Abimin eşinden nefret ediyorumm bana akıl verinn

Evet çok mantıklı böyle yapmak ama çok büyük tartışma çıkar

Açık açık konuşmalısın işte Bilal e anlatır gibi
Yenge senin seks hayatın beni ilgilendirmiyor , amacın ne anlayamıyorum diye kapak yapmalısın. Bunun gibi tipler malesef böyle direkt sözlerden anlarlar imadan falan anlamaz hödükler.

Ben olsam abime söylemekle tehdit ederdim.
Yine anlatmaya devam ederse de abime bir şeyler çıtlatırdım sanırım.
Belli ki utanması yok yenge hanımın.

Öyle gerçekten düzelir mi düşünceleri diye bekledim ama yok nerdeeee

bir sabah uyandiginizda abinde evdeyken
naptiniz yenge 15 senedir anlata anlata bitiremediginiz cinsel hayatiniz bu gece nasıldı de.
kavga edeceksede etsinler
bu ne terbiyesizlik hayasızlık

bizde de muhabbeti, espirileri hep belden aşağı olan bir yenge var.gençler var böyle konuşma diye uyarılır,olsun gençlerde öğrensin der arsız arsız.
konuşmaya başladığında ses kaydı al abime göndermemi istemiyorsan bir daha böyle şeyler konuşma de

Ne diyor cinsel çok merak ettim
Aynı evi paylaşıyorsunuz sanırım

bir sabah uyandiginizda abinde evdeyken
naptiniz yenge 15 senedir anlata anlata bitiremediginiz cinsel hayatiniz bu gece nasıldı de.
kavga edeceksede etsinler
bu ne terbiyesizlik hayasızlık
Onlar bizim alt katımızda oturuyolar abim yanimizdayken babamda olur genelde ama eğer dedigin gibi bir ortam olursa guzel bir fikir teşekkür ederim

Ay ben çok utanırım başkasının yanında öpmekten bile kaldı ki kocamın kardeşine cinsel hayatımızı anlatacağım ne kadar korkunç. Ben çoktan söylemiştim abime valla siz nasıl içinizde tutuyorsunuz hayret

Evet kesinlikle sende yaşıycaksin diyor pişkin pişkin.
Ses kaydi alma fikri güzel teşekkür ederimm

Tartışırlar diye abim sonuçta mutluluğunu istiyoruz öyle kolay olmuyor ki söyle geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…