Abim görümcemle evlenmek istiyor .. evliligim etkilenir mi

Mrblar bir ay icinde okadar cok konu actim ki hepinizi biktirdim biliyorum..

Kayinvalidemler bize kalmaya geldiler gorumcem 28 yasinda iki kiz cocugu var ve 5 yildir esinden ayri...
Abim 32 yasinda ve esinden yeni ayrildi onunda kiz cocugu var...

Problemlerimi bilenler vardir esimle sorunlu bi evliligim vardi ve cok sukur ki bu bikac gundur topladik diyebilirim hamile oldugumu da ogrenince artik daha bi olgun davranma karari aldik her ikimizde.

Simdi sorunum su:
Gorumcemle hicbi sorunum yok yani kendi halinde bir insan. Ama tam abimin hayalindeki kiz oldugu kesin. Ben sozluyken nisanliyken yeni evliyken abim hep bana soyledi ben hic orali olmadim simdi abim ciddi ciddi esime dun konuyu acti... ve bugun kayinvalidemler tekrar bana kalmaya gelecekler (dugune gitmislerdi) geldiklerinde gercek anlamda abim gorumcemi isteyecek...!
Esim bu konuya cok olumlu bakiyor cunku abimi cok seviyor kv de abimi cok seviyor ve bence bu is kesin olur.
Sizce bnm surekli sarsilan evliligim bu birliktelikten etkilenir mi ? Tesekkur ederim canlarim.

Gorumcenizin fikirlerinden bahsetmemissiniz hic. Kadin haberi olmadan mi abiniz isteyecek onu!

Bence ananin babanin ve abinin gorumcende gozu oldugu icin onlar herseyi alttan almis ve seni savunmamis arkanda dirmamis. Kvdenin ne menem bir insan olduğunu biliyoruz bu kadinla esin vasitasiyla bir bag kurulmus simdi bir de kiz almak neden?esin erkek olmasina ragmen annesinin sozuyle hareket ederken gorumcen hayli hayli annesi ne deese onu yapacak ve surekli bir ayagi onlarin evliliginde olacak
Onlar anlasamasa kavga etse, anasinin doldurusuyla senin kocan abine bile yurur yani var o potansiyel onda. Bu olay seni olumsuz da etkileyebilir olumlu da. Gorumcem iyidir severim diyorsun onunla cok iyi gecinim kaynanayi aradan cikarmaya calisabilirsin. Ya da belki kynanan aman kizima laf etmesinler diye cekinip sizlere karismayi da birakabilir.

Bir de bisey soracagim kayinpederin yasiyor muydu yani kayin validen kimjnle kaliyordu. Eger onceden gorumcenle yasiyorduysa kp de yoksa isi abartip sizin yaniniza veya kizinin yanina taşınmak isteyebilir.

Abiniz resmi olarak boşanmadı sanırım yazdıklarınızdan onu çıkardım. Eğer öyleyse yengeniz abinizin sizin görümcenizle evleneceğini duyarsa boşanma işini yokuşa sürebilir. Kadın istemesse boşanma çok uzun sürüyor diye duymuştum. Eşiniz ve ailesi abiniz resmi olarak boşanmadan bu ilişkiye onay verir mi bilmem. Vermezlersede yıllar sürer zaten.abiniz yada karsı taraf vazgeçebilir.

Her ikisi de aklı başında insan oldukları için sizi etkileyen bir durum olacağını sanmıyorum.
Zaten ikisinin de başından belli ki anlaşamadıkları bir evlilik geçmiş.
Bu anlamda da tecrübeleri var. O yüzden siz hiç birşeye karışmayın.
Sizin kararınız, sizin hayatınız dersiniz köşenize çekilirsiniz.
Hayırlısı olsun onlar hakkında.

Evet sorunlu bir evliligi vardi yengemle anlasamiyorlardi ve ayrilma karari aldilar ama bu surecte aklinda gorumcem vardi ve ben hep bunun icin abime defalarca kizdim. Fakat elimden bisey gelmyordu bayram dolayisiyla bana kalmaya geldiklerinde daha cok gorusme firsati oldular ve yengem zaten ayrilma,karari alip coktan evini terk etmisti.. :KK43: ben istemiyorum aslina bakarsaniz. Yengemle barismalarini istiyorum ama bu mumkun degil ikisi de istemiyolar. Ve abimin akli gorumcemde

Yani bosanmadilar daha ?

Bilemeyiz gönüllerini kaptırdılarsa aslında kendi evliliğiniz için evlenmemelerini istememeniz onların hayatına burnunuzu sokmak anlamına gelir, birbirlerinde gönülleri varsa yapabileceğiniz şey yok, var aslında ama ayıp olur ve günah olur. Evlensinler istiyorlarsa.

