- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi NightStalker
-
Sizin diğer konularınızı da biliyorum ve sizi haksız buluyorum. Rahat bırakın artık. Merhaba merhaba bu kadar fazladan gerek yok, abinizle istediğiniz gibi görüşün ama sizin tabirle ' gelini ' bırakın.
İstemiyor işte samimi olmak hala niye ısrarla konu açıyorsunuz .
Evet siz gideceksiniz 'abinizin ' yanına. Bu kadar takmayın.
Hem gelinim hem görümce iki taraflı da olaya bakabiliyorum.
Fıkır değil bu. Fıkır belirtmenin de bi adabı bi dozu var.avukatlik yapmanıza gerek yok
Aynen katılıyorum. Konu sahibi kendisi sanki yapılan olumsuz eleştirilere çok adablı yazıyor ya !Bu yorum sizin için adabı olmayan, dozu olmayan bir yorum mu? Sadece ufak bir eleştiri gibi geldi de bana. Gerçek hayatta ne kadar zor ve geçimsiz biri olduğunuz burada anlaşılıyor işte..
Size kendimi anlatamicam. Sıktınız. Iyi akşamlar size.Yapılan yorumlara cevap vermenin de bi adabı var değil mi?
Daha abinizin eşine bile gelin diye yazmıssınız burda gelip konu açtınız bi rahat bırakın insanları ya açtığınız konulardan anlasılıyor yengenizi sevemediniz anlaşamadınız tamam sevmek zorunda değilsiniz zaten abiniz sevmiş gerisine laf düşmez ki
Abinizle yengeniz geliyormuş gider bi hoşgeldin dersiniz bukadar yani nedir bu kin nefret anlamıyorum bu görümce ayaklarını
"Bas git" diye bir yorumunu gördüm konu sahibinin. Çok adaplıyız ama, lütfen.Aynen katılıyorum. Konu sahibi kendisi sanki yapılan olumsuz eleştirilere çok adablı yazıyor ya !
Sen kendi adabına bak da 4 4luk bitiymişsin gibi konuşma. Ay yeter be elinizde cımbız cümlelerimi çekip duruyosunuz baska yöne. Sizin gibiler yüzünden konu açasım gelmiyo. Goz ardi ediyorum şikayet ediyorum istediğinizi yazın şimdi."Bas git" diye bir yorumunu gördüm konu sahibinin. Çok adaplıyız ama, lütfen.
Ayy çok hoşsunuz cidden yaSize kendimi anlatamicam. Sıktınız. Iyi akşamlar size.
Öyle yapiyorum hanımefendi. Sanki 7 24 onların tepesindeymişim gibi konusmayin yazdigim bi kac yorumu okuyun.Valla, kizinizin suratsiz fotografinii abinize gondermeniz ve yengenize benzetmeniz ve abinizin de bunu esinize soylemesi... bence siz geri cekilin kendi yuvaniza kendi esinize coxugunuza bakin
Hatirliyorum konularınizi.Rica ediyorum kimseyle tartışmak istemiyorum sakin sakin cevaplar verin. Direk konuya giriyorum.
Abim geliyor eşiyle beraber 10 kasımda 4,5 gün burdalar. Normalde bizde kalicaklardi ama malum gelin hanımla aramız bozuk olduğu için daha doğrusu o benimle bozuk olduğu için ( en son yine engelleyip sildi ) babamlarda kalicaklarmis. Üstelik babanem halam halamin eşi hepsi birden babamın evinde sıkış tepiş. Neyse.
Ben gelmez saniyodum geliyor. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ne demeliyim ? Açıkçası ben selam verip hal hatır sorup köşeye çekilmeyi planlıyordum çünkü kırgınlıklarım da var ama oyle de olmaz. Siz olsanız? Ve onların mi gelince bize gelmesi lazım yoksa biz mi eşimle onların yanına yani babamların evine gidelim ?
Bunun bir çok sebebi var. Aynen öyle yapicamcidden öyle resim mi gönderdin. kadın seninle niye samimi olsun ki. evine gelse garip olurdu. meraba de sadece
Biraz da çekingenim hiç bişey olmamış gibi davranmak da tuhafıma gidicekHatirliyorum konularınizi.
Aman bosverin ve her ikinizinde hatasi oldugunu düşünerek sifirdan alin iliskiyi.
Ben olsam geldiklerinde bi hoşgeldin e gider her zamanki halim neuse oyke olurdum. Gidince bi aksam yemege çağırırdim.
Artik yengenizde nasil davranmak istiyorsa ona göre yol alirsiniz.
Adabı aşan sizsiniz haddinizi bilin.Fıkır değil bu. Fıkır belirtmenin de bi adabı bi dozu var.avukatlik yapmanıza gerek yok
Son yaptiginiz foto olayi hoş degildi. Ben gelinin yerinde olsam sizle gorusmem. Yani alttan alip gönül almasi gereken sizsiniz.Biraz da çekingenim hiç bişey olmamış gibi davranmak da tuhafıma gidicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?