- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
O zaman al abini karşına konuş. Ayrılığınızı benim üzerime yıkmaya çalıştı, bana iftira attı ve eşimle de aramı bozmaya çalıştı. Senin hatırına sustum ama bundan sonra muhattap olmam haberin olsun de.bi zaman sonra ben oma bişey yapmadım diyip abimi üstüme salacak ben o kadar iyilik yaptım dışardan her kes derdi bu kızın kıymetini bil diye
Neden hergün sizdeydi...gerçekten yok abimle tartismadan önce sürekli bendeydi olsa yazardım merak etmeyin
gelmek istiyordu gelene gelme diyemezsinkiNeden hergün sizdeydi...
Kanka mıydınız?
Yada size yardıma mı geliyor?
Abiniz zorla mı getiriyor?
daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama ben gerçekten karışmam öyle bi tip değilimYazdıklarınızda eksikleri var. Kimse kimseyi durduk yere engelleyip , evliliği hakkında ileri geri konuşmaz. Abinizle yaşadığı problemlerde sizin de parmağınız var gibi. Onların evliliğine müdahale etmişsniz de o da " o önce kendi sorunlu evliliğiyle ilgilensin" babında sizin konunuzu açmış gibi.
nie engellemis ki. sallaMerhaba hanımlar benim de şöyle bir sorunum var abim ve eşi iki ay önce baya büyük tartıştılar eşi kafa dinlemek için annesi gile gitti ve benim hakkımda olmayan bir şeyler anlatmış sözde bende eşimle anlaşamıyormuşum ailemin zoruyla evli kalıyormuş eşim benle sözde halbuki böyle bişey yok bense sessiz kalmayı tercih ettim ortalik iyice karışmasın diye şimdi aralari abimle düzeldi gidip alıp geldi beni ise engelledi annesi gildeyken sizce nasıl davranayım
işte geliniyo tabiki elaleme karşıMuattap olma demek isterdim ama aile icinde olunca mutlaka bir araya geliniyo
Olabildigince mesafeli olurdum ben olsam zamani geldiginde de konuyu acip sorarim
Kimse kimseyi saf sanmasin
bende anlamadım öyle huyunda yoktur karşılık olarak bende engelliyim çocukça geliyornie engellemis ki. salla
o. zamn bir ihtimal sizin ogrendiginizi duyup hesap sormanizdan korkmus. zaten cocukca oldugunu biliyorsun sende onu bir tusla degil gozunle kullaginla engellebende anlamadım öyle huyunda yoktur karşılık olarak bende engelliyim çocukça geliyor
Aile büyüklerini önce çağırmış sabaha karşıda kovmuşValla böyle iftiracı insanlara tahammülüm yok . Bas yaygarayı bence benim üzerimden prim yapma kendini aklama diye sonra da kes muhabbeti .
Galiba öyle olması gerekiyor ama çocuklarda var elimi kolumu onlar bağlıyoro. zamn bir ihtimal sizin ogrendiginizi duyup hesap sormanizdan korkmus. zaten cocukca oldugunu biliyorsun sende onu bir tusla degil gozunle kullaginla engelle
mecbur konusursun ama meraba meraba seklinde sen niye bu durumu cok takiyorsun ki. ama sanki farkli bise varmis gibi biae geldi belki aranizi bozmak isteyenler oldu bilemeyiz. kadin deli degilse. yada tavsan. olup daga kusmediyse bise vardir altin abinizr. sorun cevapi o size verirGaliba öyle olması gerekiyor ama çocuklarda var elimi kolumu onlar bağlıyor
bende bunu anlamıyorum küçücük bi kavgada bile beni ortaya atıyor eşim bana kolye aldı abim bile dedi söyleme sakin dediAranız da bişeymi geçti neden size iftirada bulunuyor durup dururken ?
çok iyi sürekli ararız birbirimiziEğer gerçekten onların durumlarıyla bir ilgin yoksa al karşına konuş yengeni ozaman sen hayırdırya diye... abinle aran nasıl
Gelinin annesi telefon açıp konu sahibinin annesine söylediğine göre abisinin de haberi vardır bence.O zaman al abini karşına konuş. Ayrılığınızı benim üzerime yıkmaya çalıştı, bana iftira attı ve eşimle de aramı bozmaya çalıştı. Senin hatırına sustum ama bundan sonra muhattap olmam haberin olsun de.
insan bi zaman sonra bıkıyor gercektenBen olsam sakinliğimle rezil ederdim onu. Gayet sakin bir şekilde neden böyle birşey söyledin der arkama yaslanır debelenmesini izlerdim. Hiç umursamazdım. Bende gelinimizin abime atar giderini sürekli sosyal mecralarda görmekten yıldığım için onu sildim heryerden ve söyledimde bunu ona. Ağzını açıp birşey diyemedi. Gayetde iyiyiz bu şekilde. Bildiğini ve umursamadığını bilsin en güzel tepki bu.
Demekki kıskanıyor sizi uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Benzer bir konu benimde başıma geldi bekardim söylemediğim şeyleri gelip yanıma söyledi verdim yaygarayı tabi ama tabi şimdi aynısını yaşasam nasıl tepki veririm bilmiyorum. Kalbi kötü bir yenge haniminiz var Allah abinize sabır versin.bende bunu anlamıyorum küçücük bi kavgada bile beni ortaya atıyor eşim bana kolye aldı abim bile dedi söyleme sakin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?