Abim,evliligi ve metresi

Ya bir konu vardı;
Eskiydi sanırım 1 yıl falan önceydi.
Aynı bu konuya benziyordu,onun birkaç şeyi alıp değiştirilmiş gibi,çok benziyor. Eski üyelerden hatırlayan olur belki.

Abiniz de metresi de ahlaksız. Metres bozuntusuna da hiç acımadım, defaatle uyarılmasına rağmen o da bırakmamış tam bir pislik olan abinizi.
Basıp gidebilirdi o normalde yaşadığı 10 saatlik uzaktaki memleketine. Böylece istemiyorsa bebeği de aldırmazdı.
Ha, sizin ailecek baskı kurduğunuzu, kızı tehdit ettiğinizi düşünüyorum . Ama buna rağmen kaçıp gitme şansı olabileceğini de göz ardı edemiyorum.
Bekar haliyle bebek sahibi olmak istemeyişini de anlayabiliyorum.

Aile olarak abinizin evliliğinin bozulmasına gönlünüzün razı gelmemesi de doğal,elbette haklısınız.
Ama sonrasında işler sarpa sarmış, adamın umrunda değil karısı. Siz de bunu görün artık, gelininiz de insan evladı.
Hiç mi utanmıyorsunuz yüzüne bakarken.
Söyleyin o karar versin ne yapacağına.
Aynı şeyi siz yaşarsanız bilmek isterdiniz.

Zeki abin ne karisini boşayacak ne de metresinden ayrilacak. Nedenini söylim hem evde hizmetçiligini yapan karisi var hem de her turlu fantazisini gerceklestiren metresi var. Ben olsam karisina anlatirdim yuvasini zaten kafasinda yikmis o beter olsun...ayrica o metresin ailesini bulup konuyu onlara açın...

Ne biçim insanlarsınız ya. Hiçbirinizin mi ahlaktan haberi yok? İnsanın çıldırmaması elde değil. Siz kimsinizde tanımadığınız bi kadının bebeğini aldırmasına sebep oluyorsunuz? Utanmadan abimle konuştuk konuştuk diyip durmuşsunuz. Yok muydu birazcık yüreğiniz abinizi dövecek? Öküzlere yazık be. Böyle ahlaksız adama öküz denir mi? Kadının başına ekşiyip durmuşsunuz. Yengenizin, yeğeninizin, hatta o metresin bile hakkını ödeyemezsiniz. Gidin anlatın yengeyede biraz olsun saygınız kalsın kendinize.

gelininize söylemeyin
kız yediği dayağa rağmen gelmez diye düşünyorum
ama gelininize söylemeyin
not: siz şüpheleninceye kadar kadın da muhakkak şüpheleniyordur ama gidecek yeri yoksa takip edemiyordur sonucunu konduramadığı için

Öncelikle kızı dovmeniz çok çirkin madem böyle bi dusunceniz var abiniz dövün . Hata hatayla düzeltilemez abinize eğer kızı birakmazsa eşine soyleyeceginizi iletin ayrilmazsa yengenizle konuşun .

Bunların hiç birini yapmaya hakkınız yok. Yapmanız gereken daha ilk öğrendiğinizde gelin hanıma durumu anlatacaksınız. Bir de siz oturduğunuz yerden uyanıyorsunuz herşeye gelin hanım uyan miyor mu? Ben gelin in çok yüksek ihtimal abinizden kuskulandigima inanıyorum.

Ailesi yok boşanma diyorsunuz ya siz zaten geline aile olmuşsunuz. Kendi bu kadar evliliği için mücadele etmezdi herhalde.

Gelin hanıma söyleyin, bosansinlar maddi durumunuz varsa maddi yoksa manevi destek olun. Abiyi sallayin

Yengenizi abinizin elinden kurtarın. Ve Allah askına her durumda kadını suçlamaktan vazgecin artık yok kadın yuva yıkıcı bilmem ne sanki zorla alıyor adami koynuna. Adam adam olsa aklini iradesini kullansa yapmaz. Eşine cocuguna karşı sorumlulugu olan erkek ama napsın öteki kadın yuva yıkıyor ha vah vah. Kadının günahı da bariz ama kadının eşe ve cocuğa karsi bi sorumlulugu yok. Bunu her haltı yiyil de sonra yok çocugum var yok cok seviyorum karimi birakamam diye zırlayan erkek bozuntuları düsünecek. Anca yakalaninca aklina geliyor yuvasi cocugu

Hadi ilk ogrendiniz geçici heves hata etti dediniz soylemediniz yengene.

Ama sonra tekrar birlikte olduklarını ve hamile olduğunu duyunca yengene söylemek zorunda idiniz.

Demek ki abin yengeni sevmiyor.
Bosanacakti yengenden ve kızla evlenip o çocuğa da sahip çıkacaktı.

O ikisinin günahını neden o bebeğe kestiniz.

Abinizin ahlaksızlığını başka kadınları döverek örtbas edemezsiniz. Bu kadını kullanır, daha sonra başka bir kadının vebaline girer. İflah olmaz, iradesi zayıf abiniz eşinin ve kızının dolayısıyla yuvasının kıymetini bilmez. Hayatınızı yengenizi kandırıp , abinizin ah'larını almaktan geri kalmayacak kadınları dövmeye mi adayacaksınız?? Yengenizi kurtarın mümkünse de abinizin alnına gerekli etiketi yapıştırın ki başka kadınları kandıramasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…