Allah ıslah etsin valla çok manyak bir durumben biraz yılan olduğum için çok kötü şeyler geliyor aklıma o yüzden siz edepli birisiniz ortamdan ayrılmaktan başka çareniz yok
Evet çok mantıklı böyle yapmak ama çok büyük tartışma çıkarBen olsam abimin yanında: "Abi eşinin muhabbetleri sıktı artık, sizin özel hayatınızın detaylarını ben bilmek istemiyorum, ayıp oluyor" derdim. Bak bakalım bir daha ağzını açabiliyor mu? Utanmazın hakkından böyle gelinir
Kedi fare gibiyiz ben elimden geldiği kadar onunla yalniz kalmamaya çalışıyorumm kaçıyorum hemenYengen normal biri degil. Surekli dokunmasi vs.insana baska seyler dusunduruyor. Kesinlikle uzak dur.
Calciferr bir kac yerde daha rast geldim böyle faydalı konu taşınması yorumlarına. Seni Mune nin asistanı ilan ediyorummmKonunuz uygun yere taşınırsa daha çok yardımcı olurlar @Mune
Çok fazla rahatsız edici. Artik terslemem gerek doğru söylüyosunBir kere terslerseniz devamı gelmez. Sizden yaşça büyük olabilir ama yaptığı çok rahatsız edici
Öyle gerçekten düzelir mi düşünceleri diye bekledim ama yok nerdeeeeAçık açık konuşmalısın işte Bilal e anlatır gibi
Yenge senin seks hayatın beni ilgilendirmiyor , amacın ne anlayamıyorum diye kapak yapmalısın. Bunun gibi tipler malesef böyle direkt sözlerden anlarlar imadan falan anlamaz hödükler.
Onlar bizim alt katımızda oturuyolar abim yanimizdayken babamda olur genelde ama eğer dedigin gibi bir ortam olursa guzel bir fikir teşekkür ederimbir sabah uyandiginizda abinde evdeyken
naptiniz yenge 15 senedir anlata anlata bitiremediginiz cinsel hayatiniz bu gece nasıldı de.
kavga edeceksede etsinler
bu ne terbiyesizlik hayasızlık
Aynı evde yasamiyoruz Allah'tan alt katimizda oturuyolarNe diyor cinsel çok merak ettim
Aynı evi paylaşıyorsunuz sanırım
Evet kesinlikle sende yaşıycaksin diyor pişkin pişkin.bizde de muhabbeti, espirileri hep belden aşağı olan bir yenge var.gençler var böyle konuşma diye uyarılır,olsun gençlerde öğrensin der arsız arsız.
konuşmaya başladığında ses kaydı al abime göndermemi istemiyorsan bir daha böyle şeyler konuşma de
Calciferr bir kac yerde daha rast geldim böyle faydalı konu taşınması yorumlarına. Seni Mune nin asistanı ilan ediyorummm
Tartışırlar diye abim sonuçta mutluluğunu istiyoruz öyle kolay olmuyor ki söyle geçAy ben çok utanırım başkasının yanında öpmekten bile kaldı ki kocamın kardeşine cinsel hayatımızı anlatacağım ne kadar korkunç. Ben çoktan söylemiştim abime valla siz nasıl içinizde tutuyorsunuz hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?