Ben mi fenayim? Eger kv yada kocam beni sinir ederse doldurup gorumcemin üstüne salarim. Abinle aranı iyi tut. Senin yanında olsun. Sana kötü davrandiklarinda bilsinler ki onların kızına da kötü davranilacak. Olayları lehine çevir. Kocan da kvde de uyuz tiple çünkü. Dinsizin hakkindan imansiz gelirmiş;-)

ay sen fenasın arkadaşım. ben asla benim yüzümden tek bir insanoğlu üzülsün istemem. neden benim aile sorunumu başkasına patlatayım ki.. yani herkes sizin gibi düşünmez ve düşünmesin de inş.

Ortada bir aldatma göremedim ve sevmediğin bir insanla neden yaşayasin?evet abinizin öncesinde duygu beslemesi yanlış ama yapılacak bir şey yok gibi hayırlısı olsun deyin ve dua edin

Son olarak başkasının çocuklarına babalık yapacak diye kızmışsiniz bu yoruma çok üzüldüm düşmez kalkmaz bir allah.görünceniz de o çocukları babasız büyütüyor. yapsa ne olur babalik o kuzulara ?huzursuz bir evlilikte yaptığı babalık mi olacaktı?

Ben abine kızmadım sonuçta eşini aldatmamış.Olabilir insanlar sevebilir ,tekrar aşık olabilir.
Görümcen abini ister mi bundan hiç bahsetmemişsin.

Gorumcenizin fikirlerinden bahsetmemissiniz hic. Kadin haberi olmadan mi abiniz isteyecek onu!

Bence ananin babanin ve abinin gorumcende gozu oldugu icin onlar herseyi alttan almis ve seni savunmamis arkanda dirmamis. Kvdenin ne menem bir insan olduğunu biliyoruz bu kadinla esin vasitasiyla bir bag kurulmus simdi bir de kiz almak neden?esin erkek olmasina ragmen annesinin sozuyle hareket ederken gorumcen hayli hayli annesi ne deese onu yapacak ve surekli bir ayagi onlarin evliliginde olacak
Onlar anlasamasa kavga etse, anasinin doldurusuyla senin kocan abine bile yurur yani var o potansiyel onda. Bu olay seni olumsuz da etkileyebilir olumlu da. Gorumcem iyidir severim diyorsun onunla cok iyi gecinim kaynanayi aradan cikarmaya calisabilirsin. Ya da belki kynanan aman kizima laf etmesinler diye cekinip sizlere karismayi da birakabilir.

Bir de bisey soracagim kayinpederin yasiyor muydu yani kayin validen kimjnle kaliyordu. Eger onceden gorumcenle yasiyorduysa kp de yoksa isi abartip sizin yaniniza veya kizinin yanina taşınmak isteyebilir.
Kayinpeder yasiyi canim kv nin bekar bi oglu daha var bnm yanima tasinmayi dusunmezler

Ben abine kızmadım sonuçta eşini aldatmamış.Olabilir insanlar sevebilir ,tekrar aşık olabilir.
Görümcen abini ister mi bundan hiç bahsetmemişsin.
Gorumcem konu arasinda gectifinde abin cok iyi birine benziyor keske esiyle anlassalardi onunda kismeti yokmus gibilerinden konusmustu.. gprumcem evlenmek istiyor hangi talibi ciksa degerlendiriyor bu sebepten abimi duysa hayatta hayir demez gibime geliyo

Ortada bir aldatma göremedim ve sevmediğin bir insanla neden yaşayasin?evet abinizin öncesinde duygu beslemesi yanlış ama yapılacak bir şey yok gibi hayırlısı olsun deyin ve dua edin

Son olarak başkasının çocuklarına babalık yapacak diye kızmışsiniz bu yoruma çok üzüldüm düşmez kalkmaz bir allah.görünceniz de o çocukları babasız büyütüyor. yapsa ne olur babalik o kuzulara ?huzursuz bir evlilikte yaptığı babalık mi olacaktı?
Hayirr beni yanlis anladiniz o cocuklara babalik yapmasindan cok kendi cocuguna hasret kalmasina uUldum. Insan kendi cocuguna,bakmazken (manevi anlamda yaninda olmazken) baskasinin cocuklarina nasil babalik yapabilir ki

Ben bu hikayeyi biliyorum.Ailecek yaşadık,yaşıyoruz.Babamın kızkardeşi ve annemin erkek kardeşi evliydi.İkisininde ilk evliliğiydi.Ne Zaman araları bozulsa bizim evde azrail kesilirdi babam.İte kaka 15 yıl sürdü onların evliliği ve adam sonunda kadını bıraktı.Bizim evde başladı bir "senin sülalen benim sülalem" kavgası hiç bitmedi.Babam gurur meselesi yaptı bunu.Ne anneme ne kardeşlerime huzur verdi.Hala nefret ederim akraba denen illetten de bize başkalarının hatalarının ceremesini çektiren babamdanda.

Back
X