• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abim ve yengem birde siz yorum yapın istedim..

yenge bir nevi el kızıyken neden bu kadar hep ben hep ben diyor anlamadım. çok egoist bir tipmiş. boş verin uzak dursun. zaten durmazsa her şeye ben ben diye koşturacak :9:

abinizden çok yüz bulmasa zaten tavırları böyle olmazdı. o yüzden abiniz de taraflı, onu da boş verin. herkes kendi hayatına baksın.

bence uzunca bir süre iki kardeşmişsiniz gibi davran yani ablan ve sen..hiç abin olmamış gibi inan olsun faydasını çok görürsün bence...sallanmadığını anlayınca daha çok kudururda abin artık ona dayanamaz gibime geliyor..

yapıyoruz zaten geçenlerde ablam annem ben kahvaltıya gittik çay içmeye gittik ablam fotolarımızı çekip faceye attı yenge hanım ben faceden silip engellediği için ablamda ekliler ordan gördüler ohhh :9:

görümcem yok ama olsada böyle yaklaşmazdım yani kim kimin kınasını yakıyorsa yaksın ben gider oynar kendi kınamı yakar evime dönerim :1:

aynen oyle..ama anlattiklarina gore sadece kina meselesi araba meselesi degil bu...dupeduz yengen seni kiskaniyor..gidip perdesini bile senden sonra degistirdiyse...

ben sirf yengem aldi diye alacagim mobilyalardan vazgectim, tevafukki aynilarini begeniyormusuz...onlar benden sonra ev kurdular..ee haliyle aklimdakini alinca bende unuttum o mobilyalari...cunku arkamdan onu kiskandigimi ya da taklit ettigimi dusunmesini istemedim...ha aynisi kiz kardesimle olsaydi alirdim..beni bilen bildigi icin...herneysede...abini doldurmus, artik maalesef kusmeler barismalar faceten surdan burda belli ediliyor...arada yegenim var demiyorsan ozur dilemesi gereken sen degilsin...kus kalmak iyi birsey degil ama abinin bu sekilde seninle yuz goz olmasi herseyi berbat etmis zaten. birak Allaha havale et.

yenge bir nevi el kızıyken neden bu kadar hep ben hep ben diyor anlamadım. çok egoist bir tipmiş. boş verin uzak dursun. zaten durmazsa her şeye ben ben diye koşturacak :9:

abinizden çok yüz bulmasa zaten tavırları böyle olmazdı. o yüzden abiniz de taraflı, onu da boş verin. herkes kendi hayatına baksın.

eşinize katılıyorum sonradan pişman olucan bişi yapma. gelini arayıp tartışıp eline iyice koz verme. olur böle şeyler barışırsınız

aslında çok pis yolarımda öhm neyse çizgimden çıkmıyım :27:

biliyomusun karşımda görürsem döverim diye korkuyorum :9: şaka bi yanada abimlemi konuşsam yengemlemi kararsız kaldım şimdi yengemle gidip konuşsam yine abimi fitlicek

canım gidip dövecek değilsin de doğru dürüst konuşursun :1:
senin amacın ne diye sorarsın
öyle arkadan konuşup doldurmakla olmuyo bu işler
böyle hesap vermek zorunda kalınca bi dahakine daha dikkatli davranmak zorunda kalır
bazı şeyleri insanların suratına vurmayınca anlamıyolar

abin de sana çok ayıp etmiş bence
arayıp ne diceksin ki
yine senden özür bekleyecek

aynen oyle..ama anlattiklarina gore sadece kina meselesi araba meselesi degil bu...dupeduz yengen seni kiskaniyor..gidip perdesini bile senden sonra degistirdiyse...

ben sirf yengem aldi diye alacagim mobilyalardan vazgectim, tevafukki aynilarini begeniyormusuz...onlar benden sonra ev kurdular..ee haliyle aklimdakini alinca bende unuttum o mobilyalari...cunku arkamdan onu kiskandigimi ya da taklit ettigimi dusunmesini istemedim...ha aynisi kiz kardesimle olsaydi alirdim..beni bilen bildigi icin...herneysede...abini doldurmus, artik maalesef kusmeler barismalar faceten surdan burda belli ediliyor...arada yegenim var demiyorsan ozur dilemesi gereken sen degilsin...kus kalmak iyi birsey degil ama abinin bu sekilde seninle yuz goz olmasi herseyi berbat etmis zaten. birak Allaha havale et.

