Abim ve eşi

bizim ev bana ne yapsa onada yapıyor ama

Ben olsam umursamam

Karışmamaya devam et bence. Çünkü arada kalan abin olur. Ben eşimle kavga etmiştim. Görümcem hiç kendisiyle alakalı olmamasına rağmen kalkıp laf etmıştı. O zamandan beri aramız kötüdür. Ben annesıne gittimde orda görürsem resmı sekılde muhabbet ederız. O yuzden siz haklısınız ama boşverin.

Gelinin annesi telefon açıp konu sahibinin annesine söylediğine göre abisinin de haberi vardır bence.
Abimi doldurup üzerime salar yazmış, o yüzden demiştim. Ama abisiyle arası çok iyiymiş. O zaman nasıl dolduruşa gelip konu sahibine tavır alacak ki?

Abimi doldurup üzerime salar yazmış, o yüzden demiştim. Ama abisiyle arası çok iyiymiş. O zaman nasıl dolduruşa gelip konu sahibine tavır alacak ki?
sonuçta eşi ama tabiki bir yerde sen dicek yoksa huzuru bozulur o topa da ben girmem

doğru söylüyorsunuz en iyisi mesafeli olmak

Görmemezlikten gel onu sana nasıl davranıyorsa sende ona o şekilde davran elbet bir gün tükürdüğünü yalayıp yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlayacak

Eksik bir şeyler var sanki. Eşinizle kavgalı ailesinin yanına gidiyor. Ailesine gorumcesinin eşiyle sorunları olduğunu söylüyor. Sizin eşinizle sorununuz olmasa bile bu iftira sınıfına girmiyor gibi. Bir de iki olayın birbiriyle hiç alakası yok ki.
Kardesinizle yengeniz sizinle ilgili bir meseleden dolayı mi kavga ettiler. Parçalar başka türlü oturmuyor çünkü

yanlış okumuşsunuz benim eşimle değil kendi eşiyle tartıştı yani benim abimle

Görümce olduğun icin... yengene karşı bir hatan olmasa seni engellemez mutlaka sen birşey yapmışsındır minvalinde yorumlara hazır ol

bizim ev bana ne yapsa onada yapıyor ama

Valla yapmasınlar. Sizin için orada burada ileri geri konusyor. Böyle iftiralar hoş değil. Gelinin babası niye annenizi arayıp bu öğrendiklerini anlatıyor. Ya anneniz size durumu olduğu gibi anlatmadı ya da siz detayları bir anlamıyorsunuz. Çok alakasız ve kopuk. Bir ihtimal kendi ayrılığını normallestirmek için sizin de ayrılmak üzere olduğunuzu söyledi. Belki de ailenizi baskıcı olmakla suçladığı için enişte bey sizi terk edemiyor diye örnek gösterdi. Bilemiyorum çok manasiz

Niyeyse ben abinizde bir yamuk var gibi hissettim. Sanki sizin anlasamadiginizi abiniz yengenizin kulagina kacirmis gibi. Atiyorum mesela size kolye almis ya esiniz; o da abinize bunu gostermistir. Basina kakmistir falan. O da sen herkesi uzaktan mutlu saniyosun hediye alindi diye aslinda onlar da soyle kavga ediyor boyle aralari bozuk tarzi seyler soylemis olabilir. Yani tek kavga edenin huzursuz olanin onlar olmadigini anlatmak icin falan. Benim aklima direkt bu geldi. Cunku anlattiklariniz cok alakasiz yani.

belkide ama bizim eşimle olan sorunlarımız hep kendi aramızda halletmisizdir dışarıya pek yansitmayiz

Engellemesini de abiniz soylemis olabilir. Mesela esinizin size aldiklarini cicek,kolye v.s ya da ne bileyim gezip tozdukca esinle fotolarini whatsappta paylasiyorsaniz bunlari gordugunu esine surekli yansitiyosa engelle demis olabilir. Kendimden biliyorum Ben okudugum kitaplardan bazi kesitler paylasirim arada. Nasil olduysa eltim ustune alinmisti. Ki hic aklima gelmezdi. Kaynima soylemis casper bana laf sokuyor surekli falan diye. Bir de ben kocamla gittigim sehirlerden bilerek ona nispet olsun diye fotolar atmisim sarmas dolas. Kendi tabi 7/24 evde oldugundan Hayir rehberimde 300 kisi var. Sen kimsin de ben seni hedef seceyim kaynim da bikmis ve engelletmis beni whatsapptan. Durumlarimi gormesin diye. Bunu da esime acikca soylemis Oluyor yani boyle seyler. Sizinki de boyle bir durum bence.

sadece anneme değil bütün akrabalarıma söylemiş ler

belkide ama bizim eşimle olan sorunlarımız hep kendi aramızda halletmisizdir dışarıya pek yansitmayiz

Yansitmana gerek yok ki bunu demeleri icin. Herkes bilir ki sorunsuz evlilik yoktur. Biz de ask bocegi gibi gorunuruz uzaktan ama tartismalarimiz illaki olur. Yansitmana gerek yok yani bunu demeleri icin.

bende paylaşıyordum bakiyordu hep zaten abim dedi bana patliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…