Abim ve eşi boşanmak istiyor

Abimide karşısına alıp kızdı konuştu kızınada gerekeni söyledi ben yazımda özet geçtim gerekenler konuşuldu
O kadar olaya vakıfsınız ki konuyu derin derin anlatabilirsiniz aslında ama özet geçmişsiniz. Kapı kapı dolaşıp kim ne konuşuyor ne anlatıyor hepsini kaçırmadığınız belli.

Demin de sordum, siz kimsiniz ve ne hadle milletin evliliğine burnunuzu sokuyorsunuz? Yengenizin evi terk etmesi abinizden çok size dert olmuş. Erkek yapar ama kadın yapamaz değil mi? Yaparsa çocukları ağlar çünkü.

İyiniyetli insan buraya konu açar ve benim yapabileceğim bir şey var mı, çocukların etkilenmemesi için onlarla vakit geçirsem dışarı falan götürsem gezdirsem işe yarar mı diye danışır. Çekirdek stoklayıp olayın ortasında pozisyon almaz.

Yengeye "gelinimiz" demek de yeni moda oldu heralde.
Sizin gelininiz değil o kadın, yengeniz.
Ayrıca akraba evliliği, kuzenle evlenmek, abuk subuk ilişkiler...
Bırakın boşansınlar size ne, kazık kadar insanlar.
Gelin değil de gelinimiz deyince samimi, sahiplenici falan olduklarını düşünüyorlar sanırım. Nerden senin gelinin oluyo cidden?

Gelin değil de gelinimiz deyince samimi, sahiplenici falan olduklarını düşünüyorlar sanırım. Nerden senin gelinin oluyo cidden?
Sahiplenme ya da samimiyet değil bu küçük görme. Büyüklenme. Güççük görümceye bakale.

Evden cenaze çıkmış gibi davranmayın sadece boşanıyorlar bu kadar abartmayın. Ayrıca iki yetişkin insanın kararı sizi ilgilendirmez

Sizi ne ilgilendirir?
Koskocaman insanlar!
Muhtemelen 15 seneyi sırf sizin baskılarınız yüzünden sürdürmek zorunda kaldılar.

Sahiplenme evet, fakat "malımız" anlamında bir sahiplenme.
"Bu bize ait artık" der gibi küçültücü ve eşyalaştırıcı. "Gelin almak" da aynı eril dilin ürünüdür mesela.

Yahu bir bırakın insanların özel hayatını. Madem anne baba ayrılıyor orada burada aglasacaginiza hafta sonu yegenlerinizi alın sinemaya, yemeğe götürün. Aglasiyormus gelinimiz reis, he he.

Kuzenim diyemiyor, gelinimiz diyor.
Aynen, "gelinimiz" dış kapının mandalı vurgusunu çok güzel veriyor çünkü. Kuzenim derse aileden biri oluyor, ama yok, bu kadıncağız her ne kadar annelerinin öz kardeşinin kızı olsa da, şimdi yedi kat el olmuş, belli. Yazık kadına.

çocukların psikolojısını zaten bozmuslar boyle evlılılık mı daha iyi bilemedim çocukların yanında anneyı babayı kotulemeyın esas zarar veren o. boşanmak degıl mesele. psıkolog pedagog desteği alın

Bence aralarını yapın her iki tarafta sakin bir şekilde konuşun arayı yapın bence. Olay çok sıcaksa bir süre bekleyin.
Burdaki herkes boşansın diye yorum yapar. Yapıcı tarafları yok
Evet biz boşatma ekibiyiz ve elimizden hiçbiriniz kaçamayacaksınız siz de boşanacaksınız siz deeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…