Abimin baskısından bıktım artık...

Anneye çok şaşırdım. Evladından dayak yiyip hala o'nu korumak nasıl bir düşünce şeklidir.
İş bulup başka şehre gitmediğiniz sürece bu böyle devam eder. Cesaret ermeniz lazım.
evet para biriktirip gidicem buradan. teşekkürler yorumlarınız için

evet gidicem buralardan. Oğlu varsa yanında bbaşka isteği olmaz annemin.

evleneceğini sanmıyorum eğer evlenirse o kıza söylerim. kızın hayatını mahvetmek istemem. Kim abimle evlenirse hayatı berbat olur cidden
Siz okuduğum bölümü sevmiyorum falan demişsiniz ama şu an elinizdeki tek şey diplomanız, şehir dışında iş ayarlayın, ev arkadaşı arayan kişiler oluyor, yetişkinler için yurtlar olabiliyor öyle yerlere bakın. Bu sırada da kpss'ye hazırlanın

24

üniversite için onların istediği bölümü okudum benim istediğimi kabul etmediler. ben sanki kukla gibi hissediyorum
18 falan sanmıştım. 24seniz ve çalışmıyorsanız bir zahmet iş bulun. Çalışıyorsanız da para biriktirmeye ve evleri ayırmaya bakın. Bu insanlar düzelmezler, yapabileceğiniz tek şey kendinizi o evden kurtarmak. Ne iş bulursanız yapın, kpss çalışın o arada para biriktirin ve başka bir şehire atanın ya da kendi evinizde bir ev bulun

evet çalışıp para biriktireceğim ve kpss için hazırlanacağım. eskiden çalışıyordum ama bazı nedenlerden dolayı çıkmıştım. yeniden bir yer bulup başlıcam

Herkes anne baba olmamasının kanıtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…