Abim görümcemle evlenmek istiyor .. evliligim etkilenir mi

Gorumcem konu arasinda gectifinde abin cok iyi birine benziyor keske esiyle anlassalardi onunda kismeti yokmus gibilerinden konusmustu.. gprumcem evlenmek istiyor hangi talibi ciksa degerlendiriyor bu sebepten abimi duysa hayatta hayir demez gibime geliyo

Daha haberi yok o zaman ..Yazık onun dışında herkes öğrenmiş.

Iyide , sizin evliliğimizin etkilenmesinden daha önemli mesele , ev sadece terk edilmiş, bosanmamis.

Hadi farzedelim boşanmış, evliyken göz koymuş abiniz. Çok pislik bu erkekler cok hemde.

ay sen fenasın arkadaşım. ben asla benim yüzümden tek bir insanoğlu üzülsün istemem. neden benim aile sorunumu başkasına patlatayım ki.. yani herkes sizin gibi düşünmez ve düşünmesin de inş.
Vallahi konu sahibinin eşine o kadar çok kizdim ki...yazmış bulundum. Sanırım bu adama iyilik yaramaz diye düşünüyorum. :-( Aslında mantıklı olan sizin yazdığınız ama bu forumda şunu gördüm; bu erkeklere iyilik yaramıyor. En azindan birçoğuna.

Vallahi konu sahibinin eşine o kadar çok kizdim ki...yazmış bulundum. Sanırım bu adama iyilik yaramaz diye düşünüyorum. :-( Aslında mantıklı olan sizin yazdığınız ama bu forumda şunu gördüm; bu erkeklere iyilik yaramıyor. En azindan birçoğuna.

adamı tam bilmiyorum da madem o kadar kötü adamın canına okusun yani. hak edene sopayı göstermek en güzeli ;) Rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın bizi de iyi kullarından eylesin inş ;)

Sorun yaşayan da var yaşamayan da.
Baba tarafım da 2 kızkardeş 2 erkek kardeşle evlendi.
35 senelik evliler.
Ama ben olsam öyle bir riski göze almazdım.
Tabi senin bu durumda yapacağın bir şey yok.

Karşılıklı rızalar varsa size etki edecek unsurlar ortadan kalkar. Size tasası düşecek bir dert olursa, zaten sorumsuzluklarının cezasını kendileri çekecektir.Sizin çatınız altında gerçekleşmeyen eylemleri evinize taşımadan yaşamanız konusunda Öncelikli olarak EŞİNİZLE anlaşmanız gerekmektedir.Eşinizle mutabık kalmanız durumunda zaten gerisi teferruat..

İlerde olurda sorun yaşansa eğer size yansıtılırsa etkilenirsiniz yansıtmasalar mutlu mesut yaşarsınız..
Abiniz çok istiyormuş bırakın mutlu olsunlar bitek kendinizi düşünmeyin

Hayirr beni yanlis anladiniz o cocuklara babalik yapmasindan cok kendi cocuguna hasret kalmasina uUldum. Insan kendi cocuguna,bakmazken (manevi anlamda yaninda olmazken) baskasinin cocuklarina nasil babalik yapabilir ki
Böyle düşünmeyin kendinize de abinize de haksızlik yaparsınız burda okuyoruz iyi bir "eş değil ama harika bir baba" sözünü çok duyuyoruz konularda.ve çok biliyoruz aynı evde düşman gibi yaşayan anne babalar için keşke ayrılsalardi diyen evlatları

Ben istemezdim şahsen. Muhakkak etkilenir evliliğiniz. Aralarında bir sorun olsa size de yansır diye düşünüyorum.

Gerçi bu saatten sonra yapacak birşey yok. Sadece konu hakkında nötr olun bence her iki tarafa da. Yarım öbür gün sen sebep oldun diyebilecekleri bi durum olmasın.

Ailesi olumlu bakıyorsa hiç karısma bastan söyle ben konu dısıyım ilerde bi sorun olursa beni tanımayın deyin yeterli

Senin evliligin dedıgıne göre zaten sorunlu senın tam tersını dusunmen lazım eger bu iş olursa agbımler etkılenır mı dıye bence umarım ıkı tarafta mutlu olur sizde onlarda..

Arkadaslar gelisme var :) gorumcemin eski esi cocuklarini gorme bahanesiyle ara ara gorumcemle konusuyordu dun aksam da cocuklara alisveris yapalim sende gel demis gorumceme. Gorumcemde mutlu oldu barisiriz belki diyerek ...
Ve esimle birlikte biz de abime bu konuyu acip isteme olayini ertele eski esiyle barismak istiyor dedik . Eski esiyle barismasini daha cok isteriz cunku cocuklar var ortada... boylelikle bnm evliligimde etkilenmez abimde belki bu sure icinde kafasi dank eder de karisina doner :)

Arkadaslar gelisme var :) gorumcemin eski esi cocuklarini gorme bahanesiyle ara ara gorumcemle konusuyordu dun aksam da cocuklara alisveris yapalim sende gel demis gorumceme. Gorumcemde mutlu oldu barisiriz belki diyerek ...
Ve esimle birlikte biz de abime bu konuyu acip isteme olayini ertele eski esiyle barismak istiyor dedik . Eski esiyle barismasini daha cok isteriz cunku cocuklar var ortada... boylelikle bnm evliligimde etkilenmez abimde belki bu sure icinde kafasi dank eder de karisina doner :)
Dünde sormuştum ama cevap vermediniz. İkiside resmi olarak boşanmadı mı?

Dünde sormuştum ama cevap vermediniz. İkiside resmi olarak boşanmadı mı?
Gorumcem resmi olarak bosanali 5 yil olmustu ama eski esiyle cocuklar icin surekli iletisim halindeydi.. bugun haber geldi eski esi barismak istiyomus.
Benim abim ise daha resmiyette bosanmadi ama ayrilar

Back
X