Abimin eşinden nefret ediyorumm bana akıl verinn

Direk soyleyeceksin. Rahatsiz oluyorum yenge, lutfen bana anlatma diyeceksin.
Benim esimin bir kuzeni var. Bekarken arkadaslariyla bulusmak icin yalanlar uydururdu. Tabi ki gorusmek hakki, kimseye hesap vermek zorunda degil ama beni de bu yalanlada dahil ediyordu. Ben de bana anlatma, abine soylerim ben, saklayamam diyince bir daha anlatmadi. Eger uyarmana ragmen devam ederse abine anlatacagini soyle.

Benim aklım almıyor başkalarını görüyorum hani gayet ne konusacağını bilen insanlar saygılılar. Kesinlikle konuşmam gerek artık kız kardeşi var ona bu kadar özelini anlatıyor mu bilmiyorum ama bence o bile bıkmış ablasından

Benim bunları bilmeme gerek yok diyorum midem bulanıyor anlatma diyorum hani ama yok asla anlamıyor. Abime soylemekten utanıyorum açıkçası ama son çare olarak söylerim

Mümkün oldukça tek kalmamaya çalış bari annenin yanında da anlatamaz heralde

Benim bunları bilmeme gerek yok diyorum midem bulanıyor anlatma diyorum hani ama yok asla anlamıyor. Abime soylemekten utanıyorum açıkçası ama son çare olarak söylerim
Abime söylicem artık yenge bu ne ya banane sizin özelinizden insan yatak odasını anlatır mı desene ne dicek bakalım

Konunuz uygun yere taşınırsa daha çok yardımcı olurlar Mune

Mümkün oldukça tek kalmamaya çalış bari annenin yanında da anlatamaz heralde
Saçma sapan şeyler diyor annemin yanında da ama bu kadar ayıp şeyler anlatmıyor annem olmadığı zamanlarda veya ben yalnız otururken direkt başlıyor anlatmaya. Sürekli dokunuyor bana ne kadar güzel bir tenin var keşke bende böyle olsam neler neler tacize uğruyorum resmen annem sevdiğinden yapıyodur diyo ama ablam bile dokunmaz durup dururken aşırı saçma bir durumdayım

Yengen niyeti bozmus gibi :) uzak dur.

Nasıl yani
Size dokunmalar, sürekli cinsel içerikli muhabbetler. Yengenizin kafası nasıl çalışıyor böyle.

Söyleyin anlatma deyin, ben bunları dinlemek istemiyorum, sizi hayal etmemi mi istiyosun, hayır dinlemicem vs diyerek ortamdan çıkın. Susturun yani.

Kaç kere soyledim midem bulaniyor anlatma diye neden bana bunlari düşündürüyosun diyorum gülüyor. En son da bahane bulup ayrılıyorum ama kendi evimde de rahat edemiyceksem çok saçma

ben biraz yılan olduğum için çok kötü şeyler geliyor aklıma o yüzden siz edepli birisiniz ortamdan ayrılmaktan başka çareniz yok

Ben olsam abimin yanında: "Abi eşinin muhabbetleri sıktı artık, sizin özel hayatınızın detaylarını ben bilmek istemiyorum, ayıp oluyor" derdim. Bak bakalım bir daha ağzını açabiliyor mu? Utanmazın hakkından böyle gelinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…