- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Daha once kaldılar ve merkezdeyiz o yuzdenBabanin ansnin evi varken zaten sizde kslmasi sacma olurdu..
Size mi kaldı ?Allah aşkına görümce olarak gelinin yakasından düşün zaten anne babasının evi varken neden size gelip kalsınlar yahuu sana mı gelmesi lazım daha neler misafir olarak gelen onlar ve ağabeyiniz sizden büyük tabii ki sizin gitmeniz lazım bir zahmet ve zaten kavgalı olduğunuz sizi engelleyen görmek bile istemeyen ve istemediğiniz biriyle ilgili ne yapayım diye sormanız inanılmaz saçma. Boynuna atlayacak değilsiniz ağabeyine hoşgeldin der konuşursun o kadar yanii bir kere gidip yarım saat oturup kalksan yeter konu açmış olmak için konu açıyor nereden bir sorun çıksın diye bakıyorsunuz.
Ama gelin sizle konuşmuyormuş zaten , oeki neden sizde kalsın ki. Hakikaten bunu düşünmeniz saçma olmuş. Şimdi kendi kendinizi bende kalmadı diye doldurup geline diş biliyorsunuz , hatalısınızDaha once kaldılar ve merkezdeyiz o yuzden
Ya ben bende kalsınlar demedim zaten normalde bizde kalicaklardi şimdi babamlarda kalicaklar babalarında evi açıkçası 5 kişiyi ağırlayacak kadar müsait değil bu tabiki bei ilgilendirmiyor bu yüzden de diyorum ki kalabalık olmasına rağmen benimle arası bozuk olduğu için orada kalicaklar. Size anlatıyorum yani. Yok neden kalmadi bende vay efendim bende kalacaktı çok ayıp falan demiyorum.Ama gelin sizle konuşmuyormuş zaten , oeki neden sizde kalsın ki. Hakikaten bunu düşünmeniz saçma olmuş. Şimdi kendi kendinizi bende kalmadı diye doldurup geline diş biliyorsunuz , hatalısınız
Evet yatacak yer olmasa dahi gidecek yeri yok mecburen kayınpederinde kalacak, yani siz onun seçenek değilsiniz çünkü sizinle küsYa ben bende kalsınlar demedim zaten normalde bizde kalicaklardi şimdi babamlarda kalicaklar babalarında evi açıkçası 5 kişiyi ağırlayacak kadar müsait değil bu tabiki bei ilgilendirmiyor bu yüzden de diyorum ki kalabalık olmasına rağmen benimle arası bozuk olduğu için orada kalicaklar. Size anlatıyorum yani. Yok neden kalmadi bende vay efendim bende kalacaktı çok ayıp falan demiyorum.
Evet bende bunu diyorum bende kalmaları zaten saçma yani bunu söylememin sebebi sizin başta söylediğiniz şey gibi degilEvet yatacak yer olmasa dahi gidecek yeri yok mecburen kayınpederinde kalacak, yani siz onun seçenek değilsiniz çünkü sizinle küs
Cagirdim ama o da eşiyle gelicek benim evde müsait değil babaneme teklif edicem şimdi abimle konuştum ayın 8 i akşam 8 'de gelip ayın 13 u karı koca donucekler babannem de burda kalıcak bi süre daha. Ilk gun muhtemelen gorusemicezMadem orada ev müsait degil siz halanızı falan çağırın o zaman babanlar sahat etsinler
Yok ya artık kavga olmaz. Ben yine adım atarim ister gelir ister gelmezAbi kişisinin akılsızlığı resmen.
Karışmasa, burda olanı oraya orda olanı buraya anlatmasa ortada sorun morun kalmayacak ama kızkardeşe(görümceye) harfi harfine rapor verince ister istemez gelin kişisine diş bileniyor.
Klasik hikaye amaan.
Mümkünse görüşmeyin konu sahibi, adım da beklemeyin. Adım da atmayın. Siz hiç birşey yapmayın. Sonucu kavgaya dönecek gibi duruyor.
samimi olmayla konu açmanın ne alakası ne bağlantısı var onu anlayamadım bir ikincisi burada nasil samimi olabilirim diye sormadım yazımı okuyup anlayın 9ndan sonra yorum yapın bilmiş bilmis.Sizin diğer konularınızı da biliyorum ve sizi haksız buluyorum. Rahat bırakın artık. Merhaba merhaba bu kadar fazladan gerek yok, abinizle istediğiniz gibi görüşün ama sizin tabirle ' gelini ' bırakın.
İstemiyor işte samimi olmak hala niye ısrarla konu açıyorsunuz .
Evet siz gideceksiniz 'abinizin ' yanına. Bu kadar takmayın.
Hem gelinim hem görümce iki taraflı da olaya bakabiliyorum.
Okuduğunuzu anlamamanızdan belli neyin ne olduğu da neysesamimi olmayla konu açmanın ne alakası ne bağlantısı var onu anlayamadım bir ikincisi burada nasil samimi olabilirim diye sormadım yazımı okuyup anlayın 9ndan sonra yorum yapın bilmiş bilmis.
He he ok.Okuduğunuzu anlamamanızdan belli neyin ne olduğu da neyse
Niye millete saldırıyosunuz ? Yorum yazanlar burda sizi haksız da bulabilir fikrini yazabilir istemiyosanız konu açmayın! Allah yengenize yardım etsin valla nasıl insanlar var ya rahat bırakın abinizi eşiylesamimi olmayla konu açmanın ne alakası ne bağlantısı var onu anlayamadım bir ikincisi burada nasil samimi olabilirim diye sormadım yazımı okuyup anlayın 9ndan sonra yorum yapın bilmiş bilmis.
Niye millete saldırıyosunuz ? Yorum yazanlar burda sizi haksız da bulabilir fikrini yazabilir istemiyosanız konu açmayın! Allah yengenize yardım etsin valla nasıl insanlar var ya rahat bırakın abinizi eşiyle
Yapılan yorumlara cevap vermenin de bi adabı var değil mi?Fıkır değil bu. Fıkır belirtmenin de bi adabı bi dozu var.avukatlik yapmanıza gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?