Abim ve yengem sizden nefret ediyorum!

Abin eşinin yanında olmuş, doğru olan da bu yani ben bı görümceleri anlamıyorum eşini bırakıp sizin yanınızda olacak değil ya
Abim yanımda olsun yazmadım zatem. Ama yeğenindende nefret etmesin kıskançlık yüzünden. Ve adil olsun. Ben neden o zaman yengemle annem kavga ettiğinde çoğu zaman yengemden taraf çıktım? Adil davranmak zorunda olduğum için. O zaman bende AYRIMCILIK yapıp annemdir diye onu tutabilirdim ama yapmadim. Şimdi ise onların hiçbir degeri yok onlar icin. Yengem aileye gelin gelince bırakın doğum gününde para vermeyi bayramda bile harçlık vermiyordu abim bize. 10 euro verdiği zamanda yengenin haberi olmasın derdi. Diyorumya olaylar bundan ibaret değil sadece. Çok şeyler birikti içimde. Oğlumdan nefret ediyorlar birkere sevdiklerini görmedim. Onun günahı ne? Sevilmek mi hatası? Yengem her oğlumu gördüğünde yürü bakim seni atiyorum yozgatli der. Yani bizden değilsin babanın memleketlisisin mesajını verir. Anlatacak çok şey varda sığmaz buraya

Daha ne yapabilirlerki? Her ikinci kelimeleri neden kızını çağırdın beni cagirmadin. Neden kızın ramazanda beni davet etmedi gibi saçma şeyler. Kendisi o kadar çok mesafeliki 6 aydır ne arıyor ne soruyor. Bide kendi hiç bisey yapmazken bizden ilgi bekliyor. Oğlumu ve beni kiskanmalari benim için büyük sorun. Sırf bu yüzden yüzümüze bakmıyorlar. Ve ben kıskanç insandan herşeyi beklerim.

Annem torunlari arasinda ayirim yapsa bende bozulurdum ki bozuluyorum da zaten
Benim iki cocugum arasinda ayirim yapiyor , birini hediyelere boguyor oburune daha bir igne almisligi yok , o yuzden abinizi anlayabiliyorum ama ben yuzsuzluk yapip bunu anneme soylemiyorum , icimde yasiyorum , maddi konularda konusmaya utanirim ben

Buraya böyle bir konu açtığınıza bir görümce olarak pişman edilmeye hazır olun konu sahibi :))
Neden pişman olayım. Hem görümceyim hem de gelin. Benimde görümcem evlendi gitti. Kayinvalidemler onun evini düzdü bizim zamanda düzmedi. Şimdi sırf bu yüzden kavga ve kiskanclikmi cikarayim? Yengem benden nerdeyse 20 yaş büyük ve kıskançlığı yapan da gorusmeyen ve bana derdini soylemeyende kendisi. Arkamdan konusanda kendisi. Var sayalim annem yegenimin dogum gününde harçlık vermedi tamam eyvallah. En son bayramda onlara verdi ogluma vermedi bayram harçlığı oglum daha küçük diye. Bende hiç takilmadim bile. Ama egerki onlar olsaydi yaygara kopartirlardi asıl mesele bu. Maddiyat ve ilgi istiyorlar sadece. Ama kendilerinin nasıl olduklarını unutuyorlar

Dogum gunu yapana para verip de yapmayana vermemek sacma ama bunu dile getirmek daha da sacma
Yani asıl meselede bu ve bu yüzden kavga çıkarmak. Çok çocukça.. bunlar 40 yaşına dayanmış insanlar. Misal bayramda bekar abimler,annemler yegenlerime harçlık verdiler ama oğluma küçük olduğu icin vermediler. Evli abim hiç vermedi vermez asla çünkü yengem izin vermiyor. Şimdi ben yaygarami koparayim ya???? Onlar olsa kesinlikle yaparlardı tek dertleri para para ve neden bize yoooooook

Aman yoksa yok,kendi kendilerine konussunlar hic takmayin. Abiniz madem bu fikirde onunla da gorusmek zorunlulugunuz yok. Kan baginiz var diye kimseyle zorla muhabbet edemezsiniz ya.

Aman yoksa yok,kendi kendilerine konussunlar hic takmayin. Abiniz madem bu fikirde onunla da gorusmek zorunlulugunuz yok. Kan baginiz var diye kimseyle zorla muhabbet edemezsiniz ya.
Evet zorunluluğum yok ama arkamdan o zaman ben nisazümrayi bir zamanlar çok severdim,gözümden düştü gibi konuşmaya hakkı yok. Ya bana söylesin derdini yada adımı agızlafına almasınlar. Yeter gercekten

Evet zorunluluğum yok ama arkamdan o zaman ben nisazümrayi bir zamanlar çok severdim,gözümden düştü gibi konuşmaya hakkı yok. Ya bana söylesin derdini yada adımı agızlafına almasınlar. Yeter gercekten
Konusabilirler ama arkanizdan. Benzer bir sorun da esimle kizkardesi arasinda var,onlar da konusup duruyorlar arkadan arkadan. Kimsenin ne konusacagina karisamayiz ki. Kendince hakli olan vardir haksiz olan vardir. Bazen yuz yuze konusulamiyor iste. Siz olgunluk gosterip duymuyormus gibi yapin ben oyle yapiyorum esimin ailesine karsi

Abin eşinin yanında olmak zorunda tabiki napsin
Bence hiç umursama kinlenme onları böyle kabul et bunlar büyük meseleler değil

Sana gelip bunu söyleyen kişi kimse o benim abim bana gelip bunu denen doğru değil deyip susturmak yerine daha çok konuşmasına izin mi verdin
Ben böyle düşünüp kinlenecegime ondan bekleyeceğime yanına gider böyle diyorlar bı sorun mu var abi derdim

Abin eşinin yanında olmak zorunda tabiki napsin
Bence hiç umursama kinlenme onları böyle kabul et bunlar büyük meseleler değil
Iyi de onlar düşman gibi bize karşı. Yengem aşırı mesafeli ama bizden hep davet bekliyor. Abim deseniz ha var ha yok. Yani çok dengesiz bir tutum içerisindeler. Hem mesafeliler hem de hep davet beklemek ne kadar doğru. Kendi ramazanda birkere beni evine davet etmezken,anneme neden beni nisazümra davet etmedi diyor. Saçma sapan meseleler

Desin boşver sende koy mesafe annene deki birdaha bişey derse nisazumraya şöyle beni karıştırma desin abine

Söylicem. Telefona cikmazlarsa mesaj yazicam. Ya mesafeli oluruz ve beklentisiz yada görüşmeyiz olur biter.

Tabikide abin esinin yaninda olmak zorunda yorumlari ? Neden zorunda ? Terazi nerede hani ? Olaylari,durumlari olcup tartip bicip haklilik terazisi ?
Kadin psikopatin,siyirmanin tekiyse ve devamli ariza cikariyorsa nasil yaninda olacak ?? Hopp dur bakalim hanim bi kendine gel burda yanlissin,annem hakli demeyecek mi ? Herkes kendini yengenin yerine koyuyor masallah :) Ne kadar da objektif :)

İyi de 1 kere davet edilir. Onlar gelir sonra sıra onlara geçer. Anneniz bence size yengenizle her konuşmasını anlatmasın. Anladığım kadarıyla yengeniz ile zaten arası kötü. Yani iyi bir şey konusmayacaklari ortada. Sinir bozmaktan öteye gitmeyecek şeyleri size anlatıp canınızı boş yere sıkmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…