• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eşi ve çözülmeyen konular

Kusura bakmada abin biraz fazla pasif azcik agir olsun ceksin kendini haddini bildirsin sonucu me olursa olsun boyle korkuyolar tepelerine cikariyolar sonra ah vah. Ne demek ya annesini kapiya kadar getiripte karisinin lafiyla eve almadan geri birakmak ne kadar pasif ezik davraniyo erkek dedigin gercwkten zorla olsa yine yapmak ister 4 aydir yaa hayret zorlamadan kastim dayak kufur degil yani ama surekli temasta bulunmaya calisir bence abin once kendine ceki duzen versin aile yonetmeyi igretsin demekki kadin sert erkek seviyo bide sert erkek olsun bakalim her dedigine he demesin falan yanlis biseyde tersleesin suratsiz bi adam olsun bakalim o zaman napiyo bazi kadinlar adam ustune dustukce simarir dahada ezerrr kendini ceksin geri abinde .

Bildiğim kadarıyla cinsellik boşanma sebebi bir tarafın diğerinden çok daha fazla istemesi, değişik karşı tarafın kabul etmediği fantezileri olması ya da hiç istememesi. Bir şekilde kandırarak götürmesi lazım terapiste, Allah korusun ilerde zorladı beni, değişik fantezileri vardı diye kendi dava açarsa olan abinize olur bence uzatmadan bir çözüm bulmanız lazım. Abin yine de bu arada bir avukattan yardım alabilir çünkü işler ters giderse bu formalite evliliği gibi gözüken durumda gelin haksız kazanç sağlayacak herşey abinizin anlattığı gibiyse, eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım. Evet herşey cinsellik değil ama sebepsiz red yemek ve hiç olmaması pek normal değil. Ama şunu da atlamamak lazım, her zaman anlatan haklıdır siz nasıl abinize haklı diyorsanız kızın ailesi de kızı destekleyip gaza getiriyor. Çok değişik şeyler çıkabilir bu olayın altından, belki de kız tecavüz maduru bile olabilir o yüzden hassas davranmak lazım..

Abiniz olayları tek yönlü anlatıyor gibime geldi benim de.İlk gece kıza kötü davrandı belki de kızı korkuttu tiksindirdi gelin de tecrübesizse iyice soğumuş nefret etmiş olabilir uzak durması belki de ondandır.Kız tamamen cinselliği
yok sayıyor baksanıza bebeği bile ilişki olmadan yapalım demiş nasıl olacaksa artık.Öyle bi' tiksinmiş ve soğumuş.İnsan abisine konduramaz ama bazı erkekler gerçekten dışardan göründükleri gibi olmuyor yatak odasında.O yüzden gelini tamamen suçlu bulmadım.Ayrıca bence de mahrem şeyler anlatılmamalı.Sadece cinsellik değil evin her alanı mahremdir.

Hala icimden bosan demek gecmiyor diyorsunuz ya pes. O evlilik hic yapilmamasi gerekirken sizlerin sayesinde yanlis bir adim atmislar. Bari ortada cocuk yokken karismayin da bosansinlar. Boyle evlilik mi olur? Yarin cocuk olduktan sonra daha mi iyi olacak her sey. Her iki tarafin da selametinicin bosanmak en iyisi.

Kızlar nerden başlasam bilmem şu saat oldu gözüme uyku girmiyor abimib anlatıklarınndan dolayı abim evleneli 4 ay oldu ve eşi ile ilk günden beri kavgaa ediyorlar. Nişanlı iken çok sıkıntılı idiler hep evlenince geçer dedik aah demez olaydık düğüne 1 hafta kala nişan atılıyordu abime git konuş anlaş dedik anlaştı ayrılmadılar ah keşke ayrılsalarmış. Nişanlı ikrn abimle tek muhabbeti altın ev para mobilya oldu. Ne istedi ise yaptık tek oğlan diye heveslenip.Sorun şu ki nişanlılıktaki problemleri öne sürerek ilk zamanlar abimle birlikte olmamış 4 aydır yanına yaklaştırıyormuş abimi ve abime 40 günlük evli iken erkek olaydın da zorla yapaydın demiş abim sinir krizi geçirmiş bizim hiç haberimiz yok. İlk zamanlar annemler yeni evliler diyerekden sürekli gidip gelmek istemediler onu sorun yapmış senin ailen beni istemiyor senin ailen şöyle böyle diyerekten neyse bizimkiler bu sefer yakın durdu gidip geldi geçen annem dişinden ameliyat olmuş abimde demiş annnemi getirim bize çorba yap kalsın evde tek kalmasın telefonda abime ben senin ailenin hizmetçisi miyim demiş. Biz evine gidiyoruz bize çok güzel davranıyor ama arkamızdan abimle kavga ediyor. Abim gece olunca dokununca dokunma bana diye bagırıyormuş dün gece abimi yataktan kovmuş sen kimsin diye şoktayım. Biz ailecek abim mutlu olsun diye sustuk bugune kadar alttan aldık görmezden geldik ne yapacagımı şaşırdım abimin psikolojisi bozulmuş iyice annemi babamı üzmek istemediği için sorunları hep alttsn almış bugun bana ben napım bacım dedi ne diyecem bilemedim. Ne demeliyim içimden boşan gitsin demek geçiyor ama diyemiyorum of.
O nasil abiymiste sana özelini anlatmis. Ve anlatıyor. O boyle yaptikca size anlattikca kiz dahada uzaklaacak ondan. Hic cekilcek adam degil. Ayip birsey.

