k ben burda kadini tutacakndegil yanlis ikisi icinde yanlis tek masum abinizin esi ve cocuklari soyleyin kadina sonra abiniz ne b.k yerse yesin

Ya okudumda herkes kizi neden dövdünüz kizin sucu yok.sacmalamayin allah icin o .... kızda yüz vermesymis belki yalan belki en başından haberi vardı evli olduğundan böyle kadınlar yokmu sanki haketmiş bence dvulmeyi,hamileliginde son verilmesi iyi olmus onlar orda mutlu mesut yasasinlar o kadincagizda harab olsun.kizin ailesinede haber verin ne mal oldugunu bilsinler.haa abiye gelince çok şey demek isterimde 'neyse' nin içinde tüm küfürleri barindirayim. Eşine söylememelisiniz yazık çok üzüldüm böyle karakter yokssunu biryle evli olup hiç bir şeyden haberi yok.

Dayagi haketmis ne demek ya?! Bu sekilde konusurak siddeti mesrulastirmayin lutfen. Insanlar sorunlarini siddet disindaki seceneklerlede cozuyorlar hanimefendi, her probleminde siddete basvuran insanlar yuzunden herkes birbirinden korkar olmus zaten. Toplumun curumesi demek bu hastalikli fikirler ve davranislar yuzunden. Ilkel bir kabilede degil, bir cumhriyet ulkesinde yasiyorsunuz.

Bazı insanlar cumhuriyet ülkesinde degil kabilede yasiyo malesef

Bak ben muhafazakar bir ailenin kiziyim ona ragmen ben o kiza ve oldurulmesine sebep oldugunuz bebege uzuldum ve acidim azcik merhamet olsa bebegin olmesine sebep olmazdiniz bundan sonra abin esiyle huzurlu mutlu olacagini mi saniyorsunuz ilahi adaleti unutma gelinin haberi olmali.

Tamamda abiye ne yapılmış tek suçlu kadin mi? Ikiside ayni halt ama tek dövülen kadın cezalandırılan kadin adam günü gün ediyor.

Konuşmuşlar ve çözememişler !

Bence konu sahibi olan biteni anlat yengene o kadına da abine de ayrı ayrı dava açsın.

+1

Evliyim .çocuğumda var ve daha yeni konu açtım ailemde lafta arkamda ama boşanıp gelsem bı yerden sonra nasıl bikacaklarini gördüm yani arkamı yaslayacagim bir aile yok.Meslegim var iş için resmen tirmaliyorum yani şuan bir isim de yok. yengenizle aynı durumda sayılırım .

Vee eşimle çok tartusiriz ,küfür olmaz ama bazen çok kırıcı laflar söyleriz yine de bu şekilde unutuyoruz amaaa eşime ısrarla söylediğim ne biliyor musunuz aldatmaya asla tahammül etmem ,affetmem ve biter.

Vee yine üstüne basa basa derim ki ben elin kadınına ağzımı bile açmam ailesi olan sensin ona sahip çıkması gerekende sensin tahrik olmaması gerekende ...

Benim için o kadın 1 ise eşim 100 suçludur asla o kadınla muhatap olmam hele de şiddet asla .... Ayrıca inanın böyle işler tek taraflı değil kadın yapıştı demek istiyorsunuz ama abiniz kabul etmese kadın yanına yaklaşamaz ve abiniz ısrarla sürekli gorustugune göre bence artık arada bir hissiyat var geçici bir ilişki için kadın istediği kadar yalvarsin diğer taraf istemezse olmaz .
O yüzden i kadını hirpalamayjn asla böyle bir hakkınız yok yuvasını düşünecek olan abiniz ...ve e
Yengenin yerinde olsam ilkinde saklamanızı iyilik olarak belki gorebikurdim ama sonu gelmeyen bir durumu saklamanızı öğrendiğimde tepkime büyük olurdu o yüzden söyleyin ben böyle bir adamla yaşamak istemezdim abinizde o kadar kaybetmekten korkuyorsa adam gibi sahip çıkacaktı ailesine !!!

Abiniz ne kadar karaktersizmiş.
Ne evdeki kadına sahip çıkabilmiş ne diğer kadına.
Ne şu anki evladına sahip çıkmış ne de kıyılan bebeğe.

Size de yazıklar olsun. Doğmayan bebeği öldürdünüz ki abinizin zaten harabe olan yuvası yıkılmasın diye.

Böyle çirkef aileden böyle abi çıkması normal.

Iyi de gelininiz hint kumasi abine cok mu bayiliyor sanki haberi olsa o gelin abinden ayrilir uc gun uzulur ama beni ve cocugunu dusunmeyen adam icin niye uzuluyorum der toparlanir yoluna bakardi abinde digeriyle evlenir cocukta dogar en fazla gelininiz abine hakkini helal etmez ve duzgun olmuyan insanla hayatini gecirmezdi siz anne ve babanizin yanlis yonlendirmeleriyle herseyi mahvetmissiniz.

Kızı evire çevire dövdük kısmından sonra bende ipler koptu. Abinizin yediği b.klar yüzünden başkasını cezalandıracağınıza abinizi cezalandırın.

Hey Allahım ya.... Ben en çok geline üzüldüm bu durumda başka kimseye değil.. Bence gelininize söyleyin anlasılan abiniz bırakmıcak diger KADIN'ın peşini.. Kendisi karar versin ki bence alıp başını gidecek.. çok da iyi yapar..... Neden hem cinslerimize bu eziyeti çektiririz biz NEDEN?!!

Tamamda abiye ne yapılmış tek suçlu kadin mi? Ikiside ayni halt ama tek dövülen kadın cezalandırılan kadin adam günü gün ediyor.
Babam dövdü dediya konu sahibi.

Konu sahibi yengen olurda duyarsada affeder kocasını affetsin yani ortada bir çocuk var?giden çocuk gitti! Bu tip kadınlarda ziyan olduklayla kalsınlar onlara zerre üzülmem kadınsa kadın!! Kime göre kadın neye göre kadın b..k gibi kadın bence.!!

Ne sevgisi ya nerede sevgi?
Adam gibi yetiştiremediğiniz bir öküz var ortada.
Söyleyin kıza kendini kurtarsın bu öküzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…