- 15 Nisan 2020
- 168
- 385
- 33
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
Bence kesin sıkıntıdan açıyor bu konuları. Önceki konuyada baktım. İnsan utanır ya sorarken. Kesinlikle gerçek değil bence. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy okumaz olaydım.. bu bizim konu sahibi bunun yanında melekmiş amaaan amann.. ama ikiside kalpten fesatlıklarına yenilen cinslerden ve yengelerini kıskandıklarını itiraf etmişler.Kemancı55 ti galiba ismi
masallah siz de cok anlatmayin nazara gelmeyin.. binde degil milyonda bir boyle insan.. ama ben de anlattiginizda ailemi gordum benim annem babam boyledir. erkek kardesimin esine, gelinimize yaranamadilar bu ozveriyle. cok art niyetli bir kiz surekli yapilan iyiligi kotuye ceker. bir tane bile olay yasanmamistir aralarinda ama annem babam çok cektirmisler gibi onyargilidir bize karsi.Tam 6 senelik evliyim kayınvalidem müsait misin gelebilir miyim diye sormadan hala bize gelemez bende eşim gibi mükemmel bir insanı yetiştirdiği halde kötü hiç davranmadığım halde. Bebek olmuyor diye bankacılık kariyerimi sonlandırdım ve kayınvalidem bana emekli maaşı kartını verdi biliyor musun? Bir ihtiyacım olursa alayım kendi paramı kazanmaya alışığım diye.. he kabul etmedim ama düşünmesi bile yetti. Kayınpederime araba istiyorum baba ama peşinatım yok dedim öyle laf arasında adam bana kredi çekti araba peşinatı verdi. Bırak altınlarıma göz dikecekler de bilmem ne! Şu an şükrediyorum gerçekten Allah'a şükürler olsun kaderimi böyle bir aileye yazdığı için. Eşimin ailesi es keza beni üzecek bir şey söylese ve ben onu kafaya taksam eşim dünyayı yıkar bu kadar iyiliklerine rağmen.
Deliriyorum kıza yaşattıklarınızı okudukça !!
Sananeeeee ne açtığındanÇok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremez
Yani annen kıza iftira atmış? Karın altınları istedi diye oyle mi? Kocasıda ustune gidince evi terketmiş ve tam isabet olmuş. Ben olsam asla acmam telefonu. Youtup kanalının ismi nedir acaba? Boyle bi kadını resmen kendim tebrik etmel isterim helal olsunBildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?
Ver youtube kanalını girio alkışlayalım destekliyelimSananeeeee ne açtığından
Ver youtube kanalını girio alkışlayalım destekliyelimcok sevdim gelini
Onu yazmayayim, üstüne gidilince çok üzülmüştü, psikolojisi falan kaldırmadı, gec hastalanmisti acile goturmuslerdi. Şimdi yeniden sebep olmayayım. Pişman oldu zatenHadi ya kim bu üye çok merak ettim hasetlikte level atlamış
Bunlar gibi bir aile daha varda yazmiyimdünyanın en çirkef ailesi sizinki sanırım aklı varsa geri dönmez.
Bide şöyle düşünün; belki de kadın üzülmüyorÇok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremez
Ben :)Bunlar gibi bir aile daha varda yazmiyimsadece o gelin gibi aklima kullanamayan salak bir gelin daha var bilin o kim
O konu çok ban almıştı. Onun konusu mevsimsel gibi, kışın bizi yine konularıyla şenlendirir diye düşünüyorum.bir de sey vardi.. kocam abimin esiyle sevgili, telefon konusmalarini diledim, nasil ayiririm? o da epeydir konu acmiyor bir ara uc gune bir aciyordu. haberi olan var mi?
Siz misiniz?Bunlar gibi bir aile daha varda yazmiyimsadece o gelin gibi aklima kullanamayan salak bir gelin daha var bilin o kim
Hep yaptığı şey...Yok daha dogurmadim reis mune yine ban sapladi bana o yuzden yoktum
sizden bahsediyor sanırım :)Siz misiniz?