Abim

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Bir kaç saattir çok çok moralim bozuk ve kendimi sakinleştiremiyorum. Abim Hakkari’de asker bugüne kadar çok bir sorun olmuyordu, yani rahattı görevi. Şimdi 2 ayı kaldı fakat bundan sonra hep operasyona çıkacakmış. Yani bir gün operasyona gidip bir gün tatil olacakmış. Bu operasyon da da terörist kovalıyorlarmış yani tam bilmiyorum. Ama çok korkuyorum bir şey olur diye ve işin detayını da bilmediğim için çok riskli geliyor bana. Ne kadar riskli biliyor musunuz, nasıl oluyor ki tam olarak bu operasyon, bir şey olacak diye aklım çıkıyor. İnsanın başına gelince çok farklı oluyormuş ne desem nasıl sakinleştirsem kendimi bilmiyorum

Abin gibi diger ailelerde evlarlarini düsünüyor. Operasyonda olanlarda sevdiklerini düsünüyor. Hepsi birbirini kollar. Hepsi ayni davada ayni safta tek abim yok o arkadaslarini arkadaslarida onu kollar diye düsün. Hepsi canla basla görevini tamamlar. Allah im yanlarinda. Aklina hep güzel seyler getir. Güzellikle bitsin görevi insAllah. Arkadaslarinada abinede güc kuvvet diliyorum Rabbimden.

Sakınan göze çöp batar Allaha emanetler hepsi de bol bol dua edelim arkalarından benim eşim bebeğim 4 aylıkken askere gitti herkese batı çıkarken eşime ağrı doğubeyazıt çıktı ne üzüldüm ne ağladım bir bilseniz o zamanlar oralarda sürekli karakol basıyorlardı hergün arardı bir gün aramasa ölürdüm meraktan kartlı telefondan arıyordu öyle cep tel. Falanda yok elim yüreğimdeydi birgğn patladım artık dayanamıyorum dedim aklım hep sende dedi ki bana ben Allaha emanetim olacak olan batıda da olur terör olmaz da uçak düşer, askeri araba devrilir, yanlışlıkla vurulurum herşey olur olacaksam yine şehit olurum sen gönlünü ferah tut eper Rabbim ecelimi burada vermediyse yüzlerce kurşun sekse biri bana gelmez,Allah alnıma yazmadıysa yine dönüp gelirim evime sen içini ferah tut Allah bilir herşeyi bu şekilde yaşanmaz dedi ki o zaman anladım tüm kaygılar sadece insanın psikolojisini bozuyor tevekkül tek çare kardeşim, dua tek çare tüm asker kardeşlerim, polis kardeşlerime Rabbim zeval vermesin Allah sevdiklerinin yanı başından ayırmasın böyle düşünüp kötüyü çekmeyin üstünüze Allahım abinizin ayağına taş gözüne yaş dokundurmasın..

Duadan Başka çaremiz yok yigenim de Şırnaga çıktı görevi aklima geldikçe içim daralıyor Allah bütün askerlerimizin ana kuzucuklarin yardımcısı olsun tüm kötülüklerden korusun Rabbim

Benim kardesimde mumbicte kuzenlerimde hepsi bi dagda ama bu vatanda bizim bizler koruyacaz ins sag saglim kavusirsunuz bizimkiler hep orda allah hepsini korusun ben haberleri bile izleyemiyorum sehit oldugunu duyunca korkumdan ama iste dua etmekten baska yapacak biseyimiz yok . Rabbim sehitlerimizin yakinlarina sabir versın

Kaderde ne varsa o oluyor ama endişelenme Allahın izniyle kaç bin asker bu tip operasyonlara çıktı ve sağ salim döndü. Allaha dua et. İçin hafiflemediyse adak ada. Adak kesecek paran yoksa, oruç ada, o da olmazsa sadaka ver abin adına. Başkada bi şey gelmiyor elden. Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah. Tüm vatan evlatlarını korusun.

Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden, kendime geldim birazcık. Allah hepsini ama hepsini korusun, hepsi sağ salim kavuşsun sevdiklerine , dualarımızı eksik etmeyelim

Benimde abim hakkaride 6 yıldır. O kadar zorki onları beklemek. Onlardan gelecek bir haberi beklemek. Bizi 1 hafta aramadığı oluyo. Herkesin gözü telefonda oluyor. 3 4 ay dağdan birliklerine inmedikleri oluyormuş. Geçen gün 4 ay boyunca banyo yapmadık sular yok diyip damacana su alıp buz gibi suyla banyo yapmışlar. Dışarıdan çoğu kişi para aliyo mıy mıy ediyor diyolar ama onlar orada neler çekiyorlar. Hep sizin dualariniz bizi ayakta tutuyor der bu yüzden bol bol dua etmek lazım. Allah yar ve yardımcıları olsun. Allaha emanetler. Rabbim korusun onları sadece bizim abilerimizi değil hepsini. Hepsi ana kuzusu.

İnancın sağlamsa korkma, allaha sığın. Abine birşey olacaksa evinde sıcacık yatağında da olur. Ama ecel gelmediyse hiçbirşey olmaz. Duanızı edin rabbim sizlere sabır versin

Allah sağlıkla kavuştursun.
Güç kuvvet versin abinize, ve tüm askerlerimize

Rabbim bütün askerlerimizi korusun inşallah...Hayırlısı ile teskerelerini alıp ailelerinin yanina dönmeyi nasip etsin...
Ölümün ne zaman nerde nasil ne şekilde geleceği belli olmaz... Rabbim hayırlısını versin...

Benimde kardeşim Hakkari’de.
Hiç bilgi vermez bize ne oluyor ne bitiyor.
Allahım hepsini korusun.
Ana,babalarına bağışlasın.
Artık hiç şehit haberi olmasın.
Gencecik fidanlar solmasın

Şimdi abin 2 ay kadar bunları yaşayacak sonra sıcacık evine dönecek ve hayatı boyunca oraları sadece arkadaşlarıyla toplanıp geyik yaparken hatırlayacak. Sen onu bile hatırlamayacaksın.
Farklı olarak bizim hayatımız hep böyle. Eşimiz bir gidiyor 1 hafta haber alamıyoruz. 3 ay 5 ay yoklar adamların suratlarını unutuyoruz.
Demem o ki biz dua ile yaşıyoruz. Sizede burda önerilebilecek tek şey arkasından dua etmek. Allah bilir hayırlısını. Biz ne desek boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…