Abim,evliligi ve metresi

biz kizi evire çevire dövdük.

Çok pardon da siz hangi hakla kızı evire çevire dövüyorsunuz?

Abiniz erkektir yapar kafasındasınız!

Kızın yaptığı şey çok yanlış ama hıncınızı yanlış kişiden çıkarıyorsunuz!
İnşallah en kısa zamanda gelininiz 7 aydır yediğiniz bütün haltları öğrenir de sizin ailenizden bir an evvel kurtulur.

Yengeniz öğrenmediği sürece abiniz size tamam deyip devam edecek.Yazık o kadına ve çocuğuna yani yiğeninize.Abinizin bu şartlarda düzgün bir evlilik hayatı olduğunu düşünmüyorum ve sizde artık bu suça ortak oluyorsunuz.

Evli adamlar nede kıymetli pırlanta mübarek!!Bukadarmı yokluk var kıranmı girmiş köklerine!!Kıza madalya takacaklar nerdeyse kimse kıza laf etmiyor!??E boşuna dememişler insanın fikri neyse zikri de o die! Kızı vuran elleriniz dert görmesin kardeşim ellerinize sağlık yalnız abiyede bir ayar çekin ortada toplu suç var orasıda ayrı yani.

ben seyı merak ettım
abınızın pesıne nasıl bırını taktırdınız dedektıf gıbı ? evden cıktıgı an eve dönene kadar takıp mı ettı ? hemde ıkı kez

bırde kız alısverıs yapınca burda oldugu anlasılacak kadar kucuk bır memleketde mı oturuyorsunuz koca sehırde kızın burda olup olmasıgı nasıl anlasılıyor ozellıkle sız gorun dıye sızın evınızın ordakı yerden mı alıs verıs yapıyor bıle bıle

okadar kucuk bır yerde oturupda gelınınız tum bunları nasıl duymuyor ? kımse gelınınıze konu komsu falan , gecen gun kaynananı gorumcenı bırını doverken gorduk falan dememıs mı cok degısık bır konu

bana ütopik geldı nıyeyse

Abinizi dövmüyorsunuz da gücünüz çocuk aldirmaya birde kadın dövmeye mi yetiyor? Abiniz beter, ama ailenizde insafsiz kusura bakmayin. Ve tabiki de geline söylenmeli.. İnsafı olan varsa tabi
Neden insafsız olsunlar ki pamukannesi ?
Kızla kaç kere konuşmuşlar. Defalarca bir daha olmayacak Demiş. Memlekette tonla bekar adam varken evli barklı çocuklu biriyle değil ev tutmak ona bakmak bile etik değil bence.
Ha bir kere bilmiyordur adam kaldırmıştır ama defalarca konuşmuşlar. Kadın da en az abisi kadar Ahlaksız değil mi ?
abilerine de kızmışlardır illa ki ama kadın da Dayağı hak etmiş bence konu sahibi ve ailesi zıvanadan çıkmış baksana empati yap biraz aynı senin basına gelseydi sende o kadını parçalamak istemez miydin ?

Bence gelin kişisi olayı biliyor ancak konuşmuyor. Yoksa imkansıza yakın böyle bir olaydan habersiz olması.

Yengenize anlatmalısınız bilsin herseyi . Gidecek yeri yok diyorsunuz torununuz ile birlikte ona bir ev tutun tabi maddi durumunuz nasıl bilmiyorum . Abinizde gitsin kimin ile ne yapıyorsa yapsın bir daha da bizimle görüşme dersiniz.

Bu hikayede en masumu aldırılan bebek çünkü bir kadının bu kadar olaya rağmen ev tutulmasına rağmen bilmiyor olması imkansız.. Bir başkasının çocuğunu aldırmaya ön ayak olmak mecbur bırakmak da sizi haksız yapıyor.. Ayrıca nasıl bir ailesiniz siz ya oğlunuz aldatıyor siz bebek aldırıp markette kadın dövüyorsunuz gelin salağa yatıyor sizin bu duruma ne yorum yapalım kimi tutmamızı istiyorsunuz??

Kızı değil abinizi dövecektiniz her şeyden önce, o bebek alınmasaydı ne olacaktı? Abinizin planı neydi? Evdekini ayrı dışardakini ayrı mı idare edecekti? Benim ailemden biri böyle bir şey yapacak ilk ben anlatırım eşine, bu nasıl ahlaksızlık!

Sizin yetiskin insanlarin hayatina bu kadar mudahil olmaya hakkiniz yok.
Abiniz, yengeniz, diger kadin. Bu insanlar yetiskinler ve ne yaparlarsa, baslarina ne gelirse sonuclarinida yasayacaklar.
Abinizi uyarmak, hadi ileri gidip belki evli oldugunu bilmiyordur diye kadini uyarmak, nasihat etmek anlasilir.
Ama siz haddinizi cok asmissiniz.
Sanmayin ki Boyle yaparak iyilik yaptiniz.
Abinizin gozunde degeriniz bitecek, yengeniz er gec ogrenecek, bosanacak. Belki abiniz o kadinla evlenecek ve tekrar cocuk yapacaklar.
Ve siz dogacak yegenlerinizi, abinizi belki bir daha hic goremeyeceksiniz.
Size mi kaldi yetiskin insanlarin kararlarinin bedelini odetmek?
Yaptiginiz yasalarcada suc, kadin sizden sikayetci olur umarim ve guzel bir ceza alirsiniz!

Gelin bunları bir şekilde öğrenirse eğer anlatmadığınız için sizden daha fazla nefret edecek. Aptal yerine konmuş oluyor. O kıza hemen uygun şekilde anlatın, kendi öğrenir veya abi anlatırsa o torunu sittin sene göremezsiniz. Ayrıca gidecek yeri yok diye acımayın. Canı yanan kadın dağları oynatır. Kendine öyle hayat kurar ki aklınız şaşar.
Ama bunlar benim arkamdan olsaydı, o aileyi komple silerdim ben.

Siz ne biçim insanlarsınız karaktersizin önde gidenisiniz. Tam bir şehir eskiyalarisiniz. Belki de mafyasinizdir ? 1.si abinin yasak ilişkisinden sanane yengene söyle o naparsa yapsın karısını aldatmış birini utanmadan aklamaya çalışıyosunuz beyninizce. 2.si çocuk aldirtip insan dövmek ne o kıza mı gücünüz yetiyo günahsız bebeğe mi yetiyo. Ayrıca noldu bu hareketleri yapınca olmayan evlilikleri mi düzeldi aklı olan insan yengesine söyler boşanırlar evliliği kurtarmaya çalıştığınızı sanıp arkasından ne dalavereler dondurmussunuz kadının . Bi de utanmadan burda fikir aliyo şuna bak hele. Insallah o kadın sizi şikayet etmistir de ceza alırsınız

Bir bebeği öldürmekten pişman değilsiniz yani?
Allah bir nebze vicdan merhamet verse keşke kalbinize de, son nefesinizi verene kadar bunun pişmanlığıyla yaşasanız..

Ama sanmam her gece fosur fosur uyur sizin gibiler..
He tabi ki sizin kadar aldırmaya razı olan da suçlu. Hepiniz birbirinizden betersiniz.

Aslında nokta tespit yapayım mı? O kız sizin aileye daha layık..
Geline söyleyin de kurtarsın kendini..

Umarım kız kürtaj oldum deyip sizi kandırmıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…