Abim ve gelin buraya geliyor

ev kalabalıksa dışarıda görüşün bir plan yapın mesela, şurada yemek yiyelim mi gibisinden davet edin, kabul ederlerse görüşürsünüz.
ben konularınızda hiç büyütülecek bir şey göremiyorum da insanlar farklı farklılar elbette, bana normal gelen diğerine sert gelebiliyor.
kimse kimseyle anlaşmak görüşmek zorunda da değil. siz kardeşinizle normal ilişkinize devam edin, onlar mesafe koymak istiyorlarsa da üstelemeyin.

aaa

konu sahibi o muymuş

o zaman abinin eşinin konu sahibinin evine gelmemesi çok olağanmış

aaa

konu sahibi o muymuş

o zaman abinin eşinin konu sahibinin evine gelmemesi çok olağanmış

valla ne olmuş, ben o fotoğraf konusunu hiç anlamadım.

genel olarak konu sahibinin gelin hanımla ilişkisinde küsülecek konuşulmayacak şeyler olmadığı kanaatindeyim.

Abinizi veya seviyorsanız gelinin yaptigi şeyleri anlayışla karsilamalisin
Bende bir girumceyim kesinlikle karışmam kardeşimin ve gelinin işine arkadaş gibi davranirim
Nisanliyken pek sevememistik birbirimizi ama şimdi herkes bizi kıskanıyor ne kadar iyi anlaşıyorlar diyor
Ve
Ben şunu çok iyi biliyorum ki kardeşim in hanımı ile kavga edersem kardeşim benim kapının önünden bile geçmez o yüzden biraz saygı ve sevgi

valla ne olmuş, ben o fotoğraf konusunu hiç anlamadım.

genel olarak konu sahibinin gelin hanımla ilişkisinde küsülecek konuşulmayacak şeyler olmadığı kanaatindeyim.

kızının suratsız fotoğrafını abisine atıp aynı X demiş

yani gelin hanıma suratsız demiş

bir de ne dedim ki ben diyordu konuda

ben çoğu konuda bir öncekini bilmeden yorum yaparım ki buradaki ilk yorumum da öyle idi

abim ve gelin diye başlık atıyorsa görüşmese de olur demiştim

ya hoş olmamış ama küsüp görüşmeyecek kadar da mevzu değil diye düşünüyorum ben.

şu noktada belki evine gitmek istemeyebilir gelin hanım ama görüştüklerinde iki sohbet etmeyecek birlikte bir yemek yemeyecek kadar da değil.

Göz ardı et butonu var ama sadece üyenin yorumlarını göremiyorsunuz, konularınıza yazmalarını engelleyemiyorsunuz.
O da olur ya insan konu açmaya cekiniyor artık hayir bizde biliyoruz hatamizi ne yaptigimizi aklimiz basimizda buna ragmen cok sert yorumlar var.

O da olur ya insan konu açmaya cekiniyor artık hayir bizde biliyoruz hatamizi ne yaptigimizi aklimiz basimizda buna ragmen cok sert yorumlar var.

ilk defa hatanı kabul ettin.
yorumlarda bu yüzden sert aslında sürekli bir savunma halindesin ama ben ne yaptım ki modundasın.

gidip hoşgeldiniz dersiniz gelinede hoş geldin deyip konuşmayın bir daha. sürekli ısrarcı görünüyorsunuz diğer türlü.

Önceki konularını bilmiyorum ancak mesafeli ve temkinli yaklaşırım. Annenin evi çok kalabalıksa ve sıkışacaklarsa halanı ya da babaanneni de siz ağırlayabilirsiniz. Ayrıca abine şaka yaparken de dikkatli ol madem eşiyle birbirinizi tam tanımıyorsunuz. İlk dönemlerde yanlış anlaşılmalara müsade etme.

Şu videoyu bi izler mısınız? Ben saçlarımı bi psikoloji bozukluğu anında kendim böyle kut kesmiştim ve abimle beni buna benzetmislerdi gulmustuk ve aynen onlar benden habrtsiz once konusuyolar bu y diye sonra bana gosteriyorlar. Bende kızımın bi fotoğrafını attım guldum bak x dedim abimde güldü ardından kızımın benimle fotosunu attım ben gülüyorum kızım yin3 durgun bunu da attım dedim bak kızım x bende sensin dedim onu da göstermiş bu sefer de evden gidicek kadar işler büyümüş iste. Beni de engelleyip sildi abimle sorunu cozunce. Onun tek isteği abimin y artık bana x ile ilgili bişey sorma atma demesiymis. Ona gore abim hep y y y y diyomus hiç karısını savunmuyormuş.

Yok daha önceki konularımda da kabul ettim ama burda tek hatalı ben değilim. Abinin yuvasını yıkmaya çalışıyosun diyenler var şımarık diyenler var nasıl sakin kalabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…