Abim görümcemle evlenmek istiyor .. evliligim etkilenir mi

Abin evliyken nasil gorumcene o gozle bakmis?? Bana cok tuhaf geldi.
Gorumcenin yerinde olsam boyle birini kabul etmezdim. Tabi kendi bilecekleri iş..
bz çok duygusal yaklaşıyoruz olaya :KK14: ama işte hayat böyle bşe.. yapmaz dediklerin yapar olmaz dediklerin olur..

Etkilense de nasıl engel olucaksın? Alan razı veren razı gibi bişey olmuş... Asıl engellemeye çalırşırsan etkilenecek evliliğin bu saatten sonra

Ben mi fenayim? Eger kv yada kocam beni sinir ederse doldurup gorumcemin üstüne salarim. Abinle aranı iyi tut. Senin yanında olsun. Sana kötü davrandiklarinda bilsinler ki onların kızına da kötü davranilacak. Olayları lehine çevir. Kocan da kvde de uyuz tiple çünkü. Dinsizin hakkindan imansiz gelirmiş;-)
Ya tam tersi olursa,abisi kızkardeşine iyi davranmazsa eşi ve kv si daha kötü davranırsa konu sahibine,Onun da korkusu bu yönde zaten.

Farzedelim evlendiler ve yine farzedelim ki anlaşamadılar , görümcenle eşin ikisi bir olup " abin de abin " diye senin başının etini yeme ihtimalleri var mı acaba ???

Ya tam tersi olursa,abisi kızkardeşine iyi davranmazsa eşi ve kv si daha kötü davranırsa konu sahibine,Onun da korkusu bu yönde zaten.
İşte o yüzden dedim abisiyle arasını iyi tutsun. Abisi arkasinda olursa kimse bir şey yapamaz. Hele gene kızları evliyken hiç yapamazlar. Tabii burada konu sahibi ve abisinin baskın olmasi lazim birazcık

bz çok duygusal yaklaşıyoruz olaya :KK14: ama işte hayat böyle bşe.. yapmaz dediklerin yapar olmaz dediklerin olur..

Duygusal degil bir insanin durusu onun karakteridir bence. Belki de adam karisindan bu sebeple ayrildi. Baskasini dusunerek yuvayi mutsuz etti kadin da dayanamadi. Ne bileyim cok ince dusunuyorum sanirim. Neyse hayirlisi. .

Görümcenin görümcesi olucan

Hahaha :D evet bu açıdan baktığında kV sana laf mi soyluyor o zaman annene haber ver o da yeni yengeye aynı lafı söyler.

Aman dert ettiğin şeye bak onlar dert etsin. Senin ilişkin daha eski üstüne onlar evlenmiş boşanmış insanlar aralarında bir sorun olursa zaten belliydi dersin çekilişi kenara seni ilgilendirmez.

Abin çok seven onlar, gorumcen mutsuz olursa dersin ben demiştim ama siz pek bir sevdiniz diye.

Yok sanmam. Abimde benden bisey saklamaz gorumcemde
canm işin olacağı varsa olur .. sen bu işin içine girme 'olsun diye yada olmasın istemem diye yorum yapma.. ewlilik bu kendi bilecekleri iş bşe diyemem " de çekil kenara. yarın birgün başına kalkabilir kocan fln.. ewlenpte bi sorun yaşasalar bile tarafsız ol " orta yolu bulurlar inşallah gibi tarafsız yorumlar yap.. o zmn etkilemez seni ve kendi yuvanı...

Hahaha :KK70: evet bu açıdan baktığında kV sana laf mi soyluyor o zaman annene haber ver o da yeni yengeye aynı lafı söyler.

Aman dert ettiğin şeye bak onlar dert etsin. Senin ilişkin daha eski üstüne onlar evlenmiş boşanmış insanlar aralarında bir sorun olursa zaten belliydi dersin çekilişi kenara seni ilgilendirmez.

Abin çok seven onlar, gorumcen mutsuz olursa dersin ben demiştim ama siz pek bir sevdiniz diye.
+1

Ben olsam bana yaptıklarını fitilll fitillll burunlarından getirirdim. Abin nasıl biri?

