Abimin eşinden nefret ediyorumm bana akıl verinn

Quexwoman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2020
41
28
3
Abim ve eşi 10 yıla yakındır evliler. Ve ben bu süre zarfında psikolojik olarak çok yıprandım yani beni hayattan bıktıran bir yengem var âdeta. Kadın sadece cinsel ve saçma sapan kıl tüy muhabbeti yapan biri ve bu hiç değişmedi. Yatak odasına kadar biliyorum yani anlatma duymak istemiyorum diye odama geçiyorum tekrar beni gördüğünde anlatmaya devam ediyor. Sürekli ama sürekli aklı cinsellikte. Bir dediğini elli kez diyor. Aramızda 15 yaş var ona bunları yapmaması gerektiğini söyleyemiyorum benden kaç yaş büyük kendi düşünebilir diye umuyorum hep ama asla düşünmüyor. Annem yokken beni hizmetçisiymişim gibi kullanıyor. Uzaktan biri bizim için aa görümcesini ne kadar çok seviyor der ama kimse içeri de neler olduğunu bilmiyor. Ben ailemin yanından ayrılmayı bile düşünüyorum sırf bu kadın yüzünden. Annemde her şeyi biliyor ama sırf araları bozulmasın eşi ile söz söyleyemiyoruz. Ne yapmam gerek sizce alttan almak artık beni çok yoruyor ne olursa olsun diyip lafı yapistirmalımıyımm?

Çok fazla fikir sahibi oldum hepinize teşekkür ederim. Allah herkese akıl fikir versin

Son düzenleme:
Arsıza laf işlemez canım istediğin kadar söyle anlamaz abinle konuşmaya çalışsan rahatsız olduğum konulardan bahsediyo kendisini toparlasın ben söylemeye çekiniyorum abi desen olmaz mı ?

Arsıza laf işlemez canım istediğin kadar söyle anlamaz abinle konuşmaya çalışsan rahatsız olduğum konulardan bahsediyo kendisini toparlasın ben söylemeye çekiniyorum abi desen olmaz mı ?
Çok utanırım yani nasıl söylerim ki sizin şeylerinizi anlatıyor bana diye bir de öyle şeyler anlatiyor ki abim duysa sinirlenir yani tartışabilirler. Ama son çarelerden biri de bu ya napiyimm. Teşekkür ederim cevap verdiğin için

Fazla bile dayanmissinjz ben olsan baktım duzelmiyo abime söylerim direkt yatak odanızı sürekli anlatıyor diye. Hayır böyle bi yuva siz olsanız da olmasanız da huzurlu olmaz. Yatak odasını anlatmak direkte boşanma sebebi. Çok çok çirkin. Ayrıca ahlak yoksunu insanlara yaşı yüzünden saygı falan duymayın

Ne olursa olsun ya kocasına söylesin o zaman beni ne ilgilendirir bu konular, psikolojisi bozuk ya o kadının yokluk falan değil yani sorun, ben napiyim yokluktaysa da
Onu da abine söyle, karısını bi psikoloğa götürsün.

Hayır eksik olsa utanmaz onu da söylerdi zaten o ama kendisi ballandıra ballandıra anlatıyor yani öyle yaptık böyle yaptık diye
eee yenge bana bunları niye anlatıyosun ayıp değil mi desene, kendi çocuğu var mı varsa bende evlenince ona mı anlatayım psikolojimi bozcaksın de tersle

eee yenge bana bunları niye anlatıyosun ayıp değil mi desene, kendi çocuğu var mı varsa bende evlenince ona mı anlatayım psikolojimi bozcaksın de tersle
Çocuğu yok , terslemedim bu zamana kadar hiç çünkü annem boşver tartışma çıkmasın dediği için bundan sonra böyle yapıcam artık güzel dille uyarırım olmazsa da tartışma çıksın banane teşekkür ederim düşünceni paylastigin için

Boşver sen rahatsız olacağına başkaları olsun, önce uyar devam ederse abine söyle.

Çok haklısınız ya ikisinin de 2. Evliliği mutlu olsunlar diye uğraşıyoruz ama yok yani akıllanıcak gibi değil kendi tekrar böyle konu açtığında tersliycem hâlâ da anlamazsa abimee

Sabırlı olun o gereken cezayı kendi elinden bulacak eğer ki size göz yaşı döktürdüyse
Fazlasıyla hepsini yaptıklarını çekecek
Kalbinizi temiz tutun kim ne yaparsa kötü niyet ile yanına kar kalmıyor , gerçekten adalet tecelli ediyor ,yapan cezasını misliyle buluyor , iyi niyet her olayda önemli allah herkesin kalbini biliyor sadece adalet biraz zaman alıyor insan oğlu sabırsız

Ya çok sabrettim akıllanır belki diye ama yok asla akıllanmıyor. Bilmemem gereken her şeyi biliyorum yazsam buraya şok olursunuz yani. Allah ıslah etsin ama benim de bir sabrım var. Başka şehire gitmek istiyorum kurtulmak için ama annem var onunda sinirlerini bozuyor karar verdim ben artık uyarmam gerek.

Çok ayıp ya, insan en özelini nasıl anlatır, birde görümceye kocasının kardeşine...
İnsanlarda ne ar kalmış nede saygı...
Allah kolaylık versin konu sahibi, biraz sert bir dil ile ama kırmadan onu uyarın tavrınızı koyun, baktınızki dinlemiyor annenize söyleyin o çözer...
ne münasebet ya gelinimiz gelecek durmadan bana kardeşimle yatakodasını anlatacak.. ne günlere kaldık ya koskoca kadın hadi yaşı küçük olsa cahil/ergen merak ediyor diyecem ama koskoca kadın birde ikinci evliliğimiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…