Abim ve gelin buraya geliyor

Ben hatırlıyorum konunuzu. Gidin annenize hoşgeldin diyin çok durmayın siz durdukça ortalık karıstırabilirsiniz. Evinize gelmek isterse de güzelce ağırlayın olsun bitsin.

Biraz da çekingenim hiç bişey olmamış gibi davranmak da tuhafıma gidicek
Siz mi çekingensiniz?
Hiç sanmıyorum :)
Umarım artık yengenizi rahat bırakırsınız çünkü sizinle iletişim kurmak İSTEMİYOR.
MESAFE KOYMAK İSTİYOR.
Bunu anlayın artık.

Abim ve gelin dediğinize göre baya öfkelisiniz. Eski konularınızıda biraz hatırlıyorum ve ikinizden çok abinizi hatalı buluyorum. Herşeyi gelip size yetiştiriyor ki bu asla kabul edilemez. Eminim eşine de sizin laflarınızı ama ağzından kaçırıp ama bilerek taşıyordur.Bakın sizde dinledikçe fırsat bu fırsat bilendikçe bileniyorsunuz yengenize (evet yengeniz o sizin,gelin demeniz bu durumu değiştirmiyor) haliyle bu sorunlar kaçınılmaz oluyor.
Mesafeli durun,yengenizle ilgili şaka dahil,yorumlar yapmayı bırakın artık. Abiniz çocuk değil,eşiyle sorunlarını kendi çözsün,sizi karıştırmasın.

Yani konu sahibi siz abinizle eşini boşatana kadar durmayacaksınız sanırım hiçte iyi niyetli değilsiniz abiniz neden eşini almadan gezmeye gelsin kendiniz yazmışsınız abime sordum tekmi geliceksin x demi getiriceksin yani yeni evli adam niye tek gezmeye gitsin daha sonrada biyerde abim getiriyor onuda yazmışsınız sanki abinizin evcil hayvanı onuda getiriyor beraber geliyorlar demek zor mu hayır ama yengenizi sevmiyorusunuz buda yazımınıza vuruyo sonra insanlar bunları farkedince de cımbızla laf çekmeyin tüm yazınız nefret dolu hangisini çekelim allah sizin 'geline' sabır versin inşallah

Fotograf olayinda haksizsin.. Küt sacinla eglenip gulduklerinde boyle olaylar yasanmamis aranizda, muhabbet varmis yani..
Ama olaylarin ustune kadin seninle konusmak bile istemiyorken kocasina "suratsiz" olduğunu vurgulayan bi foto atıyorsun (kendi kizinin fotosu olmasi olayi farklilastirmiyor), guluyosunuz, bozulmasi cok normal.. Suratsiz imasi onemli ordaki.. Hem seninle muhatap olmak istemedigi bu kadar ortada olan birine espri yaparak nicin yaklasmaya cabaliyorsun, niyetin iyi olabilir ama ters tepiyor iste surekli.. Bi akışına bırak artik her seyi..

Bence sizde geçmişe aşırı derecede özlem var ama artık herkesin bir ailesi var herkes kendi ailesiyle mutlu olsun sizde.zamanında abinizle çok sıkı olabilirsiniz ama artık biraz mesafe koyun yada konuşmalarınıza yengenizi katmayun bu gidişle abinizi de kendinizden soğutursynuz.Ne demek ya herşeyi abiye söylemek yada onun size söylemesi yok beni engellemiş yok böyle demiş bırakım o kadın hakkında konuşmayı herkes herkesle samimi olmak zorunda değil ama ilerde yiğeninizi görmek abinizle görüşmek istiyorsanız sessiz kalacaksınız siz böyle araya girdikçe ya abiniz sizden soğuyacak ya eşinden.benim görümcemde herşeye karışıyordu canımı sıkıyordu eşim farketti araya mesafe koydu yılda bir defa görüyor yiğenini ayda 1 de ararsa arıyor ben hiç aramıyorum herkes kendi eliyle yapar ne yaparsa.

Ya bisey soylicem. Ne guzel evlisin bi esin saglikli bi cocugun var allah bagislasin. Neden ailenle evinle sagliginla mesgul olmuyosun. Ben kocamin annesiyle ailesiyle kanli bicakliyim bi yerde denk geldikmi birbirimizi bogariz o derece. Ama ortamlarda denk geliyoruz bazen hic ne muhattap oluyorum ne suratlarina bakiyorum nasilsin falan merhaba yok yoklarmis gibi davraniyorum. Neden cunku beni seven bi esim var allaha sukur kv. Kp. Gorumce.elti. Vs bunlardan banane yaa sabaha kadar konussunlar arkamdan sabaha kadar kus kalsinlar banane. Umurumda olmaz onlar dis kapinin mandali. Ben kendime esime evime bakarim.oturur sukrederim. Yani nedir boyle seylere kafa yoruyosunuz yok gelin yok abim gercekten takinti haline gelmis artik konularinizi gordugumde off yine mi diyorum gercekten bayiyo.yani anlamiyorum tek derdiniz gelinjnizmi cocugunuzla esinizle ilgilensenize . Bak biz cocuk sahibi olamiyoruz ne dertlerimiz var. Gelin asagaya gelin yukariya ama yeter gercekten hastalik oldu yani

Hoşgeldin ‘e sizin gitmeniz gerekir

Gittiğinizde daha önce yaşanan gerginlikten dolayı özür dilemeniz gerekir, haksız olan sizsiniz.

İçten bir şekilde özür dilerseniz kabul edecektir, etmezse o zaman siz geri çekilirsiniz.

Bence tabirinizle “gelin” hanımın beklediği şey samimi bir özür o kadar... kimse durduk yere eşinin kardeşiyle kötü olmak istemez.

Bence de hal hatır sorup kenara geçin zira yeni bir aile faciasına sebep olabilirsiniz hatta mümkünse bebeğinizin bakîcısi yada bakacak birisi varsa bebeğinizide götürmeyin bir önceki konununuz geldide aklıma ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…