İşte o yüzden dedim abisiyle arasını iyi tutsun. Abisi arkasinda olursa kimse bir şey yapamaz. Hele gene kızları evliyken hiç yapamazlar.
Söz konusu evlilikse kızkardeşinin ne hükmü olacak ki.Anlaşamazsa kavga halindeyken dur benim kızkardeşimin huzuru bozulmasın diye susmaz ki.Kızkardeş, kadın yapar,ileriyi düşünür ama erkeğin çok ta umurunda olmaz gibi.Konu sahibi abisine güvenmiyor ki sorun olarak görüyor,kendi çocuğuna babalık yapmıyor ,Onlara ne denli babalık yapacak diyor.

Duygusal degil bir insanin durusu onun karakteridir bence. Belki de adam karisindan bu sebeple ayrildi. Baskasini dusunerek yuvayi mutsuz etti kadin da dayanamadi. Ne bileyim cok ince dusunuyorum sanirim. Neyse hayirlisi. .
benmde ilk aklıma gelen bu oldu ama konu sahibinin sorunu başka die bşe demedm.

Mrblar bir ay icinde okadar cok konu actim ki hepinizi biktirdim biliyorum..

Kayinvalidemler bize kalmaya geldiler gorumcem 28 yasinda iki kiz cocugu var ve 5 yildir esinden ayri...
Abim 32 yasinda ve esinden yeni ayrildi onunda kiz cocugu var...

Problemlerimi bilenler vardir esimle sorunlu bi evliligim vardi ve cok sukur ki bu bikac gundur topladik diyebilirim hamile oldugumu da ogrenince artik daha bi olgun davranma karari aldik her ikimizde.

Simdi sorunum su:
Gorumcemle hicbi sorunum yok yani kendi halinde bir insan. Ama tam abimin hayalindeki kiz oldugu kesin. Ben sozluyken nisanliyken yeni evliyken abim hep bana soyledi ben hic orali olmadim simdi abim ciddi ciddi esime dun konuyu acti... ve bugun kayinvalidemler tekrar bana kalmaya gelecekler (dugune gitmislerdi) geldiklerinde gercek anlamda abim gorumcemi isteyecek...!
Esim bu konuya cok olumlu bakiyor cunku abimi cok seviyor kv de abimi cok seviyor ve bence bu is kesin olur.
Sizce bnm surekli sarsilan evliligim bu birliktelikten etkilenir mi ? Tesekkur ederim canlarim.
Benim teyzem de ayni seyleri yasadi onceleri hic bisey yoktu sonra teyzem esiyle sorun yasayinca dayimla yengemde yasiyordu,, teyzem babasinin evine gelince yengemde babasinin evine giderdi ,,teyzem cok ayrilmak istedi eger teyzem ayrilirsa yengeminde ayrilcagini soyluyorlardi,,

Sonuc enistem öldü teyzemle ,yengem dayim senelerdir dusman senin yuzunden öldü dediler ne alakaysa iste cok cahilce seyler ..

Benim teyzem de ayni seyleri yasadi onceleri hic bisey yoktu sonra teyzem esiyle sorun yasayinca dayimla yengemde yasiyordu,, teyzem babasinin evine gelince yengemde babasinin evine giderdi ,,teyzem cok ayrilmak istedi eger teyzem ayrilirsa yengeminde ayrilcagini soyluyorlardi,,

Sonuc enistem öldü teyzemle ,yengem dayim senelerdir dusman senin yuzunden öldü dediler ne alakaysa iste cok cahilce seyler ..
Teyzemin gorumcesiyle dayim evlenmisti..

Söz konusu evlilikse kızkardeşinin ne hükmü olacak ki.Anlaşamazsa kavga halindeyken dur benim kızkardeşimin huzuru bozulmasın diye susmaz ki.Kızkardeş, kadın yapar,ileriyi düşünür ama erkeğin çok ta umurunda olmaz gibi.Konu sahibi abisine güvenmiyor ki sorun olarak görüyor,kendi çocuğuna babalık yapmıyor ,Onlara ne denli babalık yapacak diyor.
O herhalde ailenin yapısına bağlı. Baskın bir aileyse konu sahibinin ailesi genelde kiz tarafı kizimizin mutluluğu bozulmasin diye alttan alir diye düşünüyorum. Zaten gorumcenin ikinci evliligi olacak. Kadinlar ikinci evliliklerinin bitmesinden daha çok korkuyor.