ben çocuğu göremediğime üzülüyorum ablamın facesinden resimelrine bakıyorum :5:

canım gidip dövecek değilsin de doğru dürüst konuşursun :1:
senin amacın ne diye sorarsın
öyle arkadan konuşup doldurmakla olmuyo bu işler
böyle hesap vermek zorunda kalınca bi dahakine daha dikkatli davranmak zorunda kalır
bazı şeyleri insanların suratına vurmayınca anlamıyolar

abin de sana çok ayıp etmiş bence
arayıp ne diceksin ki
yine senden özür bekleyecek

evet ne taş kafalı insanlar var ya illa gözüne sokucaksın :1:

hey Allahım yaa bu karısının ağzının içine bakan, bir lafıyla dünyaları yakıp yıkan erkekler neden hep abiler oluyor, bizimkiler de azıcık onlardan olsaydı ya??? :ssz: benim abim de böyleydi eski sözlüsünün her dediği kanun gibi niteliğindeydi, kız annemle ve benimle bozmuştu kafayı, abimle kavga ederler annemi arayıp şimdi mutlu musunuz sizin yüzünüzden aramız açıldı, sevinin, sizin evladınız böyle böyle zaten ailesi ne ki çocuk ne olsun diye sayıp döker abim de ağzını açıp tek kelime etmez, ertasi gün hiçbişe olmamış gibi sarmaş dolaş gezerlerdi.. :50: bi kere de abimi senin kızkardeşin çok saygısız benim karşımda tırnaklarını törpüledi demişti ve böylece abim de bana küsmüştü.. :52: valla ben artık takmıyorum ne halleri varsa görsünler dedim ama abim çekecek bir ömür inşallah düşündüğüm olmaz ama sıkıntı yaşayacak olan o, böyle giderse mutlu olamazlar dedim düğünlerine giderim misafir gibi oturur kalkarım dedim sonra zaten kızın bir sürü manyaklığı ortaya çıktı neticede ayrıldılar.. her neyse senin konuna gelirsem, hiç kafanı takma arkadaşım bırak boşver bak sen kendi yuvanı kurmuşsun, artık önemli olan senin evinin huzuru mutluluğu, kendi huzurunu böyle şeyler için bozma, bırak görüşmeyiver çok da önemli değil, hele yarın öbür gün bir de evladın olursa Allah nasip ederse ondan sonra zaten hiçbişeyi görmüyor umursamıyorsun.. üzme tatlı canını sakın sakın.. :16:

bazı yerlerde yenge ilgilenir gelinle... hatta ilk gece için konuşmayı bile yenge yapar/mış.

benim yengem olmadığı için sorun olmamıştı...

abinle olan tartışmanızda sert çıkmasaydın, olanları anlatsaydın abinle küsmezdin.

hey Allahım yaa bu karısının ağzının içine bakan, bir lafıyla dünyaları yakıp yıkan erkekler neden hep abiler oluyor, bizimkiler de azıcık onlardan olsaydı ya??? :ssz: benim abim de böyleydi eski sözlüsünün her dediği kanun gibi niteliğindeydi, kız annemle ve benimle bozmuştu kafayı, abimle kavga ederler annemi arayıp şimdi mutlu musunuz sizin yüzünüzden aramız açıldı, sevinin, sizin evladınız böyle böyle zaten ailesi ne ki çocuk ne olsun diye sayıp döker abim de ağzını açıp tek kelime etmez, ertasi gün hiçbişe olmamış gibi sarmaş dolaş gezerlerdi.. :50: bi kere de abimi senin kızkardeşin çok saygısız benim karşımda tırnaklarını törpüledi demişti ve böylece abim de bana küsmüştü.. :52: valla ben artık takmıyorum ne halleri varsa görsünler dedim ama abim çekecek bir ömür inşallah düşündüğüm olmaz ama sıkıntı yaşayacak olan o, böyle giderse mutlu olamazlar dedim düğünlerine giderim misafir gibi oturur kalkarım dedim sonra zaten kızın bir sürü manyaklığı ortaya çıktı neticede ayrıldılar.. her neyse senin konuna gelirsem, hiç kafanı takma arkadaşım bırak boşver bak sen kendi yuvanı kurmuşsun, artık önemli olan senin evinin huzuru mutluluğu, kendi huzurunu böyle şeyler için bozma, bırak görüşmeyiver çok da önemli değil, hele yarın öbür gün bir de evladın olursa Allah nasip ederse ondan sonra zaten hiçbişeyi görmüyor umursamıyorsun.. üzme tatlı canını sakın sakın.. :16:

çok şükür onlar yüzünden evimde bi huzursuzluk yaşamadım eşimde boşver diye teselli etmişti teşekür ederim güzel yorumunuz için

bazı yerlerde yenge ilgilenir gelinle... hatta ilk gece için konuşmayı bile yenge yapar/mış.

abinle olan tartışmanızda sert çıkmasaydın, olanları anlatsaydın abinle küsmezdin.

