- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Aynen doğru soylicem giderkensen teklif etmemiş olma da bırak o istememiş olsun
Şımarık?
Tamam canımEvet şımarık.
Hareketleriniz ve espri anlayışınız şımarıkça geliyor çünkü. Empati kuramıyorsunuz karşınızdakiyle "aaa ben ne yaptım ki şimdi?" deme biçiminiz şımarık bir insanın karakter yapısı..
Göz ardı et butonu var ama sadece üyenin yorumlarını göremiyorsunuz, konularınıza yazmalarını engelleyemiyorsunuz.Ya samimi soyluyorum yorum yapmak icin yorum yapmayin. AyricaMune abla keske burada kisiyi engelleme gibi bi buton olsaydi. Var mi oyle birsey fc inst gibi ?
Usenmedim eski konularinizi okudum. Açtığınız su fotografli saka mevzusuna kadar gelinin tepkilerini abarti bulurken, son konunuzda gerçekten hem sizin hem de abinizin ne yapmaya çalıştığınızi anlamadim.
O veya bu sebeple, sizinle bu kadar kusken de tabii ki size gelmeyecekler. Buna takilmaniz da gereksiz. Annenizin evini cok dert ediyorsaniz, siz de halanizi misafir edin madem.
Yerinizde olsam sadece ilk geldikleri gün hosgeldiniz demeye giderim, nasilsin iyi misin dışında konusmam. Ama 1 gun de evime davet edip karsilikli yanlis anlasilmalari duzeltmeye çalışırım. Sonra da en azindan yuz yuze bakacak kivamda ayda yilda bir görüşürüm.
aaa
konu sahibi o muymuş
o zaman abinin eşinin konu sahibinin evine gelmemesi çok olağanmış
valla ne olmuş, ben o fotoğraf konusunu hiç anlamadım.
genel olarak konu sahibinin gelin hanımla ilişkisinde küsülecek konuşulmayacak şeyler olmadığı kanaatindeyim.
Göz ardı et butonu var ama sadece üyenin yorumlarını göremiyorsunuz, konularınıza yazmalarını engelleyemiyorsunuz.
Evet görüyor, bir kişiyi kim göz ardı ederse o görmez, diğerleri görür.ama göz ardı eden görmese de diğerleri görüyor değil mi
kızının suratsız fotoğrafını abisine atıp aynı X demiş
yani gelin hanıma suratsız demiş
bir de ne dedim ki ben diyordu konuda
ben çoğu konuda bir öncekini bilmeden yorum yaparım ki buradaki ilk yorumum da öyle idi
abim ve gelin diye başlık atıyorsa görüşmese de olur demiştim
O da olur ya insan konu açmaya cekiniyor artık hayir bizde biliyoruz hatamizi ne yaptigimizi aklimiz basimizda buna ragmen cok sert yorumlar var.Göz ardı et butonu var ama sadece üyenin yorumlarını göremiyorsunuz, konularınıza yazmalarını engelleyemiyorsunuz.
O da olur ya insan konu açmaya cekiniyor artık hayir bizde biliyoruz hatamizi ne yaptigimizi aklimiz basimizda buna ragmen cok sert yorumlar var.
ya hoş olmamış ama küsüp görüşmeyecek kadar da mevzu değil diye düşünüyorum ben.
şu noktada belki evine gitmek istemeyebilir gelin hanım ama görüştüklerinde iki sohbet etmeyecek birlikte bir yemek yemeyecek kadar da değil.
Yok daha önceki konularımda da kabul ettim ama burda tek hatalı ben değilim. Abinin yuvasını yıkmaya çalışıyosun diyenler var şımarık diyenler var nasıl sakin kalabilirim ?ilk defa hatanı kabul ettin.
yorumlarda bu yüzden sert aslında sürekli bir savunma halindesin ama ben ne yaptım ki modundasın.
gidip hoşgeldiniz dersiniz gelinede hoş geldin deyip konuşmayın bir daha. sürekli ısrarcı görünüyorsunuz diğer türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?