Abimin eşini bir türlü sevemiyorum

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
53
İzmir
Evet kızlar abimin eşi benden 2 yaş küçük abimde benden 3 yaş büyük. 1 yıldır evliler hiçbir şekilde ne özel hayatlarına nede yaşantılarına müdahale ederim etmedim de. Her zaman gönlünü hoş tutmaya çalışırım her zaman belirli bi seviye de konusurum ses tonum dahi olsun.. yemek yapar annem onlara da veririz yeri geldi mi pazar ihtiyaçlarını annem karşılar. Annem zaten bı kaynana gibi değildir hiç hep ılımlı yaklaşır abdestli namazlı biridir. Nişanlıyken bı kaç kez abimi doldurup bana salmıştı haksız yere gidip abimin hatrına özür dilemiştim. ondan beridir içten içe hep çekiyorum kendimi bir türlü sevemiyorum. Ben bekarım ve sürekli bnm hayatımda biri var mı bunun arayışında toplum içinde filan bunu yapıyor bazen. Aldığım hiç birseyi beğenmiyor. Ben onun evlenirken ne mobilyasına ne çeyizine bişe dedım hepsi çok güzel şen beğeniyorsan al dedım. Ama o hep böyle. Birde iki yüzünü gördüğüm günden beridir midem almıyor artık onu. Kendimi çekiyorum ve çektiğimin farkında. Ablası ile sürekli benim hiç bir iş yapmadığımı makarna hariç hiç bir yemek filam bilmediğimi, neymiş ben gidici o kalıcıymiş Bn gidince buralar hep ona kalacakmış bunu söylüyor gülerek çocuk gibi aynı her şeye bi cevabı var ve ben kafayı yiyorum içime atıyorum bana dert oluyor. Az önce yine saçma bişe oldu içimden kızdım sustum. Çok garip bi insan. Nerde nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor annesinin ağzına bakıyor çok. Abimde bunların tam tersi. Gel gelelim abim kızdığı halde bişe diyemiyor ağzına bakıyor resmen. Sevmediği özelliklerinin hepsi karısında var. Çildırcam kızlar ya üst katımızda oturuyorlar. Annemlere kızıyorum niye üste ev yaptınız diye. Artık Herşeyi gözüme batıyor dediğini duymazdan gelip gözümü kapatıyorum. Ama odama geçince sinir oluyorum ülserim tavan yapıyor . Yanı olan yine bana oluyor.

sevmek zorunda degılsınız ama korumaya calıstıgınız saygıyı bozmayın aılenızın hatırı ıcın
sızın hakkında konustuklarını nerden duydunuz bırımı soyledı
arada laf tasıyan varsa onla gorusmeyı kesın bı an evvel bence ...
gelını sıze karsı dolduran bırıde olabılır hersey olabılır

yarın bıgun sen gecıcısın ben kalıcı lafını aıleye karsı sorumlulukta yuzune vurur kullanırsınız evlatlık vazıfelerını yapmadıklarında
bırakın konussun kendı kendıne
ama sız bırsey demeyın
cunku laf sahıbınde batar

Yok kendisi toplum içinde bana söylüyor zaten abde makarna hariç hiç bir yemek yapmaz yapamaz diye gülerek. Anlıcanız gülerek lafı sokuyor bana. Yine toplum içinde hayırdır biri var mı diyor. Bunlar bnm ahlaki değerlerime zıt olan şeyler. Ama herkesin yapısı farklı tabi hep sen iyisin her dediğine aa evet olabilir çok güzel olur diyorum.

sevmeniz gerekmiyor zaten saygı duysanız yeter.
aynı ortamda bulunup devamlı diyaloğa girmek zorunda değilsiniz, ilişkilerinizi asgaride tutun.
kendinizi ezdirmenize de gerek yok, cevabını verin.
Ben birine laf sokamam ki. Kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor kalbini kırarım diye. Ama o hiç umursamadan lafı çocuk gibi bilir bilmez konuşuyor.

Sevmediginiz birisinin dusunceleri sizi neden bu kadar rahatsiz ediyor.

Abinizin esi annesinin agzina bakiyormus abinizde esinin agzina bakiyormus tabikide esinin agzina bakacak onlar mutlu huzurlu kim kimi dinlemis ne yapmis sizene.

Siz sadece sizle olan iliskisine bakin rahatsizliklarinizi belirtin bu kadar buyutmeyin olaylari icinizde.