Bazı insanların beyni sadece belden aşağısına çalıştığı için asıl meseleyi kaçırmışlar... Konu sahibinin abisi mutsuz.. Ve kardeşinden yardım istiyor.. Çok açık değil mi sizce? Ama fesat olan, içi pis olan aaaaa bunu abin sana nasıl anlatır der... Ulan adam pozisyon mu vermiş napmış? Eşim beni istemiyor.. Yanına almıyor... Adam olsaydın da zorla yapsaydın diyen aşağılık bir mahluk var ortada.. Ama sizz aaaaa abin sana bunu nasıl anlatır? Anlatacak tabi.. Ama iyi ki sizin gibi örümcek bir beyni olan kardeşi yok da şanslı.. Yettiniz artık be.. Ahlak bekçisi siZsiniz toplumda... Abi kardeş onlar.. Sizin gibi insnalar yüzünden ota boka mana yükleyen doldu etrafta ya.. Abi candır.. Kardeş diper yarısıdır.. Ama siz sapık olarak görebilirsiniz ahlak bekçileri sizi be..! Öffffff yeter.. Her konuda böööyle bir iki tırt çıkmasa olmaz... Çok sinirlendim.. Vallahi.. Ban man razıyım yani o derece.. Nedir bu toplumun sizin fesatlıklarınızdan çektiği.. Öffff.. Yürüyün gidin ya..

hayatda hıc bır zaman hıc bır sorun tek taraflı olmaz
bır evlılıkte sorun varsa her zaman ıkı tarafta da vardır bır yanlıs
kımse durup durdugu yerde arıza cıkarmaz

abın tek yonlu anlatıyor ... onda da var hata. gıt bırde kızı dınle bakalım madem bukadar ısın ıcıne gırdın.

Gercekten kadın kadının en buyuk dusmani..daha gelini dinlemeden 3.agizdan anlatan bir gorumce var ortada..neler demissiniz asagilik pislik bilmem ne yaziklar olsun ne diyeyim..eşim eger ailesine bu denli yatak odami anlatsa ben de asla birlikte olmam onla hep aklima gelir ve bilenirim abin gercekten tuhafmis Allah basa vermesin boylesini..sen de bi garipsin annen olmasa coktan bosatacaktin belki onlari birak kendileri halletmeye calissinlar haydar dumen misin sen de abin yememis icmemis kosarak gelip sana anlatmis?? Icinizden tek normal olan annen ama yine diyorum gelinin bekaretinden bile suphe edenlere olayi birde ondan dinlemek lazim..abin adam olsun once herseyi size anlatmasin ve zirp pirt ailesiyle yuzgoz etmesin eşini,ben mesela mesafeyi severim belki o da benim gibidir

ıcınızde tek normal olan o aılede
''annen''
neysekı annen gıbı bır kadın var saolsun duzgun ınsanmıs cekıp cevırır bu mevzuyu
bence az sen karısma otur oturdugun yerde

abı kardesıne yatak odası sorununu anlatabılır normal dıyenlere ayrıca sasırdım
ben vajınısmustum baya ılıskıye gıremıyordum evlılıgımın 1. ayında amelıyat oldum tedavım 6 ay surdu 6 ay boyunca tedavı gordum

esım gıdıp bunu kardesıne anlatabılır yanı oylemı
abısıne gıdıp '' abı karım yanına yaklastırmıyor '' dıyebılır yanı bu normal oyle mı ?

veya

ben gıdıp abıme
abı kocamı yanıma yaklastırmıyorum desem?
vajınısmusum desem? yakısı kalırmı
oda bana erkek olan halleder mı desın hatta ! malum medenı olmalıyız sızce abı kardes bunları konusabılmelı ya hani...
pes yanı sızde degısıksınız

konusacak cok konu var sevısıp sevısemedıgımı abımın bılmesıne gerek yok !

tovbe est.

abı kardesıne yatak odası sorununu anlatabılır normal dıyenlere ayrıca sasırdım
ben vajınısmustum baya ılıskıye gıremıyordum evlılıgımın 1. ayında amelıyat oldum tedavım 6 ay surdu 6 ay boyunca tedavı gordum

esım gıdıp bunu kardesıne anlatabılır yanı oylemı
abısıne gıdıp '' abı karım yanına yaklastırmıyor '' dıyebılır yanı bu normal oyle mı ?

