- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi NightStalker
-
Normalde bizde kalicaklardi ama malum gelin hanımla aramız bozuk olduğu için daha doğrusu o benimle bozuk olduğu için ( en son yine engelleyip sildi ) babamlarda kalicaklarmis. Üstelik babanem halam halamin eşi hepsi birden babamın evinde sıkış tepiş.
Aynen artık hal hatır bile sormuyorum gelinle ilgili çok uzun zaman oldu. Ya o resim konusu zamanında beni zenci küt peruk takip dans eden bi adama benzetmişlerdi üçümüz gülmüştük buna. Ama ben kendi kızımın yüzünü attığımda bak x deyip guldugumde bu o kadar büyütüldü ki haliyle bende istenmedigimi bunun bi bahane olduğunu düşündüm üstüne beni silip engelledi. Tuhaf yani bazı şeyler.simdi bende üstüne gitmiyorum ister yakın ister uzak sadece geldiğinde nasıl olucak ne yapıcaz bakalimBizde el gözüyle bakılmaz, tavır koyulmaz tarzı mesajlarınızı gördüm. Ama belli ki gelin öyle düşünmüyor.
Bende normları pek umursamam. Erkek kardeşimde olsa arada bir mesafe olmalı bazı konularda. O resim konusunda bende kızardım. Siz kızmazmışsınız ama herkes aynı şekilde düşünmüyor.
Yakın olmak istemiyorsa mesafeli olsun sohbetiniz. Anladığım kadarıyla yakın olmayı sevmeyen biri gelin kişisi.
Abinizle olan sohbetinizde gelinden bahsetmeyin, hep birlikte olunan ortamda genel konular dışında sohbet etmeyin biraz. Sular durulsun.
Hiç.. Hoşgeldin deyip insanları kendi haline bırakacaksınız.Aynen artık hal hatır bile sormuyorum gelinle ilgili çok uzun zaman oldu. Ya o resim konusu zamanında beni zenci küt peruk takip dans eden bi adama benzetmişlerdi üçümüz gülmüştük buna. Ama ben kendi kızımın yüzünü attığımda bak x deyip guldugumde bu o kadar büyütüldü ki haliyle bende istenmedigimi bunun bi bahane olduğunu düşündüm üstüne beni silip engelledi. Tuhaf yani bazı şeyler.simdi bende üstüne gitmiyorum ister yakın ister uzak sadece geldiğinde nasıl olucak ne yapıcaz bakalim
işte konu sahibinin sorunu tam olarak bu bütün konularının ortak noktası insanları yönetme isteğiMümkünse görüşmeyin
Abim ve gelin geliyor demişsiniz abim ve eşi değil
Bir de babamın evi kalabalık demişsiniz babasının evi bırakın onlar düşünsün
Hâlâ. Orda belirttim bizde kalicaklardi ama aramız bozuk olduğu için babamlarda kalıyorlar kalabalık olmasına rağmen. Istediğiniz gibi alıp cevirmeyin bence.işte konu sahibinin sorunu tam olarak bu bütün konularının ortak noktası insanları yönetme isteği
babamlar kalabalık niye bizde değil de onlar da kalacaklar dert bu bence
kadın yani gelin istemiyor o istemedikce konu sahibi ısrar ediyor
Şımarık?Sen şu abisiyle bir olup gelinle dalga geçen şımarık görümce kişisi değil misin?
Ben olsam senin evine gelsem de hiç konuşmam "abinin hatrına geldim" mesajını verirdim. Sen kendine hakim olabilecek misin ki muhatap olmayacaksın?Hadi bakalım göreceğiz cool olabilicek misin?
Aynen işin kötü yani araç yok babamın evi uzak ama alır artık bizi onların evde beklemiş olurumTabi ki siz gidin. Gelin diyecek kadar uzaksanız zaten onu düşünerek hareket etmeyin. Abiniz geliyor sonuçta
Gelmez muhtemelen ona gitmedim diye. Halbuki gitmem gereken zamanlarda da gittim beraber de kaldik 8 gun. Ama iste insanlar yanlis anlamaya müsait. Herkesin doğrusu da kendine gerçi.hal hatır sor kenara çekil abine de yatıya bekliyoruz diye teklifini yap gelmezse kendisi bilir gelin hanım
sen teklif etmemiş olma da bırak o istememiş olsunGelmez muhtemelen ona gitmedim diye. Halbuki gitmem gereken zamanlarda da gittim beraber de kaldik 8 gun. Ama iste insanlar yanlis anlamaya müsait. Herkesin doğrusu da kendine gerçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?