- 6 Eylül 2016
- 411
- 817
- 33
- Konu Sahibi deniz54321
-
ayyyy hangi konu ya çatladım meraktannO konudan ben de supheliyim
ayyyy hangi konu ya çatladım meraktann
neeee zeynepgüven konusu sahte miymiş yaaazeynepgüven konusuna inanmamıştım ve bunu söylediğimde tepkiler almıştım.sahte çıktı.
bir konu daha var inanmıyorum ama yine milletin tepkileri ile uğraşmak istemediğim için susuyorum o konu sahte çıkarsa büyük olay olur sitede.
bu konu da çok garip.annemle abimle konuşamam diyen konu sahibi bir kaç sayfa sonra konuşmaya gitti olaylar ne çabuk gelişiyor böyle
merakla takip ediyorum olacakları her şeyin çabuk geliştiği konularda dikkatli olmak lazım
evet sahte gibimsi bir şey çıktı ama tam açıklama da yapılmadı :)neeee zeynepgüven konusu sahte miymiş yaaa
itiraf mı edildi nasıl anlaşıldı
bende bir konuda nfake diye şüpheliyim acaba aynı konudan mı bahsediyoruz
pişman ettim di mivallahi söylediğime pişman oldum kızlar
Evet o konu sahte çıktı başka bşr üyelik alıp eşim kaynanama para yediriyor diye konu açtı konu baya tepki çekti kendiside herkese car car cevap verdikten sonra, mune konumu kapat dedi. Mune hiç bşr şey demeden konuyu kapattı daha sonra kazen konuya el atıp zeynepgüven senin kocan kaynana öbür dünyaa nasıl eft yapıyor gibi bir şey yazdı konu böylece fakelendi.neeee zeynepgüven konusu sahte miymiş yaaa
itiraf mı edildi nasıl anlaşıldı
bende bir konuda nfake diye şüpheliyim acaba aynı konudan mı bahsediyoruz
ay kız o konu hangisi nasıl bulabilirimEvet o konu sahte çıktı başka bşr üyelik alıp eşim kaynanama para yediriyor diye konu açtı konu baya tepki çekti kendiside herkese car car cevap verdikten sonra, mune konumu kapat dedi. Mune hiç bşr şey demeden konuyu kapattı daha sonra kazen konuya el atıp zeynepgüven senin kocan kaynana öbür dünyaa nasıl eft yapıyor gibi bir şey yazdı konu böylece fakelendi.
vallahi söylediğime pişman oldum kızlar
o çok oldu bulamazsın üye adını unuttum bilsem söylerdim :)ay kız o konu hangisi nasıl bulabilirim
başka hesapla açtığı kaynanama para yediriyor konusunu
çatlarım yoksam :)
Valla hatırlamıyorum ki tam olarak arama yerine zeynepgüven1986 falan yaz belki çıkaray kız o konu hangisi nasıl bulabilirim
başka hesapla açtığı kaynanama para yediriyor konusunu
çatlarım yoksam :)
Evet o konu sahte çıktı başka bşr üyelik alıp eşim kaynanama para yediriyor diye konu açtı konu baya tepki çekti kendiside herkese car car cevap verdikten sonra, mune konumu kapat dedi. Mune hiç bşr şey demeden konuyu kapattı daha sonra kazen konuya el atıp zeynepgüven senin kocan kaynana öbür dünyaa nasıl eft yapıyor gibi bir şey yazdı konu böylece fakelendi.
Ay simdi aglicam meraktan bunu bari link verin
ya evet ya ne olurAy simdi aglicam meraktan bunu bari link verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?