veya

ben gıdıp abıme
abı kocamı yanıma yaklastırmıyorum desem?
vajınısmusum desem? yakısı kalırmı
oda bana erkek olan halleder mı desın hatta ! malum medenı olmalıyız sızce abı kardes bunları konusabılmelı ya hani...
pes yanı sızde degısıksınız

konusacak cok konu var sevısıp sevısemedıgımı abımın bılmesıne gerek yok !

tovbe est.
Ben de vajinismustum çok zordur bilirim.. Kadın vajinismus ise yanına almıyorsa tamam.. Ama adam olsaydın da yapsaydın demesi normal mi? Adam bunu kardeşine sevişmiyor benimle dememiş ki.. Gayet normal bir şekilde bana yaklaşmıyor yanın almıyor demiş.. Ve bu evlilkte büyük sorun.. Gelmiş kardeşiyle dertleşmiş.. Ben bunu böyle anladım.. İki kardeş dertleşiyor sadece.. Ama yatak odasını alenen anlattığını sanmıyorum..

Ben şimdi abime abi bana bunları anlatma git eşinle çöz çözemiyorsan içine at gençliğin çürüsün mü diyeyim
abım bana esını cekıstırmeye kalktı bır kere
onda kendısıne karı koca arasındakı mevzulara ben karısmam sız kendı aranızda halledersınız yarın barısırsınız ben duyduklarımı unutmam ... 50 yıllık evlılıkler nasıl suruyor bır otur dusun cok sıkısırsan babamdan akıl al dedım.

ondan sonra bır daha asla benı o tarz bırseyın ıcıne cekemedı.

sızın yapmanız gereken bu

dıyeceksınkı kardesıne
aranızdakı ozel sorunlar sıze aıttır oncelıkle bununla sız basa cıkmalısınız cıkamıyorsanız aıle terapıstı dolu heryerde. kabul etmıyorsa esınle konusmalısın boyle devam edemıyorum dıye. sana ancak bukadar yardım edebılırım. ıyı olur allahtan kotu olur kuldan. en ıyı sız bırbırınızı bılırsınız evlılıgınız sızın ozelınız ... ama sunu yaparsan aramız duzelır ıyı oluruz dedıgın bırsey varsa yapar destek olurum demelısın

burda bik bik gelını tek taraflı dınleyıp dıbıne kadar cekıstırmek yerıne . tek oglan tek erkek dıye en ıyı sekılde evlendırdık sımdı mutsuz seklınde ıc dokmeler yerıne bunu yapabılırsınız

Ben de vajinismustum çok zordur bilirim.. Kadın vajinismus ise yanına almıyorsa tamam.. Ama adam olsaydın da yapsaydın demesi normal mi? Adam bunu kardeşine sevişmiyor benimle dememiş ki.. Gayet normal bir şekilde bana yaklaşmıyor yanın almıyor demiş.. Ve bu evlilkte büyük sorun.. Gelmiş kardeşiyle dertleşmiş.. Ben bunu böyle anladım.. İki kardeş dertleşiyor sadece.. Ama yatak odasını alenen anlattığını sanmıyorum..

bastan sona konuyu okudum ve tum yorumları
gelınde abıde gorumce de normal degıl
tek normal olan kısı anne yanı kayınvalıde
gorumce hanım cıtlattıgında anne ne demıs okudunuz mu

gorumcenın abısıne demesı gereken cumleyı anne kuruyor ve gorumce hanım buna cok sasırıyor anneme şok oldum dıyor... konu sahıbı zaten burda kendını ele verıyor . ben bır gorumceyım bır gorumce olarak konu sahıbı gorumcenın ne yapmaya calıstıgını anladım. ıyı nıyetlı davranmıyor

abısının bana yaklasmıyor yanına almıyor demesı yanlıs
evlılık olması gerektıgı gıbı ılerlemıyor demesı yeterlı olurdu
evlılıkte olması gerekenler olmuyor ozel sebepler sorunlar var esımle dogru ıletısımı nasıl kurabılırım dıyebılırdı

4 aydır yaklastırmamısta o ıs olmadan cocuk yap demıste
bu nasıl bayagı bır cumle abım bana boyle dese sen benımle ne konusuyorsun ya ? derım . bırseyı demenın bı adabı var . abi konusmayı bılmıyor kı , once bır konusmayı ogrensın nerde ne nasıl soylenır onu bı ogrensınde ondan sonra karısını gelsın cekıstırsın

kac aylık evlılık yahu yenı... gorucu usulu olmus bellıkı gelın sevmıyor adamı. sevmedıgı ınsanı yaklastırmak ıstemıyordur korkuyordur vajınısmustur hersey olabılır... bırde bakıre degıldır belkı dıyenler olmus onun hıncıyla da yazdım bıraz :)

Back
X