• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Barışmayacakmış cnm ya 😂 bir bakıma kurtulduk işte kaprisli gelinden. Aradım açtı ağlayıp durdu. Yani sanılanın aksine çok mutsuz. Mutsuz olduğunu öğrendiğime göre güle güle diyorum burdan geline.. Zaten eve bakmaya gittiğimizde yeni koltuklarına oturtmadığı zamandan beri sevmiyordum kendini. Oh be rahatladim
Bu ahla nasıl yaşayacaksınız?Üzülmesi daha kötü siizn için.Kizin hiç suçu yokken yuvasını yıktınız.

Barışmayacakmış cnm ya 😂 bir bakıma kurtulduk işte kaprisli gelinden. Aradım açtı ağlayıp durdu. Yani sanılanın aksine çok mutsuz. Mutsuz olduğunu öğrendiğime göre güle güle diyorum burdan geline.. Zaten eve bakmaya gittiğimizde yeni koltuklarına oturtmadığı zamandan beri sevmiyordum kendini. Oh be rahatladim
😍😍😍
Bu yazdıklarını unutma, gün gelip devran dönünce sana bişeyleri hatırlatmada yardımcı olacaklar.

Belki de konuları arkadaşım adına açmışımdır ajshdkdjdhjddj
Size ne arkadaşınızın düşük yapmasından yâda eşinin aşağılamadıysan,???Bunları yazmak istemezdim ama hakettiniz.Yuva yıkıp buna sevinmek te kötülüktür.Ustune üstlük actigin konuları inkar edip dalga geçmek ayrı bir olay.Neyse bundan sonra ki hayatinizda mutlu olabiliyorsaniz olun.

Ezik erkek olamamış bir adam, kanepe de kanepe diyen büyümemiş bir görümce fesat fitne fucur masallah hepinize.
Valla gelin gene iyiymiş kanepeye oturmamış ben olsa kapıdan içeri almam :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X