abim sır küpüdür taşmadıkça anlatmaz kimseyeGelinin annesi telefon açıp konu sahibinin annesine söylediğine göre abisinin de haberi vardır bence.
bizim ev bana ne yapsa onada yapıyor amaDemekki kıskanıyor sizi uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Benzer bir konu benimde başıma geldi bekardim söylemediğim şeyleri gelip yanıma söyledi verdim yaygarayı tabi ama tabi şimdi aynısını yaşasam nasıl tepki veririm bilmiyorum. Kalbi kötü bir yenge haniminiz var Allah abinize sabır versin.
Ben olsam umursamamMerhaba hanımlar benim de şöyle bir sorunum var abim ve eşi iki ay önce baya büyük tartıştılar eşi kafa dinlemek için annesi gile gitti ve benim hakkımda olmayan bir şeyler anlatmış sözde bende eşimle anlaşamıyormuşum ailemin zoruyla evli kalıyormuş eşim benle sözde halbuki böyle bişey yok bense sessiz kalmayı tercih ettim ortalik iyice karışmasın diye şimdi aralari abimle düzeldi gidip alıp geldi beni ise engelledi annesi gildeyken sizce nasıl davranayım
Abimi doldurup üzerime salar yazmış, o yüzden demiştim. Ama abisiyle arası çok iyiymiş. O zaman nasıl dolduruşa gelip konu sahibine tavır alacak ki?Gelinin annesi telefon açıp konu sahibinin annesine söylediğine göre abisinin de haberi vardır bence.
sonuçta eşi ama tabiki bir yerde sen dicek yoksa huzuru bozulur o topa da ben girmemAbimi doldurup üzerime salar yazmış, o yüzden demiştim. Ama abisiyle arası çok iyiymiş. O zaman nasıl dolduruşa gelip konu sahibine tavır alacak ki?
doğru söylüyorsunuz en iyisi mesafeli olmakKarışmamaya devam et bence. Çünkü arada kalan abin olur. Ben eşimle kavga etmiştim. Görümcem hiç kendisiyle alakalı olmamasına rağmen kalkıp laf etmıştı. O zamandan beri aramız kötüdür. Ben annesıne gittimde orda görürsem resmı sekılde muhabbet ederız. O yuzden siz haklısınız ama boşverin.
yanlış okumuşsunuz benim eşimle değil kendi eşiyle tartıştı yani benim abimleEksik bir şeyler var sanki. Eşinizle kavgalı ailesinin yanına gidiyor. Ailesine gorumcesinin eşiyle sorunları olduğunu söylüyor. Sizin eşinizle sorununuz olmasa bile bu iftira sınıfına girmiyor gibi. Bir de iki olayın birbiriyle hiç alakası yok ki.
Kardesinizle yengeniz sizinle ilgili bir meseleden dolayı mi kavga ettiler. Parçalar başka türlü oturmuyor çünkü
bizim ev bana ne yapsa onada yapıyor ama
yapmış olsam yazardım zatenGörümce olduğun icin... yengene karşı bir hatan olmasa seni engellemez mutlaka sen birşey yapmışsındır minvalinde yorumlara hazır ol
belkide ama bizim eşimle olan sorunlarımız hep kendi aramızda halletmisizdir dışarıya pek yansitmayizNiyeyse ben abinizde bir yamuk var gibi hissettim. Sanki sizin anlasamadiginizi abiniz yengenizin kulagina kacirmis gibi. Atiyorum mesela size kolye almis ya esiniz; o da abinize bunu gostermistir. Basina kakmistir falan. O da sen herkesi uzaktan mutlu saniyosun hediye alindi diye aslinda onlar da soyle kavga ediyor boyle aralari bozuk tarzi seyler soylemis olabilir. Yani tek kavga edenin huzursuz olanin onlar olmadigini anlatmak icin falan. Benim aklima direkt bu geldi. Cunku anlattiklariniz cok alakasiz yani.
sadece anneme değil bütün akrabalarıma söylemiş lerValla yapmasınlar. Sizin için orada burada ileri geri konusyor. Böyle iftiralar hoş değil. Gelinin babası niye annenizi arayıp bu öğrendiklerini anlatıyor. Ya anneniz size durumu olduğu gibi anlatmadı ya da siz detayları bir anlamıyorsunuz. Çok alakasız ve kopuk. Bir ihtimal kendi ayrılığını normallestirmek için sizin de ayrılmak üzere olduğunuzu söyledi. Belki de ailenizi baskıcı olmakla suçladığı için enişte bey sizi terk edemiyor diye örnek gösterdi. Bilemiyorum çok manasiz
belkide ama bizim eşimle olan sorunlarımız hep kendi aramızda halletmisizdir dışarıya pek yansitmayiz
bende paylaşıyordum bakiyordu hep zaten abim dedi bana patliyoEngellemesini de abiniz soylemis olabilir. Mesela esinizin size aldiklarini cicek,kolye v.s ya da ne bileyim gezip tozdukca esinle fotolarini whatsappta paylasiyorsaniz bunlari gordugunu esine surekli yansitiyosa engelle demis olabilir. Kendimden biliyorumBen okudugum kitaplardan bazi kesitler paylasirim arada. Nasil olduysa eltim ustune alinmisti. Ki hic aklima gelmezdi. Kaynima soylemis casper bana laf sokuyor surekli falan diye. Bir de ben kocamla gittigim sehirlerden bilerek ona nispet olsun diye fotolar atmisim sarmas dolas. Kendi tabi 7/24 evde oldugundan Hayir rehberimde 300 kisi var. Sen kimsin de ben seni hedef seceyim kaynim da bikmis ve engelletmis beni whatsapptan. Durumlarimi gormesin diye. Bunu da esime acikca soylemis Oluyor yani boyle seyler. Sizinki de boyle bir durum bence.
Tamam iste. Sorun cozuldubende paylaşıyordum bakiyordu hep zaten abim dedi bana patliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?