İyi ya da kötü karısmazsanız hiçbir şey olmaz. Yarın senin abin şöyle yaptı derlerse evliliklerinde karısmadiğim gibi tartışmalarına da karışmam. Beni ilgilendirmez. Muhatabınız kızınız ve abim dersiniz olur biter. Senaryolar kurmaya gerek yok.
Sizin evliliğiniz kötü gidiyorsa ve sonunda ayrılık olacaksa çevre bahane olur zaten. Olacağı varsa olur. Evliliginiz için endişe etmeyin.
Yegenleriniz ve yengeniz için bu ayrılık daha iyi. Madem onları seviyorsunuz bu karara saygı duyun. Sevgi saygı aşk bitmiş bir eşin gözü başkalarına kaymış evlilikten hayır gelmez.

Benzer durumu bizim ailede vardi amcam esinden ayrildi halamda gorumcesinin kardesi ile evliydi evliiginde cok sikkinti yasadi bu sebepten.
Belki sizinki iyi olur.kismet

Mrblar bir ay icinde okadar cok konu actim ki hepinizi biktirdim biliyorum..

Kayinvalidemler bize kalmaya geldiler gorumcem 28 yasinda iki kiz cocugu var ve 5 yildir esinden ayri...
Abim 32 yasinda ve esinden yeni ayrildi onunda kiz cocugu var...

Problemlerimi bilenler vardir esimle sorunlu bi evliligim vardi ve cok sukur ki bu bikac gundur topladik diyebilirim hamile oldugumu da ogrenince artik daha bi olgun davranma karari aldik her ikimizde.

Simdi sorunum su:
Gorumcemle hicbi sorunum yok yani kendi halinde bir insan. Ama tam abimin hayalindeki kiz oldugu kesin. Ben sozluyken nisanliyken yeni evliyken abim hep bana soyledi ben hic orali olmadim simdi abim ciddi ciddi esime dun konuyu acti... ve bugun kayinvalidemler tekrar bana kalmaya gelecekler (dugune gitmislerdi) geldiklerinde gercek anlamda abim gorumcemi isteyecek...!
Esim bu konuya cok olumlu bakiyor cunku abimi cok seviyor kv de abimi cok seviyor ve bence bu is kesin olur.
Sizce bnm surekli sarsilan evliligim bu birliktelikten etkilenir mi ? Tesekkur ederim canlarim.
Miknatis gibisin resmen nerede sorun var cekiyorsun üzerine sanki.. henüz kendi sorunlarini asamamisken yeni bir maceranin kapisindasin. Abinle görümcen evlendi diyelim 3 cocuk var ortada illaki sorunlar yassnacak ufacik bir seyde senin kv kocani dolduracak onun abisi sunu yapti bunu yapti diye. E malum kocanda annesinin gazina gelen bir tip olan yine sana olacak. Abinle kocanin karsi karsiya kaldigi her durumda sana eziyet edilecek. Madem abin kararli evlenmeye simdiden önlemini al eşinle konus ben bu isi onaylamiyorum yasanacak sorunlardan biz de etkileniriz diye korkuyorum de. Sonrasinda bisey olursa sana yıkmasınlar..

Miknatis gibisin resmen nerede sorun var cekiyorsun üzerine sanki.. henüz kendi sorunlarini asamamisken yeni bir maceranin kapisindasin. Abinle görümcen evlendi diyelim 3 cocuk var ortada illaki sorunlar yassnacak ufacik bir seyde senin kv kocani dolduracak onun abisi sunu yapti bunu yapti diye. E malum kocanda annesinin gazina gelen bir tip olan yine sana olacak. Abinle kocanin karsi karsiya kaldigi her durumda sana eziyet edilecek. Madem abin kararli evlenmeye simdiden önlemini al eşinle konus ben bu isi onaylamiyorum yasanacak sorunlardan biz de etkileniriz diye korkuyorum de. Sonrasinda bisey olursa sana yıkmasınlar..
Aynen butun sorunlar eliyle koymus gibi beni bulur... insallah boyle bi durum yasanmaz. Esime dedim taraftar olmadigimi. Abimin eski esinde ayrilmasinda tamamen abim suclu dedim. Ister evlendirin ister evlendirmeyin simdi dedim

Back
X