Yok ama babası gile öyle anlatmış onlarda annem gile telefonda söylemişSen eşinle anlaşamıyorsan bile onun evliliğinde bu durumun bir etkisi varmı ki
bi zaman sonra ben oma bişey yapmadım diyip abimi üstüme salacak ben o kadar iyilik yaptım dışardan her kes derdi bu kızın kıymetini bil diyedavranma.
görüşme.
zaten engellemiş seni gözden çıkarmış.
görüşecek misin birde..
ne bileyim ya sonradan beni suçlu çıkarırsa biraz kavgacı ti tipOrtalığı sen de karıştır bana kalırsa. Neden susasın ki . Seni sindirmelerine izin verme iftira olan bir konuda .
ne bileyim ya sonradan beni suçlu çıkarırsa biraz kavgacı ti tip
benim haberim bile yoktu aile büyüklerini toplamış lardı bende tesadüfen öğrendim hastane çıkışı annem lere gidincemevzu nerden açılmış ki niye kendi eşiyle problem yaşayıp ailesine seni anlatmış
gerçekten yok abimle tartismadan önce sürekli bendeydi olsa yazardım merak etmeyinBence ikinizin arasında sorun var.Onları anlatırsanız çözüm önerisinde bulunabilirim
yazdığımı iyice okuyun bence kavganın ikinci günü öğrendim diyorum ne gibi olabilir evi ayrı derdi ayrı herkesinAbinizin eşinin baba evine gitmesinde sizin parmağınız var mı?
Daha ayrıntılı ve gerçekleri yazarsanız gerçekçi yorumlar alabilirsiniz
abimin hatrına diyip susuyorumValla böyle iftiracı insanlara tahammülüm yok . Bas yaygarayı bence benim üzerimden prim yapma kendini aklama diye sonra da kes muhabbeti .
Eğer gerçekten onların durumlarıyla bir ilgin yoksa al karşına konuş yengeni ozaman sen hayırdırya diye... abinle aran nasılYok ama babası gile öyle anlatmış onlarda annem gile telefonda söylemiş
beni ise engelledi
benim haberim bile yoktu aile büyüklerini toplamış lardı bende tesadüfen öğrendim hastane çıkışı annem lere gidince
yazdığımı iyice okuyun bence kavganın ikinci günü öğrendim diyorum ne gibi olabilir evi ayrı derdi ayrı herkesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?