siz yeterince ailenize evlatlık görevlerinizi yapmışsınız ,artık bundan sonra kendi hayatınıza bakmak zorundasınız.
ne yapacaksınız ömür boyu ailenizi sırtınızda mı taşıyacaksınız ya da abinizin gelir kaynağı mı olacaksınız.
okumuş ,dünya görmüşsünüz ama hala ailenize bağımlı yaşıyorsunuz ,gerçekten çok ilginç.
siz benim eski halime benziyorsunuz ,ben de sizin gibi çok vicdanlı bir insandım ,sürekli maddi manevi elim ailemin üzerindeydi.
ta ki gerçekleri görene kadar.
evlenene kadar hep elleri üzerimde olur beni çok seviyorlar sanmıştım ama evlendiğimden itibaren annem kv lik olaylarına başladı ki ne başlama ,4 yıl ızdırap verdi bize ,sonra asıl dönüm noktam çocuklarım dünyaya geldiğinde olmuştu .
tüp bebekle çocuk sahibi olmuştum ,anne olmam imkansız gibi birşeydi .çok sıkıntılar çektim ,çocuklarım olduğu gün ikiz olduklarından o yıllarca baktığım anam babam ,maddi manevi hep destek olduğum iyi gün dostu kardeşlerim beni bir anda sattılar ,hiçbirisi destek olmadı bana ,halime durumuma acımadılar ,bırakıp gittiler ,iki bebekle yapayalnız kaldım ,tek başıma büyüttüm onları.
sanki yıllarca onları sırtında taşıyan ben değildim ,aptallığımı anladım ,insanlara ne kadar çok verirseniz sizi o kadar çok enayi yerine sokuyorlar ,ve ailemle tüm irtibatımı kestim .
yıllarca hepsi beni sömürmüşler ,beni bırakın yavrularıma bile acımadılar ,arayıp sormadılar aylarca ,öldünmü kaldın mı demediler .
size diyeceğim siz evlatlığınıza da yapmışsınız ,bundan sonra hiç kimseyi ama hiç kimseyi düşünmeyin .
ömür geçiyor ,olan sizin mutluluğunuza olur ,onları düşünmekle ne onlar sizin kıymetiniz bilecek ,ne de siz mutlu olacaksınız.
size laf söylemeye ne hakları var ,siz mecbur değilsiniz ki ailenizi hele de abinizi sırtınızda taşımaya.
bundan sonra size ancak dua edip bu zamana kadar onlara baktığınız için dua etmeleri lazım .
asla taviz vermeyin kendi hayatınız kurun ,sevgiliniz şuan buna ses çıkarmasa da ilerde evlenince bunlar çok büyük sorun olur yaşamış biri olarak ve eşi çok çok iyi ,herşeye sabretmiş ,aileme her türlü desteği vermiş olmasına rağmen ailemin asla sevmediği ,verdikçe ittiği biri olan kocama rağmen söylüyorum ben size bunları .
hiçbir zaman siz iyi olmayacaksınız zaten ,hiç değilse hayatınızı bunlarla geciktirmeyin ,yarına garantimiz mi var ,bırakın mutlu olacağınız günler geç olmasın .