Patavatsiz ve cahilce davranislari olmus bence ama sen cok sohbete muhabbete girmemeye calis. Alindigin kirildigin seyi de o anda yuzune karsi soyle icinde tutma sana da yazik. Abin de bir sey derse, dersin ki karin benle mesafeli olsun yeter, ondan bisey bekleyen yok.
Buarada benim de gorumcem sizin gelininiz gibidir, ben artik yuzune soyluyorum. En guzeli mumkun oldugunca az gorusmek de işte... Keske hic gormesem...

Sevmeyebilirisniz zorunda degilsiniz.
Daha az muhattap olun.aldiginiz seyleri begenmediginde fikrini sordugumu hatirlamiyorum diyin.
Aradaki siniri asmasina izin vermeyin

bunda uzulucek ne varkı o anda pas at
mesela evet annem elımı sıcak sudan soguk suya sokturmadı cunku de mesela
aman ne var sankı sen gastronomı odulumu aldın yemek yaptın da de mesela :)
annenın karnında ogrendıgını bılmıyordum de mesela

toplum ıcınde hayırdır bırımı var dıye sordugunda benım aklım oyle seylere ermez ınsanın fıkrı neyse zıkrı odur de
o anda oyle bı bozkı bıdaha sana satasamasın...

ezdırme kendını ama yuzune gozune bulastırmadan abınle aranı bozmadan.

Hatanın kralı üstte ev yapıp gelini üste oturtmalı mantığında!
Bu zihniyet oluncada tantana da bitmez sıkıntılarda,birde nerden kendinin oluyormuş oralar şimdiden mülk derdine mi düşmüş ?İlgilenmeyin ,abinizin karısıda olsa seviyeli olun mesafeli durun,Belliki saçmalıyor .

şimdi gelin buraya yazamış olsa nasıl bir metin çıkardı ortaya
bilmiyorum hiçbir olayın tek tarafı yoktur

şimdi gelin buraya yazamış olsa nasıl bir metin çıkardı ortaya
bilmiyorum hiçbir olayın tek tarafı yoktur
Ne yapmış olabilirim sizce ona? Gözünüzde aa evet bu görümce kesin şöyledir böyledir diosunuz ama.. Benim zayıflığımı bile aaa fesat bu ondan zayıf kalmış diyerek yüzüme vurdu toplum içinde. Abimden bile beni kıskanıyor. Abimle eskisi gibi muhabbet bile edemiyorum. Abimle resim atsam kaldırttırıyor.

O 1994 doğumlu ben 1992 doğumluyum.
Hım yaş 22, çok da küçük sayılmaz
Dediğim gibi manasız bir kıskançlık olabilir. Ondan sizi toplum içinde yeriyordur.
Görümce imajı var ya hani, ön yargılı yaklaşıyor, savaş çıkmadan zırhını kuşanmış gelin hanım
Ya bir de bir ihtimal, üst katta oturmayı istemiyor olabilir belki, hani huzursuzluk çıkarıp uzaklaşmak istiyor olamaz mı ki?

Evet olabilir ama kendisi oturmak istedi. Annem babam ev alacaktı hayır anne üst katı yaptıralım dedi üstte oturmak istiyorum dedi.

Evet olabilir ama kendisi oturmak istedi. Annem babam ev alacaktı hayır anne üst katı yaptıralım dedi üstte oturmak istiyorum dedi.
Belki fikri değişmiştir.
Yani ben pek görmedim ama, ailenizi çok seviyordur belki. Siz evlenip gidince o biricik gelin olarak devam etmek istiyor olabilir belki de. Ama bunu hiç görmedim ben Kaynanasını görümceden kıskanan gelin, yani oldukça ütopik

Niye bu kadar takıyorsunuz ki?
Aldıklarınızı beğenmiyormuş, beğenmeyebilir, aslında çok beğenip kıskanıp da öyle de söyleyebilir, bu niye sizi üzüyor ki he diyin geçin. Seviyesiz bir insan olduğu belli, ben görümcemin aldığı hiç bir şeyi beğenmek zorunda değilim ama tiksinsem bile bunu neden vurgulayayım banane? Onun seviyesine inmeyin.

Madem siz geçiciymişsiniz o kalıcıymış, evde iş güç ne olursa çağırın. Ben gidicem buralardan sana kalıcak gel giriş şu cama hadi diyin, cam kapı halı ne varsa yapsın.

Sadece makarna yapabildiğiniz için sizi rezil etmeye çalışmış ama dünyası, vizyonu bununla sınırlıysa siz ona sinirlenmeyin, acıyın. Kendisinin herhalde hiç bir meziyeti yok ki 2 parça şeyi katıp karıp yemek yapabilmesi tek başarısı... Bununla övünüyor, yazık. Ben aşçıyım, onun adını bile duymadığı yemeklerin alasını yaparım, ama kimse madalya falan takmıyor. Hayat da kurtulmuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…