abim nişanlısını aldatıyor

abin o senin konuşulması gereken kişi o. istediği kadar sinirlensin atar yapsın. yaptığı mazur görülebilecek bir şey değil. onu bunu saçma sapan şeyleri araya sokmana gerek yok. ayrıca ben birinin aldatıldığını bilsem gidip aldatılana değil aldatana hesap sorarım ki pisliği yapan çözümünü kendi bulsun diye.
bana göre en mantıklı çözüm senin abinle gidip konuşman bir süre verip o süre içinde çözümü bulamazsa kendi çözümlerini üreteceğini mesela gidip kızla veya ailenle konuşacağını söylemek.

Konu sahibi gelene kadar ne konulari aciga kavusturduk vallahi, bakalim bunun altindan ne cikacak, nisanli kizi gecenin bir yarisi eve getirebileceklerini pek sanmiyorum ama oyle ya da boyle bizi bir eksin bekliyor

söyle nısanlısına yazık kıza öyle sey olur mu sımdı yapıyo evlenıncede yapar bu kadar önemsemedıgıne göre kuzenını terslemıs sızde bu gunaha ortak olmayın lutfen söyleyım kızın gunahına gırmeyın

kızın başı yanmasın... bilmeseniz neyse ama artık siz de sorumlusunuz =( bir şekilde söylemelisiniz, gerekirse anonim olarak

Abinle konuş herşeyi bildiğini eger kendisi nisanlisina söylemezse senin söyleyeceğini söyle.

Eğer ortaya çıkarmazsanız o kızcağızın vebalini üstleneceksiniz..hayatı mahvolacak

o kızcağıza bunu söylemen boynunun borcudur. empati yap. aynı durumda sen olsan, senden gizlense ve sen aşağılık bir herifle evlendiğini hiç bilmesen. korkunç. sen zaman kaybetmeden söyle. sonrasında olacaklar onların arasındadır.

Anladigim kadariyla gelini kaybetmeden abiniz doğru yolu bulsun istiyorsunuz.

Aslinda sorulacak cok soru var.
Abiniz istemeden mi nisanlandi.bir aylik nisanlilikta düğün salonu tutulmasi vs biraz hizli geldi.
Öte taraftan hadi evlendiler ve abiniz aldatmaya devam etti ya ne olacak öyle bir durumda.. su gibi kiza yazik olmayacak mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…