hey Allahım yaa bu karısının ağzının içine bakan, bir lafıyla dünyaları yakıp yıkan erkekler neden hep abiler oluyor, bizimkiler de azıcık onlardan olsaydı ya???

benim abim de böyleydi eski sözlüsünün her dediği kanun gibi niteliğindeydi, kız annemle ve benimle bozmuştu kafayı, abimle kavga ederler annemi arayıp şimdi mutlu musunuz sizin yüzünüzden aramız açıldı, sevinin, sizin evladınız böyle böyle zaten ailesi ne ki çocuk ne olsun diye sayıp döker abim de ağzını açıp tek kelime etmez, ertasi gün hiçbişe olmamış gibi sarmaş dolaş gezerlerdi..

bi kere de abimi senin kızkardeşin çok saygısız benim karşımda tırnaklarını törpüledi demişti ve böylece abim de bana küsmüştü..

valla ben artık takmıyorum ne halleri varsa görsünler dedim ama abim çekecek bir ömür inşallah düşündüğüm olmaz ama sıkıntı yaşayacak olan o, böyle giderse mutlu olamazlar dedim düğünlerine giderim misafir gibi oturur kalkarım dedim sonra zaten kızın bir sürü manyaklığı ortaya çıktı neticede ayrıldılar.. her neyse senin konuna gelirsem, hiç kafanı takma arkadaşım bırak boşver bak sen kendi yuvanı kurmuşsun, artık önemli olan senin evinin huzuru mutluluğu, kendi huzurunu böyle şeyler için bozma, bırak görüşmeyiver çok da önemli değil, hele yarın öbür gün bir de evladın olursa Allah nasip ederse ondan sonra zaten hiçbişeyi görmüyor umursamıyorsun.. üzme tatlı canını sakın sakın..