Ben de vajinismustum çok zordur bilirim.. Kadın vajinismus ise yanına almıyorsa tamam.. Ama adam olsaydın da yapsaydın demesi normal mi? Adam bunu kardeşine sevişmiyor benimle dememiş ki.. Gayet normal bir şekilde bana yaklaşmıyor yanın almıyor demiş.. Ve bu evlilkte büyük sorun.. Gelmiş kardeşiyle dertleşmiş.. Ben bunu böyle anladım.. İki kardeş dertleşiyor sadece.. Ama yatak odasını alenen anlattığını sanmıyorum..
bastan sona konuyu okudum ve tum yorumları
gelınde abıde gorumce de normal degıl
tek normal olan kısı anne yanı kayınvalıde
gorumce hanım cıtlattıgında anne ne demıs okudunuz mu
gorumcenın abısıne demesı gereken cumleyı anne kuruyor ve gorumce hanım buna cok sasırıyor anneme şok oldum dıyor... konu sahıbı zaten burda kendını ele verıyor . ben bır gorumceyım bır gorumce olarak konu sahıbı gorumcenın ne yapmaya calıstıgını anladım. ıyı nıyetlı davranmıyor
abısının bana yaklasmıyor yanına almıyor demesı yanlıs
evlılık olması gerektıgı gıbı ılerlemıyor demesı yeterlı olurdu
evlılıkte olması gerekenler olmuyor ozel sebepler sorunlar var esımle dogru ıletısımı nasıl kurabılırım dıyebılırdı
4 aydır yaklastırmamısta o ıs olmadan cocuk yap demıste
bu nasıl bayagı bır cumle abım bana boyle dese sen benımle ne konusuyorsun ya ? derım . bırseyı demenın bı adabı var . abi konusmayı bılmıyor kı , once bır konusmayı ogrensın nerde ne nasıl soylenır onu bı ogrensınde ondan sonra karısını gelsın cekıstırsın
kac aylık evlılık yahu yenı... gorucu usulu olmus bellıkı gelın sevmıyor adamı. sevmedıgı ınsanı yaklastırmak ıstemıyordur korkuyordur vajınısmustur hersey olabılır... bırde bakıre degıldır belkı dıyenler olmus onun hıncıyla da yazdım bıraz :)