Abim ve gelin buraya geliyor

Fıkır değil bu. Fıkır belirtmenin de bi adabı bi dozu var.avukatlik yapmanıza gerek yok

Bu yorum sizin için adabı olmayan, dozu olmayan bir yorum mu? Sadece ufak bir eleştiri gibi geldi de bana. Gerçek hayatta ne kadar zor ve geçimsiz biri olduğunuz burada anlaşılıyor işte..

Bu yorum sizin için adabı olmayan, dozu olmayan bir yorum mu? Sadece ufak bir eleştiri gibi geldi de bana. Gerçek hayatta ne kadar zor ve geçimsiz biri olduğunuz burada anlaşılıyor işte..
Aynen katılıyorum. Konu sahibi kendisi sanki yapılan olumsuz eleştirilere çok adablı yazıyor ya !

Size kendimi anlatamicam. Sıktınız. Iyi akşamlar size.

konu sahibi arkadas sen kendini cok kasıyosun biraz oluruna birak...
konu acmissin yine olay olmus
biliyosun olay olcani keske acmasaydin
kendi canıni kendin sıkıyorsun emin ol...
bak sen cok takiyosun kafana.ama bencr gelininizin umrunda bile degil...sen de tınlama artik bi relax ol...
konunu hatirliyorum senin.saka falan yapma.o yaptigin saka ancak cok sıkı fıkı olsaydiniz yapilabilirdi belki ama bu durumda hic olmamis.hosgeldin de kenara cekil ailenin diger uyeleriyle konus sohbet et.gelinle sohbet etme huzurunuz bozulmasin evin icindr zaten 4 5 gunluk gelmisler konusma sen de otur bi kac saat git kendi evine

"Bas git" diye bir yorumunu gördüm konu sahibinin. Çok adaplıyız ama, lütfen.
Sen kendi adabına bak da 4 4luk bitiymişsin gibi konuşma. Ay yeter be elinizde cımbız cümlelerimi çekip duruyosunuz baska yöne. Sizin gibiler yüzünden konu açasım gelmiyo. Goz ardi ediyorum şikayet ediyorum istediğinizi yazın şimdi.

Valla, kizinizin suratsiz fotografinii abinize gondermeniz ve yengenize benzetmeniz ve abinizin de bunu esinize soylemesi... bence siz geri cekilin kendi yuvaniza kendi esinize coxugunuza bakin

Valla, kizinizin suratsiz fotografinii abinize gondermeniz ve yengenize benzetmeniz ve abinizin de bunu esinize soylemesi... bence siz geri cekilin kendi yuvaniza kendi esinize coxugunuza bakin
Öyle yapiyorum hanımefendi. Sanki 7 24 onların tepesindeymişim gibi konusmayin yazdigim bi kac yorumu okuyun.

Hatirliyorum konularınizi.
Aman bosverin ve her ikinizinde hatasi oldugunu düşünerek sifirdan alin iliskiyi.
Ben olsam geldiklerinde bi hoşgeldin e gider her zamanki halim neuse oyke olurdum. Gidince bi aksam yemege çağırırdim.
Artik yengenizde nasil davranmak istiyorsa ona göre yol alirsiniz.

Biraz da çekingenim hiç bişey olmamış gibi davranmak da tuhafıma gidicek

Biraz da çekingenim hiç bişey olmamış gibi davranmak da tuhafıma gidicek
Son yaptiginiz foto olayi hoş degildi. Ben gelinin yerinde olsam sizle gorusmem. Yani alttan alip gönül almasi gereken sizsiniz.
Tabi onceki mevzularda gelininde gereksiz abartilari vardi. Ben foto olayina kadar hem sizi hem gelininizi hatalı buldum . kolayliklar size.
Kendinizi de çok kasmayin. Oluruna birakin.

yani diyorum ki burada linç ediyorlar seni her seferinde konu açıyorsun gelinle ilgili.hakaret yemek hoşuna mı gidiyor anlamadım birkaç gün sonra yine konu acarsin gelin geldi şöyle şöyle oldu diye yine linc ne kadar inkar etsen de sen bu kadini kiskaniyorsun kendine bile itiraf etmiyorsun bilinçaltın durtuyor ama devamlı yaptığını elestiriyorsun surekli onunla ugrasiyorsun sana diyecegim tek sey tedavi ol Allahaskina kizi rahat birak

Hala abiniz size esi hakkinda bilgi veriyormus...yok kus degilmis zartmis zurtmus peki siz niye dinliyorsunuz? Kizin o an ki hangi ruh durumunu veya hangi mimik tarzinda ses tonunda ne demek istedigini baska agizdan dinlemeyin.

Eger abiniz esi hakkinda bir kelime dahi ederse onu susturun. Hem sizin zihniniz rahat olur hem ortada karisikliklar olmaz. Bu abi sizide esine anlatiyordur...

Gelini birebir taniyin. Boyle arada biri olunca ne malum farkli anlasilmadigi herseyin.. 8 gun yanyanayken iyimissiniz...
Boyle erkekler evlenmesin bi zahmet. Sizde kardesi olarak tanimiyormusunuz onu? Iki akil verin de laf tasimayi biraksin abin madem iyi niyetliyim diyorsunuz...

aranızda ne geçti bilmiyorum ama sizin gidip hoşgeldiniz demeniz gerekir. sonuçta şehir dışından geliyorlar ve aile büyüğünün yanında kalıyorlar. bu durumda gitmezseniz ayağınıza bekliyormuş gibi olursunuz ki bu da hoş olmaz.

bir de sadece ben miyim yoksa bu başlıktaki "gelin" ifadesini rahatsız edici bulan başkası da var mı? yani evli değilim, o yüzden yarası olan gocunur diye birşey yok. ama "abim ve gelin buraya geliyor" başlığını rahatsız edici buldum. direkt olarak ötekileştirme, dışlama maksadı hissediliyor. "yengem", "abimin eşi" gibi ifadeler daha yerinde olmaz mıydı?

konu sahibi yine pufff olmuş

nasıl ki gelin istemedikce konu sahibi ısrarla etrafında rahatsızlık vermeye devam ediyor burada da açtığı her konuda tepki aldikca konu açmaya devam ediyor ilginç bir tutum

Eski konunuza baktim. Gelinin yerinde olsam sizinle yüzyüze gelmek istemezdim. Arada abiniz oldugu icin gidip hosgeldin diyebilirsiniz ya da disarida bulusabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…