Abim ve gelin buraya geliyor

Bence engelle(n)digine gore senin sorunun degil.

Aynen artık hal hatır bile sormuyorum gelinle ilgili çok uzun zaman oldu. Ya o resim konusu zamanında beni zenci küt peruk takip dans eden bi adama benzetmişlerdi üçümüz gülmüştük buna. Ama ben kendi kızımın yüzünü attığımda bak x deyip guldugumde bu o kadar büyütüldü ki haliyle bende istenmedigimi bunun bi bahane olduğunu düşündüm üstüne beni silip engelledi. Tuhaf yani bazı şeyler.simdi bende üstüne gitmiyorum ister yakın ister uzak sadece geldiğinde nasıl olucak ne yapıcaz bakalim

Hiç.. Hoşgeldin deyip insanları kendi haline bırakacaksınız.

Mümkünse görüşmeyin

Abim ve gelin geliyor demişsiniz abim ve eşi değil

Bir de babamın evi kalabalık demişsiniz babasının evi bırakın onlar düşünsün
işte konu sahibinin sorunu tam olarak bu bütün konularının ortak noktası insanları yönetme isteği

babamlar kalabalık niye bizde değil de onlar da kalacaklar dert bu bence

kadın yani gelin istemiyor o istemedikce konu sahibi ısrar ediyor

Eşinin yanında tabi ki gelin de gelecek neden gelmesin ki ve eski konunuzda da tamamen haklıydı bunu defalarca herkes de söyledi. Hem yaş olarak abin büyüğün hem de sehir dışından gelenler de onlar siz gitmelisiniz ve bence de samimi olmayın iki taraf için de en hayırlısı o çünkü. Bir de haklı gibi triplere girmişsiniz nereye giderlerse giderler size ne ki??

Of bi milleti rahat bırakın Allah aşkına. Abim ve gelin ne demek? Yengeniz o sizin. Yok ev kalabalıkmış yok bilmem neymiş, yahu size ne? Aileniz düşünsün bırakın. Ayrıca sizinle görüşmek istemeyenle de görüşmeyin. Ben eltimle konuşmuyorum sadece bayramlarda mecburen yanyana geliyoruz, suratına bile bakmıyorum ki bundan sonra bayramlarda bile yanyana gelmeyeceğim.
İnsanlara yapışan cins o da. Bırakın siz de insanları. Evinize çağırmayın siz gidin. Bi merhaba o kadar. Bir daha kimsenin suratını kimseye benzetmeyin. İnsanlar evde yokken gitmeyin. Bu kadar basit işte. Yengenizi devre dışı bırakıyorsunuz farkında değilsiniz.

Usenmedim eski konularinizi okudum. Açtığınız su fotografli saka mevzusuna kadar gelinin tepkilerini abarti bulurken, son konunuzda gerçekten hem sizin hem de abinizin ne yapmaya çalıştığınızi anlamadim.
O veya bu sebeple, sizinle bu kadar kusken de tabii ki size gelmeyecekler. Buna takilmaniz da gereksiz. Annenizin evini cok dert ediyorsaniz, siz de halanizi misafir edin madem.
Yerinizde olsam sadece ilk geldikleri gün hosgeldiniz demeye giderim, nasilsin iyi misin dışında konusmam. Ama 1 gun de evime davet edip karsilikli yanlis anlasilmalari duzeltmeye çalışırım. Sonra da en azindan yuz yuze bakacak kivamda ayda yilda bir görüşürüm.

mevzuları bilmiyorum ama küsseniz, konuşmuyorsanız ve sizi engellediyse büyükler tarafından da biliniyorsa gitmenize gerek yok bence. ama kendinizde az da olsa kabahat görüyorsanız gidin bir zeytin dalı uzatın. sonra da çok samimi olmayarak devam edin gelin görümce ilişkinize. mesafe her zaman iyidir.

Sen şu abisiyle bir olup gelinle dalga geçen şımarık görümce kişisi değil misin?
Ben olsam senin evine gelsem de hiç konuşmam "abinin hatrına geldim" mesajını verirdim. Sen kendine hakim olabilecek misin ki muhatap olmayacaksın? Hadi bakalım göreceğiz cool olabilicek misin?

Hâlâ. Orda belirttim bizde kalicaklardi ama aramız bozuk olduğu için babamlarda kalıyorlar kalabalık olmasına rağmen. Istediğiniz gibi alıp cevirmeyin bence.

Şımarık?

Tabi ki siz gidin. Gelin diyecek kadar uzaksanız zaten onu düşünerek hareket etmeyin. Abiniz geliyor sonuçta

Ayyyyyyyy şimdi de neden yenge dememişim de gelin demisim bunun da açıklamasını yapayım hadi sizi kırmayayım. Normal hayatimda kıza yenge diye seslenmiyotum zaten ki hoşlanmadığım bişey ismiyle hitap ediyorum burda da çok kv kp kb gelin gorumce kullanıldığı için bende gelin diye hitap ettim ay ne ayıp ettim. Oldu mu açıklama size yeterli geldi mi yoksa daha da açık yazabilirim. Kizin adını yazamicahim için gelin dedim oldu mu başka konularımda eşi de dedim gelin de d3dim daha nraciklama mi istersiniz?

hal hatır sor kenara çekil abine de yatıya bekliyoruz diye teklifini yap gelmezse kendisi bilir gelin hanım
Gelmez muhtemelen ona gitmedim diye. Halbuki gitmem gereken zamanlarda da gittim beraber de kaldik 8 gun. Ama iste insanlar yanlis anlamaya müsait. Herkesin doğrusu da kendine gerçi.

Ya samimi soyluyorum yorum yapmak icin yorum yapmayin. Ayrica Mune abla keske burada kisiyi engelleme gibi bi buton olsaydi. Var mi oyle birsey fc inst gibi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…