- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Bak hala. Ya niye yuva yikmaya calisayim manyak miyim ben ? Sadece birbirimizi tanimayan iki insaniz o yuzden benim tavirlarim ona garip onun tavirlari da bana garip geliyor. Yaptigim sakalari abim kaldiriyor ama o kaldiramiyor neden cunku tanimiyoruz birbirimizi. Ona gore o bana küs değilmiş ıyiymis ama bana gore küs ve konuşmak istemiyor neden ? Birbirimizi tanımadığımız için. Ve sizde beni tanımıyorsunuz o yuzden böyle net yorumlar hoş değil. Teşekkür yinede yorumunuz için.abi olduğuna göre yani o büyük,sizin hoş geldine gitmeniz lazım
engellemekle iyi yapmış çünkü siz başka şans bırakmayan yuva bozabilecek türden davranan bir görümcesiniz maalesef
Az önce eski konunuzu okuyordum. Haksız olduğunuzu düşündüğüm için hal hatır sorup çekilin evet.
Yakınlaşmak isterse gelin adım atsın. O zamana kadar muhatap olmayın.
Aynen bende öyle düşünüyorum zaten 4 defa belki adım attım özür diledim selam verip.oper çekilirim biraz da kendi adım atması lazimson yaptillarinizdan sonra sadece merhaba diyin yeter bence.zaten gelinde sizinle konusmaz bari konuyu acip tekrar sinirlendirmeyin ortam gerilmesin
bu yorumları sizin konularınızi okuyup yapıyorum değil mi siz ne yazıyorsanız ondan bu sonuç çıkıyor ki bunu düşünen de sadece ben değilim konularda gördükBak hala. Ya niye yuva yikmaya calisayim manyak miyim ben ? Sadece birbirimizi tanimayan iki insaniz o yuzden benim tavirlarim ona garip onun tavirlari da bana garip geliyor. Yaptigim sakalari abim kaldiriyor ama o kaldiramiyor neden cunku tanimiyoruz birbirimizi. Ona gore o bana küs değilmiş ıyiymis ama bana gore küs ve konuşmak istemiyor neden ? Birbirimizi tanımadığımız için. Ve sizde beni tanımıyorsunuz o yuzden böyle net yorumlar hoş değil. Teşekkür yinede yorumunuz için.
Yinede bu beni tanıdığınız anlamına gelmiyor. Bende sizin hakkınızda o zaman yazdiginiz konulara bakarak kesin yargilar kurayim öylesin böylesin diye olur mu ? Olmaz bence.bu yorumları sizin konularınızi okuyup yapıyorum değil mi siz ne yazıyorsanız ondan bu sonuç çıkıyor ki bunu düşünen de sadece ben değilim konularda gördük
Inşallah bakalım:)Bu sayede buzları eritmiş olursunuz inşallah.
az çok olur bence.insan kendini belli ediyor sanalda da olsa.Yinede bu beni tanıdığınız anlamına gelmiyor. Bende sizin hakkınızda o zaman yazdiginiz konulara bakarak kesin yargilar kurayim öylesin böylesin diye olur mu ? Olmaz bence.
2 yaş ama evet dogruEski konularınızı bilmiyorum , ancak abiniz yani sizden büyük yakışık olan sizin gitmeniz olacaktır.
az çok olur bence.insan kendini belli ediyor sanalda da olsa.
iyi günler
Aynen. Eski konuları da açmak istemiyorum inşallah güzel geçer
Olsun benim de görümcem var gerçi kardeşim gibidir hiç öyle gelin gidin aramam ama abisiyle yani eşimle arasında 3 yaş var onlar gelir. Üstelik ben görümcemle aynı yaştayım2 yaş ama evet dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?