Abim ve eşi boşanmak istiyor

Akraba evliliği yapmış olmaları birbirlerine karşı sevgi olusturmamis olabilir.Ama çocukları da düşünsunler bisanirken.Terapiye gitseler iyi olur.Cocuk gibi ben barışma olmaz 15 senelik yuva var ve 2. Çocuğa yazık.

İşte bu yüzden akrabalarla evlenmek uygun değil üstelik gelin hanım bırakmak istiyor kocasını ikisi de istemiyor birbirini kavga edip çocukların psikolojisini mi bozsunlar

Cok sinirli kavgacı diyor abimde onun öyle olduğunu çocuklara cok bağırıp kızdığını söylüyor başka bir sebep yok yani abim işi gücü yerinde evi var vs
Ahh keşke her şey iş güç ev sahibi olmakla bitse olmayınca mal mülkle de olmuyor kadın zıvanadan çıkmış belli ki evi terketmis çocukları da alıp bir kadın zıvanadan çıkmadan evden gitmez üstelik çocuklarla

Cok sinirli kavgacı diyor abimde onun öyle olduğunu çocuklara cok bağırıp kızdığını söylüyor başka bir sebep yok yani abim işi gücü yerinde evi var vs
Çocuklara karşı toleransı bitmiş ise, duygusal açıdan tamamen boşlanmış, hiçbir manevi destek göremeyen, başı okşanmayan, daraldığında ‘hayatım bana bırak, git nefes al’ diyeni olmadan tam 15 sene çekmiş, 2 çocuk büyütmüş.
E yeter, bu kadının da gücü bir yere kadar.
İnsan sevgi görürse çiçek bahçesi yapar evini, itilme kakılma, kaba sabalık görürse kuru verimsiz toprağa döndürür.

Herkesin hayat yolu ayrı. Üzülüyor olabilirsiniz ama lütfen herkes kendi hayat yoluna baksın.

Bir de bu işler tehlikelidir: Yaşam planına müdahale edip karma oluşturmanın geri dönüşü pek hoş olmaz.

Herkesin hayat yolu ayrı. Üzülüyor olabilirsiniz ama lütfen herkes kendi hayat yoluna baksın.

Bir de bu işler tehlikelidir: Yaşam planına müdahale edip karma oluşturmanın geri dönüşü pek hoş olmaz.
Sizin kişisel gelişim bölümünde şahane bir yanınıza denk geldim. Keske daha çok yazsanız. Teknik, meditasyon, çekim yasası içerikli.

Konuyu sabote etmiyorum. Üye zaten pasiflestirdi üyeliğini.

Sizin kimseyi elinden tutup mahkemeye götürmeniz gerekmiyor zaten. Sizin onayınız şart değil boşanma için. Ayrıca hemen boşanmıyorlar kadın 15 sene mücadele etmiş.

Sahiplenme evet, fakat "malımız" anlamında bir sahiplenme.
"Bu bize ait artık" der gibi küçültücü ve eşyalaştırıcı. "Gelin almak" da aynı eril dilin ürünüdür mesela.
Sanki iki yetişkin birey birlikte yaşamaya karar verip hayatlarını birleştirmiyor da, erkek ailesine adam edilmesi(!) gereken biri dahil ediliyor, adına da "gelin" deniliyor. Sonra da her şeyine bi eleştiri, yorum, müdahale. Hadsizlik, kendini bilmezlik kadar beni sinirlendiren, iğrendiren bi şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…