- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.743
- 158
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
Çok mutlu oldum gelin adınaMerak etmeyin kurtulduk gelinden

Umarım yeni kurbanlar bulamazsınız..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mutlu oldum gelin adınaMerak etmeyin kurtulduk gelinden
Çok mutlu oldum gelin adına
Umarım yeni kurbanlar bulamazsınız..
Sesli güldüm trajikomik ama güldürdün beniYeni kurbanımız olur musunuz nihahahabajaja
Bu ahla nasıl yaşayacaksınız?Üzülmesi daha kötü siizn için.Kizin hiç suçu yokken yuvasını yıktınız.Barışmayacakmış cnm yabir bakıma kurtulduk işte kaprisli gelinden. Aradım açtı ağlayıp durdu. Yani sanılanın aksine çok mutsuz. Mutsuz olduğunu öğrendiğime göre güle güle diyorum burdan geline.. Zaten eve bakmaya gittiğimizde yeni koltuklarına oturtmadığı zamandan beri sevmiyordum kendini. Oh be rahatladim
Barışmayacakmış cnm yabir bakıma kurtulduk işte kaprisli gelinden. Aradım açtı ağlayıp durdu. Yani sanılanın aksine çok mutsuz. Mutsuz olduğunu öğrendiğime göre güle güle diyorum burdan geline.. Zaten eve bakmaya gittiğimizde yeni koltuklarına oturtmadığı zamandan beri sevmiyordum kendini. Oh be rahatladim
Bel altı vurmak istemiyorum ama şuan hani büyük bir derdin var ya buna rağmen nasıl başkasının mutsuzluguyla mutlu oluyorsun?Valla ne yalan söyleyeyim ilk önce üzülmüştüm. Ama artık aşırı mutluyum
Bel altı vurmak istemiyorum ama şuan hani büyük bir derdin var ya buna rağmen nasıl başkasının mutsuzluguyla mutlu oluyorsun?
Önceki konularını hatırlatmak istemiyorum insanlık bende kalsın.Gecen ay ki konunDerdim falan yok gayet mutluyum
Önceki konularını hatırlatmak istemiyorum insanlık bende kalsın.Gecen ay ki konun
Önceki konularını hatırlatmak istemiyorum insanlık bende kalsın.Gecen ay ki konun
Kendi yikmadi abin yikti. doldurulusa gelen ezik bir abin var.Kendi yuvasını kendi yıktı. Bence daha mutlu olacak şimdiden sonrayeni evlenecegi kişinin ailesini oturtmaz yeni koltuklarına
![]()
Kendi kendini ele verdin hadi bakalim sahte hesaptan sana gule guleBelki de konuları arkadaşım adına açmışımdır ajshdkdjdhjddj
Aynen ezik olmasa biz gelinden kurtulamazdıkKendi yikmadi abin yikti. doldurulusa gelen ezik bir abin var.![]()
Kendi kendini ele verdin hadi bakalim sahte hesaptan sana gule gule![]()
Size ne arkadaşınızın düşük yapmasından yâda eşinin aşağılamadıysan,???Bunları yazmak istemezdim ama hakettiniz.Yuva yıkıp buna sevinmek te kötülüktür.Ustune üstlük actigin konuları inkar edip dalga geçmek ayrı bir olay.Neyse bundan sonra ki hayatinizda mutlu olabiliyorsaniz olun.Belki de konuları arkadaşım adına açmışımdır ajshdkdjdhjddj