Abimin eşinden nefret ediyorumm bana akıl verinn

Annem yokken hizmetçi gibi kullanıyor diyorsunuz da kendinizi neden kullandırıyorsunuz? Saygı başka kendinden ödün vermek, kendini kullandırmak başkadır. Yüzünüzü yumuşak bulmuş olacak ki yapma dediğiniz halde özelini anlatıyor. Anlattığın kişi abim sonuçta, lütfen özelini anlatma rahatsız oluyorum deyin ciddi bir şekilde.

Büyuk ihtimalle beni saf ne dersem yapar diye düşündü hep. Ben kötülük olmasın diye yapabildiğimi yapıyorum ama bu iş böyle devam etmiycek işte. Kendimi kullandirtmamak için her konuda terslemem gerek sanırım

Hayır eksik olsa utanmaz onu da söylerdi zaten o ama kendisi ballandıra ballandıra anlatıyor yani öyle yaptık böyle yaptık diye
Bunu her olay için uygulayabilirsin, birisi ballandıra ballandıra ve abartarak bazı şeyleri anlatıyorsa yüzde doksanı yalandır. Yengen eksikliği kapatmak için abartarak anlatıyor. Da sana niye anlatıyor onu anlamadım
Evli değilsen kolay inanırsın diye mi acaba

Yani özel hayatlari iyi veya kötü benim bilmem gerekmez ama işte o da keşke düşünebilse bunları

İş yaptırmak istediğinde Yorgun hissediyorum, yapasım yok falan filan deyip geçiştirebilirsiniz. Siz onu uyardığınız halde hala özelini anlatıyorsa tan anlatmaya başladığında başıma bir ağrı girdi odama gidiyorum deyip terkedin ortamı. Arkanızdan gelip yüzsüz yüzsüz ne oldu derse anlatma dediğim halde anlatıyorsun artık ciddi rahatsız oluyorum deyin. Daha da anlatmaz herhalde.

Tamamm çok teşekkür ederim

Annen en sevmediğim insan modeli başkaları için çocuğunu susturan ona haksızlık edilmesini sağlayan kişi abinin mutluğunu düşünüyor ama seni kesinlikle düşünmüyor. Yengen iş yaptırmak istediğinde yapma mazaret bul istemediğin konuyu açtığında onu zayıf yerinden vur herkesin zayıf noktası vardır. Abinin kulağına kar suyu kaçır. Ve abin yanında iken yengenden onu birşeyler iste yapmak istemeğinde bak abi görüyonmu biricik kardeşini kalbini kırdı birdaha gelmem buraya de.

Annem artık bir şey demiyor ya farkında o da ne demek istiyorsan de diyor önceden istemezdi söylememi. Cok fazla fikir sahibi oldum sizin sayenizde daha da devam ederse Allah bildiği gibi yapsin onu ne diyelimm

Annem artık bir şey demiyor ya farkında o da ne demek istiyorsan de diyor önceden istemezdi söylememi. Cok fazla fikir sahibi oldum sizin sayenizde daha da devam ederse Allah bildiği gibi yapsin onu ne diyelimm
Lafını esirgeme bence baban ve abinle konuş erkekler bu konularda bazen daha anlayışlı davranıyor özellikle ikisi ile konuş hiç birşey yapmasalar bile yengenle seni fazla bir araya getirmezler.

Yengen sapık...

büyük ihtimalle biseksüel ya da lezbiyen. Uzak dur.

Bir kadın bir kadına bu kadar çok dokunup bu lafları ediyorsa normal olamaz.

Artık erkekleri bırak kadınlardan bile korkar olduk. Kimin ne olduğu belli değil.

Benim de aklıma, bu yengenin erkek akrabası falan var da, kızı mı düşünüyor ona gibi şeyler geldi. Bizzat yakınımın gençliğinde yaşadığı olay aklıma gelerek..

Benim de aklıma, bu yengenin erkek akrabası falan var da, kızı mı düşünüyor ona gibi şeyler geldi. Bizzat yakınımın gençliğinde yaşadığı olay aklıma gelerek..
Yok bu resmen kendine düşünmüş katip... Kadın bildiğin sapık...

Yakın çevremde böyle diyor sağlıklı bir insan böyle davranmaz diye düşünüyorum bende.

Sevgilim var ailemle tanıştı biliyor yani böyle bir şey düşüneceğini sanmıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…