bizde gelin kızla konuşmayıda kına yakmayı teyze yapar valla her yöre farklı olabilir ama abi eşi olan yenge bizde pasiftir sünnet kınası olursa abinin eşi yakar aman neyse kim neresine yakıyosa yaksın artık :19:

Selam kızlar.. düğün günü yaşadım olayı sizlerle paylaşmak istedim;

malumunuz 3 aylık evliyim düğün günü evden çıkmadan önce ablam arabada yanına kim gelecek dedi ben arkadaşım gelecek yengem kadirle(yiğenim) ilgilensin dedim bunu söylememle yengemin odanın kapısını tak diye çekip gitmesi bir oldu düğünümde hiç piste çıkmadılar özel bi fotomuz bi anımız bile yok en mutlu günümde onuda geçtim düğünümden bir hafta yada iki hafta sonra bir pazar kandildi hiç unutmuyorum abim beni aradı ve sen niçin yengeni yanına almıyorsunda elin kızını (elin kızı dedikleri 17 yıllık çocukluk arkadaşım hatta kardeşim yani) oturtuyorsun diye çıkıştı belli ki yengem doldurmuştu ama böyle birşey için abimle bütün bağlaırımızın kopacağını beni sil sen saygısızsın diyeceğini hiç ummazdım bende o anlık sinirle cevap verdim tabi siz benim hangi zor günümde yanımda oldunuzda en mutlu günümde arabanın başına kurulacaksınız dedim telefonu suratına kapattım ve o gün bugündür kandil geçti ramazan geçti bayram geçti hiç bir araya gelmedik..

yengem bir sorunuda ablamın kınasında çıkarmıştı ablamın kınasını o yakacakmış bizde adet kızın teyzesi yakar o kadar güzellikle söyledik kına öncesi büyük teyzemiz yakacak die dinlemedi ve ablamın kınasındada astı suratını oturdu uzaktan izledi..

şimdi bu yenge bizimle kafamı buluyor bizmi ona görümcelik yapıyoruz omu bize görümcelik yapıyor anlamadım :27:

Benim anlamadigim nokta iyi arkadaşım binsin demissiniz peşine niye yengem yigenime baksın demissiniz orası sacma

note3 kadinlar_klubü

Benim anlamadigim nokta iyi arkadaşım binsin demissiniz peşine niye yengem yigenime baksın demissiniz orası sacma

note3 kadinlar_klubü

ablam yengenmi binecek deyince bende arkadaşım binecek yengem çocukla ilgilensin dedim iyide demişim ohh hiçte saçma değil :1:

Dayim oldugunde annemle kustu, ufacik mesele yuzunden yengem dayimi doldurdu ayni sizin gibi bizim yuzumuze bile bakmiyodu dayim 40 yasinda kalp krizi gecirdi oldu, simdi nemi oldu anneannem olunce evini bizimkiler aldi yenilediler emekli olunca orsa oturuyolar yengemin annesi kimsesi kalmadi koyde bayramlarsa anneme geliyolar , bir iyiler bir iyiler , napsin annem cocuklarina kiyamiyor , 2 kardestiler bi abisi vardi , neye benziyo boyle

Kusura bakmayın yengenize ayıp etmişsiniz. Demek ki adetlerinizde yengenin yanına oturması var ki yakılır çünkü ağabeyinizin eşi. Siz de bunu biliyordunuz yani onun oturmasının gerektiğini gereksiz bir şekilde o çocuğuyla ilgilensin demişsiniz yani bir anlamda yanımda istemiyorum demeye getirmişsiniz ki ben de bozulurdum bunu duysam. Size biri bunu dese siz de bozulurdunuz adabıyla sorarsınız yenge yiğenim var yanıma oturabilecek misin yok oturamayacaksan arkadaşım var o oturacak dersin belki o çocuğu bırakırım anneme birine otururum diyecekti nereden biliyorsunuz kendiniz onun yerine cevap veriyorsunuz arkadaşlar ağabeyinizin hanımı bir mi yani. Arkadaşınızla salonda zaten görüşeceksiniz kandilde bile ağabeyiniz aramış sizi bayramda görüşmedik diyorsunuz insan bayramda ağabeyini arayıp bayramını kutlamaz mı ne yaşanmış olursa olsun ağabeyin evine gitmez mi çok yanlışsınız. Bizde de hep yengeler eşlik ederler.

ablam yengenmi binecek deyince bende arkadaşım binecek yengem çocukla ilgilensin dedim iyide demişim ohh hiçte saçma değil :1:

