abim nişanlısını aldatıyor

Kıza söylemezsen çok büyük vebalin altına girersin söyleyeyim.Seni tutan ne?Gül gibi yuvaları mı bozulacak? Hayalleri olan tertemiz bir kızı uçurumun kenarından kurtaracaksın

Ben olsam abimle direk konuşurum.
Ben böyle bir şeye asla göz yummam ve nişanlına söyleyeceğim derim.
Bu yüzden size kaba ve şiddet uygulayacaksa eğer zaten aileniz abinize çok iyi bir ders verir sizi korurlar.
Göz göre göre o kızın başını yakmayın, kendinizi onun yerine koyun.
Allah abinize akıl fikir wersin.

Empati yapmak gerekir. Kendini kızın yerine koysana. Sen olsan bilmek istemez miydin ? bu insan şimdi aldatıyorsa ilerde gene aldatır. Ve yarın bir gün çoluk çocuk olduktan sonra her şey daha da zor olur.

Kız zaten aldatilacagi kadar aldatılmış, abiyi uyarmak ne degistirecek? Bundan sonra aldatma mı diyeceksiniz? Evlendikten sonra yapsa ne yapmasa ne Kız bir kere aldatılmış. Kendisini aldatan adamla evlenmesine göz yummayin lütfen. İlerde öğrenip bosanadabilir hem.
Annenize de söylemeyin bence, muhtemelen bir sürü masraf hazırlık yapıldı ortalığı karıştırma, evlenince düzelir diyecektir.

zeynepgüven konusuna inanmamıştım ve bunu söylediğimde tepkiler almıştım.sahte çıktı.

bir konu daha var inanmıyorum ama yine milletin tepkileri ile uğraşmak istemediğim için susuyorum o konu sahte çıkarsa büyük olay olur sitede.

bu konu da çok garip.annemle abimle konuşamam diyen konu sahibi bir kaç sayfa sonra konuşmaya gitti olaylar ne çabuk gelişiyor böyle

merakla takip ediyorum olacakları her şeyin çabuk geliştiği konularda dikkatli olmak lazım

aaaa zeynepguven konusu sahte mi çıktıı

Amaan konuşmaya mı gitmiş hemen, görmemiştim o mesajı.
Şüphelendiğiniz diğer konu hangisi ben çok merak ettim Şimdi. Benim de var bir tane düşündüğüm, olaylar acayip ve hızlı ilerliyor.

Size katılıyorum.

ben sanırım anneme soylerdım
hatta nısanlısına da soyleyebılırdım
şimdi daha yenıyken aldatırsa , evlenınce neler neler yapar
kıza yazık değil mi?

ben böyle bir şey öğrensem çoktan gidip nişanlısına söylemiştim öyle abiyi de reddetmiştim. bir kadın olarak kendim kaldıramayacağım bir durumu başkasının yaşamasına müsade etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…