Yok kendisi toplum içinde bana söylüyor zaten abde makarna hariç hiç bir yemek yapmaz yapamaz diye gülerek. Anlıcanız gülerek lafı sokuyor bana. Yine toplum içinde hayırdır biri var mı diyor. Bunlar bnm ahlaki değerlerime zıt olan şeyler. Ama herkesin yapısı farklı tabi hep sen iyisin her dediğine aa evet olabilir çok güzel olur diyorum.sevmek zorunda degılsınız ama korumaya calıstıgınız saygıyı bozmayın aılenızın hatırı ıcın
sızın hakkında konustuklarını nerden duydunuz bırımı soyledı
arada laf tasıyan varsa onla gorusmeyı kesın bı an evvel bence ...
gelını sıze karsı dolduran bırıde olabılır hersey olabılır
yarın bıgun sen gecıcısın ben kalıcı lafını aıleye karsı sorumlulukta yuzune vurur kullanırsınız evlatlık vazıfelerını yapmadıklarında
bırakın konussun kendı kendıne
ama sız bırsey demeyın
cunku laf sahıbınde batar
Ben birine laf sokamam ki. Kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor kalbini kırarım diye. Ama o hiç umursamadan lafı çocuk gibi bilir bilmez konuşuyor.sevmeniz gerekmiyor zaten saygı duysanız yeter.
aynı ortamda bulunup devamlı diyaloğa girmek zorunda değilsiniz, ilişkilerinizi asgaride tutun.
kendinizi ezdirmenize de gerek yok, cevabını verin.
bunda uzulucek ne varkı o anda pas atYok kendisi toplum içinde bana söylüyor zaten abde makarna hariç hiç bir yemek yapmaz yapamaz diye gülerek. Anlıcanız gülerek lafı sokuyor bana. Yine toplum içinde hayırdır biri var mı diyor. Bunlar bnm ahlaki değerlerime zıt olan şeyler. Ama herkesin yapısı farklı tabi hep sen iyisin her dediğine aa evet olabilir çok güzel olur diyorum.
O 1994 doğumlu ben 1992 doğumluyum.Biraz kıskançlık var galiba. Sizle yarıştırıyor kendini, yaşı kaç acaba?
Ne yapmış olabilirim sizce ona? Gözünüzde aa evet bu görümce kesin şöyledir böyledir diosunuz ama.. Benim zayıflığımı bile aaa fesat bu ondan zayıf kalmış diyerek yüzüme vurdu toplum içinde. Abimden bile beni kıskanıyor. Abimle eskisi gibi muhabbet bile edemiyorum. Abimle resim atsam kaldırttırıyor.şimdi gelin buraya yazamış olsa nasıl bir metin çıkardı ortaya
bilmiyorum hiçbir olayın tek tarafı yoktur
Hım yaş 22, çok da küçük sayılmazO 1994 doğumlu ben 1992 doğumluyum.
Evet olabilir ama kendisi oturmak istedi. Annem babam ev alacaktı hayır anne üst katı yaptıralım dedi üstte oturmak istiyorum dedi.Hım yaş 22, çok da küçük sayılmaz
Dediğim gibi manasız bir kıskançlık olabilir. Ondan sizi toplum içinde yeriyordur.
Görümce imajı var ya hani, ön yargılı yaklaşıyor, savaş çıkmadan zırhını kuşanmış gelin hanım
Ya bir de bir ihtimal, üst katta oturmayı istemiyor olabilir belki, hani huzursuzluk çıkarıp uzaklaşmak istiyor olamaz mı ki?
Belki fikri değişmiştir.Evet olabilir ama kendisi oturmak istedi. Annem babam ev alacaktı hayır anne üst katı yaptıralım dedi üstte oturmak istiyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?