Yanına yengen mi binecek dememiş ki yanına kim binecek demiş neden lafı çarpıtıyorsunuz şimdi ilk yazdığınız ortada hem arkadaşın yengenin bineceğini nereden bilsin de öyle sorsun ki. Yiğenimle ilgilensin demek yine de onun adına cevap vermektir ve gerçekten yakışık almaz sormadan etmeden onun adına arkadaşına söylemeniz hoş mu yani zaten bu cevabınızla yengenizi sevmediğiniz ve o yüzden yanınızda istemediğiniz belli oluyor. Ağabeyinizle bile bayramda görüşmemişsiniz yazık. Gönlünü almak yerine bir de haklı gibi trip yapıyorsunuz :20:

Kusura bakmayın yengenize ayıp etmişsiniz. Demek ki adetlerinizde yengenin yanına oturması var ki yakılır çünkü ağabeyinizin eşi. Siz de bunu biliyordunuz yani onun oturmasının gerektiğini gereksiz bir şekilde o çocuğuyla ilgilensin demişsiniz yani bir anlamda yanımda istemiyorum demeye getirmişsiniz ki ben de bozulurdum bunu duysam. Size biri bunu dese siz de bozulurdunuz adabıyla sorarsınız yenge yiğenim var yanıma oturabilecek misin yok oturamayacaksan arkadaşım var o oturacak dersin belki o çocuğu bırakırım anneme birine otururum diyecekti nereden biliyorsunuz kendiniz onun yerine cevap veriyorsunuz arkadaşlar ağabeyinizin hanımı bir mi yani. Arkadaşınızla salonda zaten görüşeceksiniz kandilde bile ağabeyiniz aramış sizi bayramda görüşmedik diyorsunuz insan bayramda ağabeyini arayıp bayramını kutlamaz mı ne yaşanmış olursa olsun ağabeyin evine gitmez mi çok yanlışsınız. Bizde de hep yengeler eşlik ederler.

adetimizde yengenin oturması diye birşey yok diye söylemiştim bir önceki sayfada sadece sünnet kınası yakar bizde yenge evet yanımda istemiyorum çünkü hangi zor günümde yanımda olduda en mutlu günümde baş köşeye kurulacak yok öyle bir dünya yengemlerin çocuğu olmadığı için koruyucu aile oldular çocuğu önemsemiyor hep abim koşturuyor peşinde sabahları çocuk erken uyanıyor diye bağırmaktan bütün evi uyandırıyor kaç sabah şahit oldum onlarda kaldıklarımda belki ilgilenmesi gereken bir çocuğu vardır aklına gelirde herşeye atlamasın diye yengem çocukla ilgilensin dedim abiminde kandil günü beni aramasının nedeni kandilimi kutlamak olsaydı ağzıma *ıçmazdı birdaha beni arama sil beni demezdi kandilin mübarek olsun ama seninle sonra konuşacağız derdi

Aynen öyle benim dayımın eşi yapmıştı yardımcı olmuştu herşeyde. Maalesef konu sahibi gerçekten çok seviyesiz söyler söylüyor, yolarım, yok taş kafalı, yok çay kahve içtik face koyduk çatlamıştır bu ne yanu kesinlikle bu olayın bahane olduğunu düşünüyorum. Bunlar nasıl konuşmadır ne kadar terbiyesizce yani. Ağabeyi de bunun farkında olduğu için tavrını koymuş sevmeyebilir ama saygı göstermek zorunda yani cümlelere bakar mısınız inanılmaz kötü. Gönlünü bile almamış yengesinin. Onun adına konuşmuş sormak bile yok yanıma oturabilecek misin diye direkt kendi kararını vermiş ki ben hiçbir gelin arabasında arkadaşş görmedim hep akrabadan biri oturur genelde de yenge olur hayır tamam arkadaşı otursun da öyle diyeceğine yenge arkadaşımın oturmasını istiyorum da diyebilirdi şu sözlerinden sonra inadına öyle dediği çok açık yani ağabeye yazık bu seviyede kardeşiyle uğraştığı için.

Yanına yengen mi binecek dememiş ki yanına kim binecek demiş neden lafı çarpıtıyorsunuz şimdi ilk yazdığınız ortada hem arkadaşın yengenin bineceğini nereden bilsin de öyle sorsun ki. Yiğenimle ilgilensin demek yine de onun adına cevap vermektir ve gerçekten yakışık almaz sormadan etmeden onun adına arkadaşına söylemeniz hoş mu yani zaten bu cevabınızla yengenizi sevmediğiniz ve o yüzden yanınızda istemediğiniz belli oluyor. Ağabeyinizle bile bayramda görüşmemişsiniz yazık. Gönlünü almak yerine bir de haklı gibi trip yapıyorsunuz :20:

bana ablam soruyor yengenmi binecek diye bende çocukla ilgilensin arkadaşım binecek diyorum ablama sanırım yanlış algılıyorsunuz

Yengen: Hürrem

Abin: Süleyman

Abin gaza gelmese iyiydi ama demekki Hürrem işinde başarılı

Back
X