- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi Melegimizzz
-
Öncelikle kızı dovmeniz çok çirkin madem böyle bi dusunceniz var abiniz dövün . Hata hatayla düzeltilemez abinize eğer kızı birakmazsa eşine soyleyeceginizi iletin ayrilmazsa yengenizle konuşun .Merhaba kk uyeleri,
Cok dertliyim çok, yazimi okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkürler..
Evet bir abim var benden birbucuk yas buyuk evli ve dunyalar guzeli bir kizi ve eşi var..
Ama gel gelelim ki 7 aydir başka bir kizla ilişkisi oldugunu öğrendik ve hemen olaya müdahale ettik,gelinimiz duymadan bu konu kapansin istedik..
Öncelikle ben ve annem abimin arkasina birini takip kizi bulduk ve kiza guzelce bu adamin evli oldugunu onu birakmasini yoksa kötü şeyler olacagini soyledik.
Oda bize abimin onu boşanacagim diye kandirdiğini ve artik abimle ilişkisini keseceğini soyledi bizde inandik tabiyki.
Ayni konusmayi abimlede yaptik abimde eşini sevdigini ve bir hata yapip pişmsn oldugunu söyledi ve konu orda kapandi.
Gel gelelim bu olay olduktan iki ay sonra abimden biz yine şüphelendik ve takip ettirmemizin sonunda o kiza ev tuttugunu ve işe diye evden çikip o kizla buluştuğunu hatta kizin 2 aylik hamile olduğunu ögrendik.tabi tüm bunlardan gelinimize hiç bir şekilde bahsetmedik..
Abimi alip karşimiza annemle birlikte konustuk dedik ki karinla ilgili bi problemin varsa karinla konus boşan sonra ne istiyorsan yap dedik.
Ama bizim paşa ne karisini birakmak istiyormus nede sevgilisini birakmaya niyeti varmis yani tam bir öküz..
Neyse biz kizi aldik karşimiza abimin onu metres gibi kullanacağini karisini asla bosamayacağini anlattik ve bebeği aldirmaya ikna ettik sonucta bebek alindi.
Bu kizda bizim önümüzde hattini falan kirdi artik abimle hic bir ilişkisi kalmadiğini anlatti ve biz yine inandik aldi kendini gitti..
Vee aradan 2 ay geçti,bugün alişveris icin gittiğimde ne göreyim o kiz yine dönmüs ve alişveris yapiyor.Normalde kiz bizden 10 saat uzakta oturuyor ve ben kizi burda görünce yine anladim ayrilmadiklarini..
Hemen annemi babami aradim o markete geldiler ve biz kizi evire çevire dövdük..sonra kalabalikta bir şekilde elimizden kaçirdik..
Şimdi sizlere sorum bu konuyu gelinimize anlatirsam hemen evini terkeder ve kizcagizin gidecek yeride yok mahfolup üzulup duracak..
Sizce bu konuyu ona anlatmali miyiz?
Yardim edin lutfen..
Not:abim kizdan ayrilacagina yemin ediyor,esini sevdigini bu konuyu eşine anlatmamamizi istiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?