- Konu Sahibi deniz54321
-
zeynepgüven konusuna inanmamıştım ve bunu söylediğimde tepkiler almıştım.sahte çıktı.
bir konu daha var inanmıyorum ama yine milletin tepkileri ile uğraşmak istemediğim için susuyorum o konu sahte çıkarsa büyük olay olur sitede.
bu konu da çok garip.annemle abimle konuşamam diyen konu sahibi bir kaç sayfa sonra konuşmaya gitti olaylar ne çabuk gelişiyor böyle
merakla takip ediyorum olacakları her şeyin çabuk geliştiği konularda dikkatli olmak lazım
Amaan konuşmaya mı gitmiş hemen, görmemiştim o mesajı.zeynepgüven konusuna inanmamıştım ve bunu söylediğimde tepkiler almıştım.sahte çıktı.
bir konu daha var inanmıyorum ama yine milletin tepkileri ile uğraşmak istemediğim için susuyorum o konu sahte çıkarsa büyük olay olur sitede.
bu konu da çok garip.annemle abimle konuşamam diyen konu sahibi bir kaç sayfa sonra konuşmaya gitti olaylar ne çabuk gelişiyor böyle
merakla takip ediyorum olacakları her şeyin çabuk geliştiği konularda dikkatli olmak lazım
Size katılıyorum.zeynepgüven konusuna inanmamıştım ve bunu söylediğimde tepkiler almıştım.sahte çıktı.
aaaa zeynepguven konusu sahte mi çıktıı
diyemem beni taşlarlarAmaan konuşmaya mı gitmiş hemen, görmemiştim o mesajı.
Şüphelendiğiniz diğer konu hangisi ben çok merak ettim Şimdi.Benim de var bir tane düşündüğüm, olaylar acayip ve hızlı ilerliyor.
evet.yani bence başta gerçekti ancak konu çok yoğun ilgi görünce yalanlarla destekledi. k.validenin kalp krizi geçirmesinden sonra ki bütün olaylar kurguydu bence.
Anladım sanırım.diyemem beni taşlarlar
diyemem beni taşlarlar
O konudan ben de supheliyimdiyemem beni taşlarlar
yok bende kalsın ablacığım,şimdilik :)Kulağıma fısıldasan kimseler duymaz
yok bende kalsın ablacığım,şimdilik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?