Hay ağzınıza sağlik. Bende gelinim ama haksiz oldugum zamanlar eşim bana dur demesini biliyor ki iyikide öyle yapiyor. O zaman annemle yengem kavga ettiklerinde hep Annemi tutmaliydim burdaki üyelere göre ama öyle yapmadim adaletli davranmak istedigim icin. Ama malesef herkes sizin gibi dusunmuyor..Tabikide abin esinin yaninda olmak zorunda yorumlari ? Neden zorunda ? Terazi nerede hani ? Olaylari,durumlari olcup tartip bicip haklilik terazisi ?
Kadin psikopatin,siyirmanin tekiyse ve devamli ariza cikariyorsa nasil yaninda olacak ?? Hopp dur bakalim hanim bi kendine gel burda yanlissin,annem hakli demeyecek mi ? Herkes kendini yengenin yerine koyuyor masallah :) Ne kadar da objektif :)
Belki de adam karısının ne olduğunu bildiğinden huzursuzluk çıkmasın diye ona tamam diyor he deyip geçiyorTabikide abin esinin yaninda olmak zorunda yorumlari ? Neden zorunda ? Terazi nerede hani ? Olaylari,durumlari olcup tartip bicip haklilik terazisi ?
Kadin psikopatin,siyirmanin tekiyse ve devamli ariza cikariyorsa nasil yaninda olacak ?? Hopp dur bakalim hanim bi kendine gel burda yanlissin,annem hakli demeyecek mi ? Herkes kendini yengenin yerine koyuyor masallah :) Ne kadar da objektif :)
Belki de adam karısının ne olduğunu bildiğinden huzursuzluk çıkmasın diye ona tamam diyor he deyip geçiyor
Evinde huzurumu bozulsun bu yüzden
Anneside hatalı iki kardeşin arasını bozuyor abisinin dediğini gelip nisazumraya söylüyor
Nisazumraya hatalı dolduruşa geliyor
Abi zaten hatalı ortayı bulamıyor bari evinde huzuru olsun onlar zaten kardeş bugün küser yarın barisir
Abim yanımda olsun yazmadım zatem. Ama yeğenindende nefret etmesin kıskançlık yüzünden. Ve adil olsun. Ben neden o zaman yengemle annem kavga ettiğinde çoğu zaman yengemden taraf çıktım? Adil davranmak zorunda olduğum için. O zaman bende AYRIMCILIK yapıp annemdir diye onu tutabilirdim ama yapmadim. Şimdi ise onların hiçbir degeri yok onlar icin. Yengem aileye gelin gelince bırakın doğum gününde para vermeyi bayramda bile harçlık vermiyordu abim bize. 10 euro verdiği zamanda yengenin haberi olmasın derdi. Diyorumya olaylar bundan ibaret değil sadece. Çok şeyler birikti içimde. Oğlumdan nefret ediyorlar birkere sevdiklerini görmedim. Onun günahı ne? Sevilmek mi hatası? Yengem her oğlumu gördüğünde yürü bakim seni atiyorum yozgatli der. Yani bizden değilsin babanın memleketlisisin mesajını verir. Anlatacak çok şey varda sığmaz buraya
Sanırım konuya göre esnek bı durum dediğiniz aslında doğru ...herkes haklı olsa ve abi eşini tutsa kesinlikle haksızlık olurdu benimde zoruma giderdi fakat burda kardesleri birbirine düşüren bı anne yenge ile araya nifak tohumları serpen bı kayınvalide varAma olur mu oyle sey.Geride kalan anne,kizkardes,baba kahrolmaz mi ?
Zaten konu sahibinin abisinde is yok.Sorun orda.O teraziyi kendi ayarlayacakti.Karisinin gonlunu hos tutayim derken anne baba kardes bu kadar ezilir mi? Ben sadece empati yapiyorum.Abim var yengem var.Bana boyle davransalar uzuntumden kahrolurdum.
Ben de yengenin ağzından konu açayım;
Hanımlar ben gurbete gelin geldim. 3 tane görümcem var. Benim onları kıskandığımı düşünüyorlar.
Geçen oğluma haksızlık yapıldı, kaynanam görümcemin kızına harçlık verirken oğluma vermedi. Eşim tepki gösterince, ne alakaysa yine ben fesat oldum. Kaynanam görümcemin çocuğuyla ilgileniyor ona bakıyor ama kıskanç, fesat yine ben oluyorum. Eşim beni ezdirmeyince , abim onun tarafında diye daha da bana kin tutuyorlar. Ne yapmalıyım, yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?